Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bulaşıkmakinesi demiskin yerimseniben bir sorum olacak, iki kisi bir makineyi doldurabiliyormusuniz :sm_confused:

annemin bi alt katında oturuyorum hihoyyyt

annem de çalışıyor .bekarken ,yemekleri h.sonundan yapıp dolaba atardık..bbam emekli evde ,o da ısıtır salata yapar masayı hazırlardı .hihoyyyt ama ben illaki yapıcak şeyler bulurdum dinlenemezdin.heleki düğün zamanı bir de ramazan sonrasıydı bizim düğün..

annem izne çıktı 1 aydır evde ..ben 7 gibi evde oluyorum eşim 8 gibi geliyor..eve geliyorum ortalı topluyorum yapılcak kişisel işlerim varsa onları yapıyorum yada tv arşısında yayılıyorum..eşim gelince de anamlara yemeğe çıkıyoruz..biz cigaralarmızı tellendirirken çay hazır oluyor aylarımızı içip sohbetlerden sona evimize iniyoruz ...yükümüzü hafifletmek için yemekte annemlerdeyiz şimdilik..bakalım zorlu günler bizi ileride bekkliyor

tv karşısında yayılıyoruz yatma zamanına kadar..bazen arkadaşlara gidiyoruz bazen onlar bize geliyor..boş kalmıyoruz pek hihoyyyt

c.tesileri temizlik günü ,birlikte 1-2 saatte bitiriveriyoruz işleri sonra gezmeye

bulaşıkmakinesi demiskin yerimseniben bir sorum olacak, iki kisi bir makineyi doldurabiliyormusuniz :sm_confused:

ben kendimce cevap verim sana hihoyyyt

bulaşık makinesi kullanan çekirdek aileler genelde bi kaç gün biriktiriler ...

ben alışık değilim makineye hemen yıkıyorum..anca kalabalık olucak misafir gelice kvs o zaman açrım diye düşünüyorum.. ve çocuk olduğunda ..daha hijyenik yıkadığı kesin hihoyyyt

amma velakin makinemi daha hiç çalıştırmadım kaydirigubbakcemile3

bizde sabah kalkıyoruz eşim kahvatıyı hazırlıyo ben etrafı toplarlıyorum ben ondan yarım
saat geç çıktığım için onu yolculuyorum sora etrafı toparlamaya devam :)

saat 8,30 gibi evden çıkıyom ve işe gidiyom ..

akşam saat 7,30 gibi eşim geliyo alıyo beni eve gidiyoruz beraber mutfağa girip yemek

hazırlıyoz yiyip içine kadar saat 9 felan oluyo sonra her akşam fix çay yapıyos yanına çerez eşliğinden tv izliyos ve yatma vakti geliyooo mirmirmirmir mışıl mışıl uyuyoss kaydirigubbakcemile2 6 aydır günler böle geçiyoo :asigim:

Hayatinizda birseyler eksildi ve siz bunun yüzünden üzüntü duydugunuz oluyor mu? Evlendikten sonra aradiginiz seyler var mi yani?

Güzelmis kaydirigubbakcemile5

Ben bir yerde kücük bir bulasik makinesi görmüstüm, cekirdek aileler icin sırnaşık şey, ve o yüzden düsünmekteyim. Hangisini alsam diye...

canım makineyi yarım doldurduğunda normalde kullandığı suyun yarısını kullanan makineler var onlardan alırsın dolmasını beklemessin hem, ben şahsen öyle aldım yerimseniben

ben sürekli kullanıyorum 2 günde doluyo bide makinemin üst sepet özelliği var 20 dk da yıkıyo saten işimi kolaylaştırıyo kaydirigubbakcemile2

Hayatinizda birseyler eksildi ve siz bunun yüzünden üzüntü duydugunuz oluyor mu? Evlendikten sonra aradiginiz seyler var mi yani?

benim olmadı canım herşey güsel allaha şükür

ufak tefek şeleri görmemezlikten geliyom

evet hayatımda çok şey eksildi ..bi çok sorumluluk eksildi kaydirigubbakcemile3

bekarken daha fazla yoruluyodum,şimdi çok çok çok rahatım şükür kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de bir sorum olacak ama gelinlik üzerine, malum siz gelinlikçilerle bayağ haşır neşir oldunuz
şimdi ben gelinliği bir yerde beğensem ama sadece duvağımı ve tacımı vs. çok pahalı başka bir yerden yaptırmak istesem yaparlarmı yoksa gelinliği bizden almadığınız için sadece duvak satamıyoruz gibi bir durum olurmu:uhm:

gelinlikçilerin çoğu duvak ve tacı,gelinlik fiyatına dahil ederler ama etmeyenler de var..başka yerden alabilme şansın var tabiki ama izmir de yaşayanlar daha iyi bilir fisfisfis

