• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende köşe takımı çok istemişdim
ama normal çekyat almak daha mantıklı bi misafir falan gelince misafir odası olarak kullanılır.
işte hem çekyatlarım hemde perdem :))

my.php

8 kişi çok rahat oturabiliyo köşeye :lepi:

2 pufu var birleştirince 2 kişilik kocaman yatak oluyo :lepi:

bişi olsa canım yanmaz ayrıca çok uyguna almış idik kaydirigubbakcemile3

nazariks bayıldım oturma odana. bende kırmızı siyah düşünüyorum. herşeyin çok uyumlu olmuş. geçen bi yerde öyle köşeli bi takımı 1.300 e görmüştüm. kızlar bişey sorabilir miyim yeri gelmişken, ev döşemenin maliyeti toplam ne kadar oldu?

nazariks bayıldım oturma odana. bende kırmızı siyah düşünüyorum. herşeyin çok uyumlu olmuş. geçen bi yerde öyle köşeli bi takımı 1.300 e görmüştüm. kızlar bişey sorabilir miyim yeri gelmişken, ev döşemenin maliyeti toplam ne kadar oldu?

saol cnm Şeniz

ben yağmur mobilydan 700 e almıştım kampanya vardı :lepi:

misafir odasına oturma grubu : 2000 tl

tv ünitesi + masa +sandalyeler 1200 tl

köşe koltuk : 700 tl

yatak odası 2000 tl

halılarım hepsi 700 tl

perdelerim 900 tl

beyaz eşyalarım( buzdolap+çamaşır+bulaşık) =1900 tl

tv = 900 tl

kaç etmiş 9600 kanımca 10.000 diyebilirik vışşş :delphin:

allah yardımcısı olsun yeni evleneceklerin

biz bi de evin içine 20 liralık tadilat yaptırmıştık öde döe bitermi :delphin:

Son düzenleme:
nazariks sağol canım. diğer arkadaşlardan da maliyet bilgisi bekliyorum haakaydirigubbakcemile3
yazın bi arkadaşım evlendi 25.000 civarı harcamışlar, seninki kadar güzel değildi. istanbuldan olsa kolaydı da konyada umarım gönlüme göre bişeyler bulurum:1no2:

nazariks sağol canım. diğer arkadaşlardan da maliyet bilgisi bekliyorum haakaydirigubbakcemile3
yazın bi arkadaşım evlendi 25.000 civarı harcamışlar, seninki kadar güzel değildi. istanbuldan olsa kolaydı da konyada umarım gönlüme göre bişeyler bulurum:1no2:

istanbul da parana göre eşya bulabilme şansın var cnm..görüntü para etmiyor her zaman ..

yatak odası 3000
yemek odasıs 2600
oturma odası 1500
salon takımı 1500
beyaz eşya 3600

12,200
perde ve halılar daha ortada yok ve diğer eşyalar hariç bu kadar tuttu

Kızlar bende inşallah yaza düğün yapacağım...
Perdelerimi, ( çok anlamam ama ) kiracı olacağım için normal yaptıracağım...
Eşyalarımı da fazla birşey almayacağım..
Ve köşe takımı almak istiyorum oturma odama da kullanışlı olmaz diyor herkes ne yapsam bilemedim...

Canim, ben sahsen kullanisli bulmuyorum. annemlerde vardi ve bi sene içinde degistirik cunku hiç guzel degildi bence. ama tabi kendi zevkin. eger oturma odasi kuçuk olursa, deneyebilirsin. ama ben sahsen kose takimi almazdim.

günaydın güzellerrr:) napıonuz bakalım evde oturanlar ohh neguzel şimdi işleri bile bitmiştir ben sabahın korunde geldım iş yerine bi kac müşteri vardı yoldum kıllarını gönderdim sizinleyim şimdi:) eee ne diodunuzz bi ara carsaf marsaf takıldı gözüme arkadaslar ne utanc verici bişey o yaa hangi devirde yaşıoz hayatta saklamamda göstermemde zaten 4 gun yapmaya ugrastık:) yaptıgıma dua etsinler:D perdelere gelince benim normal düz perde durun gönderim ama fazla değişik deil

