• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlarr nasılsınız çok yakın zamanda evlencek arkadaşlar hazırlıklar ne alemde ayy ne heyecan vardır şimdi ayy ben okurken heyecanlandım,yeni evliler evlilik nasıl gidiyo bakalım

Evlilik guzel gidiyor tatlim, dun is çikisi annemlere gittik, aksama kadar hasret giderdik, bu aksam arkadaslara yemege gidiyoruz, yarin aksam yemege gelen arkadaslarimiz var, cumartesi misfirlige gidiyoruz pazar gunude havuza hihoyyyt
evlilik boyle iste bizde, çalisiyoruz, geziyoruz, ve rejime basladik...yoruyor beni ama basaricam kaydirigubbakcemile4

günaydın taze gelinler ve adaylar:)

Gunaydin Huysuz'cum, nasilsin bakalim ?

yaa kıslar benim teşekkür butonum yok kaç gündür kimseye teşekkür edemiyorum

günaydın gelin hanım:)))

Canim benimde oyle yani sanirim hepimizin ki oyle, birde farkindamisin bugune kadar aldigimiz tesekkurler de kayboldu, ne oluyor anlamiyorum...
neyse, gunaydin sanada, nasilsin ?

günaydın güzel topiğin güzel insanları :lepi:

Seker'cim, gunaydin tatlim nasilsin ? nasil gidiyor ?

Hehe bende pantolon konusunda cok berbattim ilk zamanlar ama insan zamanla alisiyor daha iyi yapiyor simdi okadar zorlanmiyorum artik. hihoyyyt

Bende oyle...hiç sevmiyorum kumas pantolonlari utulemek gerçi ben utuden igreniyorum hiç sevmiyorum ama mecbur iste...bazen esim yapiyor bazen ben. offf su hafta çok doluyum ama ne zaman yapacaksam :sm_confused:

Birde yeni evlenecek olan arkadaslara tavsiye hersey 4-4 olsun herseyi alayim hic eksik kalmasin diye ugrasmayin, birakin birkac sey de eksik kalsin. Inanin dunyanin borcu altinda kalip ta evinizin 4-4 olmasi sizi hic mutlu etmez.
Bende 5 aylik evliyim ama hala yemek masam yok mesela, once salon takiminin taksitini bitirip sonra almayi dusunuyoruz hepsini bir alip ta her ay sikbogaz olmaktansa ben bu sekilde cok daha mutluyum.
Zamanla butun eksikler halolur nasil olsa siz hic caninizi sikmayin bu konuda.:1hug:

Bende oyle...hiç sevmiyorum kumas pantolonlari utulemek gerçi ben utuden igreniyorum hiç sevmiyorum ama mecbur iste...bazen esim yapiyor bazen ben. offf su hafta çok doluyum ama ne zaman yapacaksam :sm_confused:

Bende sevmiyorum ama eskisi kadar da nefret etmiyorum insanin eli alisinca hem daha cabuk bitiriyor once nekadar ugrasirdim. şakkıdı Zaten kisin daha az utulenecek kiyafet oluyor yaz kiyafetlerine gore, ama benim esim asla utu yapmaz ne becerir nede dener o yuzden utuler benim elime bakar. :delphin:

sensi katılıyorum sana canım
zaten ınsan oğlunun eksiği gediği hiç bitmez bıtti dersin başka birşey çıkar
ıvır zıvıra para dökemyın kızlar onlar sonrada olur
geçende topıkde gördum yumurta haşlama makinesi almış arkadaşlar yahu dedım buna nıye para verıyolar acaba haftada kaçgun yumurta haşlayıp yenırkı ayrıca ona özel bı aletede gerek yOk dıye düşünüyorum haşla bi küçük tencere ye nese belkı alan arkadşlar vardır bozulmasınlar
ama onun yerıne daha gereklı bişey alınabılır

sln arkadaşlar nasılsınız bakalım
ben dün aşüre yaptım komşulara dağıttım binadakileri ilk defa gördüm 2,5 aydır oturuyorum.