Evet aynen nazariksin dediği gibi cnm gelinliğin içinde onlarıda veriyorlar.Ben bu hafta gelinlik provamda tacımı seçeceğim örneğin.Çiçeğimide benim istediğim gibi yapıyorlar ki ben üzerinde çok konuşmadım,gelinlikçi profesyonelse gelinliğe uygun odan şeyleri belirliyor.Başka yerlerden temin edersen biraz tuzluya gelir.

bence doğru fiyata dahil edebilirler ama istersen konuşup fiyattan çıkarırsın canım

Nisanliyken de offfff yaaaaaaaaa geçmiyor bu vakit, daha 3 ay var dugune diyorduk hihoyyyt
simdi ise heyyyyy dur zaman ne oluyorsun, dur da tadini çikariyim biraz diye bagiriyoruz
hayat iste
evlenecek olan kizlara....eslerinizi ev islerine alistirin, size yardim etsinler
bazi erkek evlenince evin pasasi oldum saniyorlar ve hiç birsey yapmiyorlar oysa her yuk size bakarsa asiri yorgun olursunuz ve hiç birseyden tat çikartamazsiniz
bastan nasil alistirirsaniz oyle gider

Canim iki kisi doldurabiliyoruz ama tabi iki gunde degil...
ve bu beni fazla rahatsiz etmiyor zaten cunku ilaç ve makine su ekonomisi yapiyoruz kaydirigubbakcemile3
amma velakin misafir gelince tabi hemen doluyor
bu arada biz iki kisi olunca, makine dolmuyordu ve bu sefer kasi çatal kalmiyordu bende bir takim daha aldim gunluk hihoyyyt

aynen katılıyorum yaralım a.baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor,ben akşam 7,3 ta eve geldiğim için de akşam çok hızlı bitiyor gibime geliyor ya :çok üzgünüm:

Canim çok sanslisin...keske bende anneme komsu olsaydim :1closedeyes:
Ama nerdeee, bende her aksam onda yerdim vallahi ohh ne guzel
Diliyorum ki en yakin zamanda onlara yakin tasinayim insallah hihoyyyt

Güzelmis kaydirigubbakcemile5

Ben bir yerde kücük bir bulasik makinesi görmüstüm, cekirdek aileler icin sırnaşık şey, ve o yüzden düsünmekteyim. Hangisini alsam diye...

Eger izin verirsen kendi fikrimi soylemek istiyorum
Hiç tavsiye etmiyorum kuçuk bulasik makinesi almani neden dersen gerçekten çok kuçuk oluyor içi
tencere, tava girmiyor ustelik misafirin gelince butun bulasiklar disarda kaliyor yada mecburen biraz tika basa koyuyorsun oda hiç guzel yikanmiyor.
makineyi aldigin için her gun kullanmak zorunda degilsin
ben yeri geliyor elde yikiyorum
ama inan bana misafir gelince..Allah !
hele yemekli misafir
yemek servisi, tatli servisi, çay servisi, çerez pasta servisi, meyve derken bir bulasik çikiyor anlatamam...
vede kaynananamda var ondan. hiç kullanisli degil. :1no2:

çok guzellll hihoyyyt
iste bu ! ikinizde herseyi paylasiyorsunuz bu harika bir sey iste
evliligin tadini ancak boyle çikartirsiniz
6 ay olmus, daha nice 6 aylara canim Allah mesut bahtiyart etsin

En buyuk uzuntu duydugum nokta canim mavisimin yani arabamin bozulmasi hemde evlendigimden 2 hafta sonra senağlama
ve masraf çok daha yaptirmadik...esimin arabasi var iste. ise ikimiz gelip gidiyoruz
tabi arabam bozulunca biraz ozgurlugum gitti elimden cunku artik her isimi esimle yapiyorum ve buda beni bunaltiyor bazen
birde aile ozlemi..asla dinmiyor...asla :1no2:
doymuyorum doyamiyorum...baskalari belki daha iyi yasiyorlar bu durumu ama ben :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…