herkese selam
ya bende şimdi bir piskolaji oluştu ben erkek arkadaşımla evliliği düşünüyorum ki bütün aile biliyor babamın pek haberi yok yeni kalp ameliyatı oldu o iyileşince gelip isteyecekler ama bi kaç gündür sevgilimden biraz uzaklaştım ya konuşmak istemiyorum falan annemler biraz karşı babam bişeler ima etti bütün duygularım alt üst bide burda açılan bazı konular beni çok etkiliyor kötü giden evlilikler :S benim gibi bi durum yaşayan oldumu ve ne yaptı (halamlar,amcam,kuzenlerim hepsi destek sevgilim yakın akrabam oluyor herkes tanıyor biz 2 ay önce tanıştık babamın hastalığında) off kızlar valla canım çok sıkkın oda anlıyo neden böyle oldun diyo off
ben böyle bir durum yaşamadım ama naçizane fikrim,babanın veya ailenin neden istemediğini onları kırmadan öğrenmeye çalış,baban ciddi bir ameliyat geçirmiş zaten ,geçmiş olsun,o yüzden çok üsteleme bence,biraz daha kendini toplasın,hem 2 ay oldu ve akrabayız uzaktan diyosun belki bildikleri bişi vardır,onu tanıyalı çok uzun zaman olmamış,ha eminsen ondan, ki 2 ayda zor diye düşünüyorum,yarın öbürgün istemeye karar verdiğiniz zaman,aileni ikna etmenin bir yolunu bulursun bence,ve illa kötü gidecek diye bişi yok,ama burda kritik soru neden ailen sana bir imada bulundu?tanımak için biraz daha zaman ver bence.