bulaşıkmakinesi demiskin yerimseniben bir sorum olacak, iki kisi bir makineyi doldurabiliyormusuniz :sm_confused:
Güzelmis kaydirigubbakcemile5amma velakin makinemi daha hiç çalıştırmadım kaydirigubbakcemile3
Güzelmis kaydirigubbakcemile5
Ben bir yerde kücük bir bulasik makinesi görmüstüm, cekirdek aileler icin sırnaşık şey, ve o yüzden düsünmekteyim. Hangisini alsam diye...
bulaşıkmakinesi demiskin yerimseniben bir sorum olacak, iki kisi bir makineyi doldurabiliyormusuniz :sm_confused:
Hayatinizda birseyler eksildi ve siz bunun yüzünden üzüntü duydugunuz oluyor mu? Evlendikten sonra aradiginiz seyler var mi yani?
Hayatinizda birseyler eksildi ve siz bunun yüzünden üzüntü duydugunuz oluyor mu? Evlendikten sonra aradiginiz seyler var mi yani?
kızlar benim de bir sorum olacak ama gelinlik üzerine, malum siz gelinlikçilerle bayağ haşır neşir oldunuz
şimdi ben gelinliği bir yerde beğensem ama sadece duvağımı ve tacımı vs. çok pahalı başka bir yerden yaptırmak istesem yaparlarmı yoksa gelinliği bizden almadığınız için sadece duvak satamıyoruz falan gibi bir durum var mı :uhm:
kızlar benim de bir sorum olacak ama gelinlik üzerine, malum siz gelinlikçilerle bayağ haşır neşir oldunuz
şimdi ben gelinliği bir yerde beğensem ama sadece duvağımı ve tacımı vs. çok pahalı başka bir yerden yaptırmak istesem yaparlarmı yoksa gelinliği bizden almadığınız için sadece duvak satamıyoruz gibi bir durum olurmu:uhm:
evet yaralım bende günleri çok çabuk bitiriyorum
akşamlar iş çıkışı eşim beni alıyor otobüsde bi baslıyoruz sohbete (meslekler aynı olunca konu çogalıyor)
eve girip ben mutfaga geçiyorum yemek hazırlayıp yedikten sonra bulaşıklarıda makineye koyup çayı falan alıp oturma odasına geçiyoruz
ilk yarım saat tv ya bakıp sonra pc başına geçiyoruz
yapışık ikizle gibiyiz :))))
pc de yarş yapıyoruz ek iş olarak web yapıyoruz bi eşim bileşeyler yapıyor bi ben yapıyorum hangisi güzel ise siteye onu koyuyoruz
işde böyle günler su gibi geçip gidiyor
yeni evlenecek arkadaşlar sakın ilk günlerde ev işlerine dalıp eşinizi ihmal etmeyin
Nisanliyken de offfff yaaaaaaaaa geçmiyor bu vakit, daha 3 ay var dugune diyorduk hihoyyyt
simdi ise heyyyyy dur zaman ne oluyorsun, dur da tadini çikariyim biraz diye bagiriyoruz
hayat iste
evlenecek olan kizlara....eslerinizi ev islerine alistirin, size yardim etsinler
bazi erkek evlenince evin pasasi oldum saniyorlar ve hiç birsey yapmiyorlar oysa her yuk size bakarsa asiri yorgun olursunuz ve hiç birseyden tat çikartamazsiniz
bastan nasil alistirirsaniz oyle gider
annemin bi alt katında oturuyorum hihoyyyt
annem de çalışıyor .bekarken ,yemekleri h.sonundan yapıp dolaba atardık..bbam emekli evde ,o da ısıtır salata yapar masayı hazırlardı .hihoyyyt ama ben illaki yapıcak şeyler bulurdum dinlenemezdin.heleki düğün zamanı bir de ramazan sonrasıydı bizim düğün..
annem izne çıktı 1 aydır evde ..ben 7 gibi evde oluyorum eşim 8 gibi geliyor..eve geliyorum ortalı topluyorum yapılcak kişisel işlerim varsa onları yapıyorum yada tv arşısında yayılıyorum..eşim gelince de anamlara yemeğe çıkıyoruz..biz cigaralarmızı tellendirirken çay hazır oluyor aylarımızı içip sohbetlerden sona evimize iniyoruz ...yükümüzü hafifletmek için yemekte annemlerdeyiz şimdilik..bakalım zorlu günler bizi ileride bekkliyor
tv karşısında yayılıyoruz yatma zamanına kadar..bazen arkadaşlara gidiyoruz bazen onlar bize geliyor..boş kalmıyoruz pek hihoyyyt
c.tesileri temizlik günü ,birlikte 1-2 saatte bitiriveriyoruz işleri sonra gezmeye
Güzelmis kaydirigubbakcemile5
Ben bir yerde kücük bir bulasik makinesi görmüstüm, cekirdek aileler icin sırnaşık şey, ve o yüzden düsünmekteyim. Hangisini alsam diye...
bizde sabah kalkıyoruz eşim kahvatıyı hazırlıyo ben etrafı toplarlıyorum ben ondan yarım
saat geç çıktığım için onu yolculuyorum sora etrafı toparlamaya devam :)
saat 8,30 gibi evden çıkıyom ve işe gidiyom ..
akşam saat 7,30 gibi eşim geliyo alıyo beni eve gidiyoruz beraber mutfağa girip yemek
hazırlıyoz yiyip içine kadar saat 9 felan oluyo sonra her akşam fix çay yapıyos yanına çerez eşliğinden tv izliyos ve yatma vakti geliyooo mirmirmirmir mışıl mışıl uyuyoss kaydirigubbakcemile2 6 aydır günler böle geçiyoo :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?