Canim benim hosgeldin, yoldun kadinlari simdide bizimle geyiktesin ha kaydirigubbakcemile3
gelsem de benide yolsan bi zahmet hihoyyyt
yazdiklarini okudum evet çok utanç verici bu çarsaf meselesi.
o devir geçti artik, herkes kendi evine, kimse bakmiyor, sormuyor
bizde zaten gostermeyiz degilmi ama :-)

8 kişi çok rahat oturabiliyo köşeye :lepi:

2 pufu var birleştirince 2 kişilik kocaman yatak oluyo :lepi:

bişi olsa canım yanmaz ayrıca çok uyguna almış idik kaydirigubbakcemile3

kose takimlarini hiç sevmem ama seninkine bayildim
ustelik evimi hep siyah ve kirmizi olarak yapmak istemisimdir
zevkini çok begendim
gule gule oturun insallah hihoyyyt

beyaz esya => 2200€
tv+oturma grubu+yemek odasi => 2500€
yatak odasi 2000€
yaklasik 6500€ harcadik, ivir zivir da koyarsan 8000€ u buldu aslinda
yani 16.000ytl yaklasik

Allah ev duzenlere yardim etsin vallahi çok çok zor
asiri derecede zor...

kızlar bende beyazeşya ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorumm ben gri olsun istiyorum polis eşi olcam yani sürekli taşınma durumu falan nasıl kullanışlı olurmu sizce

istanbul da parana göre eşya bulabilme şansın var cnm..görüntü para etmiyor her zaman ..

Cok haklisin canim
onemli olan fiyati degil zaten goruntu
ucuz yada indirimde olan çok guzel esyalar da bulabiliyorsunuz

Kahvekolik'cim, bitanem bak Konya çok pahali.
Ayrica Istanbul da bulunan esyalarin çogunu bulamazsin
Ama velakin çok guzel esyalar var
Istanbuldan da bak, Konyadan da bak

kızlar bende beyazeşya ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorumm ben gri olsun istiyorum polis eşi olcam yani sürekli taşınma durumu falan nasıl kullanışlı olurmu sizce

Canim gri bende isterdim...ama olmadi cunku begendigim buzdolabinin grisi yoktu o yuzden hepsini beyaz yaptim
tasinmanla esyanin rengiyle hiç bir onemi yok
eger zevkin gri diyorsa gri yap ve bende tavsiye ederim
arkadasim yapti ve inanilmaz klass
markalara gelince...
Bosh markasi Harika. hepsi bosh benim esyalarim hele çamasir makinem gerçekten çok harika.

bende ev maliyetini söyelyim kıslar

salon koltukaları: 2.000 ytl
salon tv ünitesi: 1.000 ytl
salon masa+sandalye (giydirme) : 800 ytl

oturma odam komple : 700 (2 adet çekyat ve küçük bi tv ünitesi)

yatak odamda : 2.500 ytl
halılar: 1,500 ytl
perdeler:1,500 ytl
baza yatak: 650 ytl
buzdolabı+çamşr.mak: 1.700 trl
TOPLAM: 12,350

herkese selam
ya bende şimdi bir piskolaji oluştu ben erkek arkadaşımla evliliği düşünüyorum ki bütün aile biliyor babamın pek haberi yok yeni kalp ameliyatı oldu o iyileşince gelip isteyecekler ama bi kaç gündür sevgilimden biraz uzaklaştım ya konuşmak istemiyorum falan annemler biraz karşı babam bişeler ima etti bütün duygularım alt üst bide burda açılan bazı konular beni çok etkiliyor kötü giden evlilikler :S benim gibi bi durum yaşayan oldumu ve ne yaptı (halamlar,amcam,kuzenlerim hepsi destek sevgilim yakın akrabam oluyor herkes tanıyor biz 2 ay önce tanıştık babamın hastalığında) off kızlar valla canım çok sıkkın oda anlıyo neden böyle oldun diyo off :(

Back