günaydın kızlarr nasılsınız çok yakın zamanda evlencek arkadaşlar hazırlıklar ne alemde ayy ne heyecan vardır şimdi ayy ben okurken heyecanlandım,yeni evliler evlilik nasıl gidiyo bakalım
Evlilik guzel gidiyor tatlim, dun is çikisi annemlere gittik, aksama kadar hasret giderdik, bu aksam arkadaslara yemege gidiyoruz, yarin aksam yemege gelen arkadaslarimiz var, cumartesi misfirlige gidiyoruz pazar gunude havuza hihoyyyt
evlilik boyle iste bizde, çalisiyoruz, geziyoruz, ve rejime basladik...yoruyor beni ama basaricam
günaydın taze gelinler ve adaylar:)
Gunaydin Huysuz'cum, nasilsin bakalim ?
yaa kıslar benim teşekkür butonum yok kaç gündür kimseye teşekkür edemiyorum
günaydın gelin hanım:)))
Canim benimde oyle yani sanirim hepimizin ki oyle, birde farkindamisin bugune kadar aldigimiz tesekkurler de kayboldu, ne oluyor anlamiyorum...
neyse, gunaydin sanada, nasilsin ?
günaydın güzel topiğin güzel insanları :lepi:
Seker'cim, gunaydin tatlim nasilsin ? nasil gidiyor ?
Hehe bende pantolon konusunda cok berbattim ilk zamanlar ama insan zamanla alisiyor daha iyi yapiyor simdi okadar zorlanmiyorum artik. hihoyyyt
Bende oyle...hiç sevmiyorum kumas pantolonlari utulemek gerçi ben utuden igreniyorum hiç sevmiyorum ama mecbur iste...bazen esim yapiyor bazen ben. offf su hafta çok doluyum ama ne zaman yapacaksam :sm_confused: