Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazariks bayıldım oturma odana. bende kırmızı siyah düşünüyorum. herşeyin çok uyumlu olmuş. geçen bi yerde öyle köşeli bi takımı 1.300 e görmüştüm. kızlar bişey sorabilir miyim yeri gelmişken, ev döşemenin maliyeti toplam ne kadar oldu?
nazariks raflarını nerden aldığını sorsam
nazariks sağol canım. diğer arkadaşlardan da maliyet bilgisi bekliyorum haakaydirigubbakcemile3
yazın bi arkadaşım evlendi 25.000 civarı harcamışlar, seninki kadar güzel değildi. istanbuldan olsa kolaydı da konyada umarım gönlüme göre bişeyler bulurum:1no2:
kesinlikle haklısın. işte burdan alsam oraya nakliye olurken zarar görebilir. herşeyi konyadan alıcaz bakalım umarım iyi bişeyler bulabilirim.istanbul da parana göre eşya bulabilme şansın var cnm..görüntü para etmiyor her zaman ..
Kızlar bende inşallah yaza düğün yapacağım...
Perdelerimi, ( çok anlamam ama ) kiracı olacağım için normal yaptıracağım...
Eşyalarımı da fazla birşey almayacağım..
Ve köşe takımı almak istiyorum oturma odama da kullanışlı olmaz diyor herkes ne yapsam bilemedim...
günaydın güzellerrr:) napıonuz bakalım evde oturanlar ohh neguzel şimdi işleri bile bitmiştir ben sabahın korunde geldım iş yerine bi kac müşteri vardı yoldum kıllarını gönderdim sizinleyim şimdi:) eee ne diodunuzz bi ara carsaf marsaf takıldı gözüme arkadaslar ne utanc verici bişey o yaa hangi devirde yaşıoz hayatta saklamamda göstermemde zaten 4 gun yapmaya ugrastık:) yaptıgıma dua etsinler perdelere gelince benim normal düz perde durun gönderim ama fazla değişik deil
8 kişi çok rahat oturabiliyo köşeye :lepi:
2 pufu var birleştirince 2 kişilik kocaman yatak oluyo :lepi:
bişi olsa canım yanmaz ayrıca çok uyguna almış idik kaydirigubbakcemile3
nazariks bayıldım oturma odana. bende kırmızı siyah düşünüyorum. herşeyin çok uyumlu olmuş. geçen bi yerde öyle köşeli bi takımı 1.300 e görmüştüm. kızlar bişey sorabilir miyim yeri gelmişken, ev döşemenin maliyeti toplam ne kadar oldu?
istanbul da parana göre eşya bulabilme şansın var cnm..görüntü para etmiyor her zaman ..
kızlar bende beyazeşya ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorumm ben gri olsun istiyorum polis eşi olcam yani sürekli taşınma durumu falan nasıl kullanışlı olurmu sizce