1886.jpg

1903.jpg

bakalım begenecekmisiniz içine biraz pekmez koydum tadı yogun olsun diye tavsiye ederim
yeni gelin olarak boyumdan büyük birşey yaptım allah utandırmadı

ben evlenrken bir çok şeyi alamamıştım. zaman kısıtlıydı fırsatım yoktu. evlendikten sonra bi çok şeyi hem de yavaaaş yavaş aldık çok da iyi oldu her şey içime sindi. ama evlenmeden önce hemen olsun diye aldığım ne varsa şimdi beğenmiyorum.. ne acelesi vardı onlar da olmayabilirdi diyorum.. bi perde bi yatak yeterli dermişimmm :=))

ben evlenrken bir çok şeyi alamamıştım. zaman kısıtlıydı fırsatım yoktu. evlendikten sonra bi çok şeyi hem de yavaaaş yavaş aldık çok da iyi oldu her şey içime sindi. ama evlenmeden önce hemen olsun diye aldığım ne varsa şimdi beğenmiyorum.. ne acelesi vardı onlar da olmayabilirdi diyorum.. bi perde bi yatak yeterli dermişimmm :=))

aynı durum bendede var :D düğüne bir hafta kala çoğu şeyi tamamlayabilmiştik bizde sadece halılarım kaldı ben pes etmiştim ve artık onları düğünden sonra alırız dedim şimdi bir buçuk aylık evliyim daha halım yok sırnaşık şey ama bu hafta bakıcaz artık inş insan düğünden sonrada rahatlıyo üşeniyo valla ev düzmek aşırı zor bişey o düğün zamanı streslerimi bi ben bilirim yaa neydi öyle bencede herşeyi sıkıştırmamak lazım kızlar herşey zamanla olur yeterki sağlık huzur olsuna.s

bende 2.5 aylık evliyim,bende evlenirken halı almadım,alamadım daha doğrusu :utangac:
daha yeni salona bir tane çin halısı aldım çok güzel,bir halı 1.400 tuttu,olursa iyisi olsun,acele edipte içine sinmeyen bişey olacağına yavaş yavaş olsun ama güzel olsun :lepi:,ah ah ne stresli günlerdi ya ,o stresi bir daha yaşamak istemem ama düğün günümü bir daha yaşamak isterdim,çok güzel oldu ya :asigim:

sensi katılıyorum sana canım
zaten ınsan oğlunun eksiği gediği hiç bitmez bıtti dersin başka birşey çıkar
ıvır zıvıra para dökemyın kızlar onlar sonrada olur
geçende topıkde gördum yumurta haşlama makinesi almış arkadaşlar yahu dedım buna nıye para verıyolar acaba haftada kaçgun yumurta haşlayıp yenırkı ayrıca ona özel bı aletede gerek yOk dıye düşünüyorum haşla bi küçük tencere ye nese belkı alan arkadşlar vardır bozulmasınlar
ama onun yerıne daha gereklı bişey alınabılır

Kesinlikle haklisin canim
Insan evlenince herseyim olsun istiyor oysa sonrasini da dusunmek lazim
Bos yere borçlari buyutmeyelim
Zaten evlenince bol bol geziyorsun esinle, bakar uygun fiyata alirsin
Yumurta makinesini bende fusuli olarak goruyorum
Ben anneannem gibi yapiyorum
Konserve kutularimdan bitanesi bittiginde guzelce yikadim
Ve artik yumurtalarimi onda hasliyorum
Ne tencerelerim kirleniyor, nede yumurtanin kokusu siniyor
Inanin çok rahat birsey
Hoppp yikadiktan sonra tekrar kaldiriyorum
Canim anneannecigim zamaninda boyle seyler vardi hihoyyyt

Infanta'cim ellerine saglik, vallahi ben cesaret edemezdim asure yapmaya zaten vaktim de yok
Ne guzel denemissin ve çok guzel gorunuyor
Eminim lezzeti de yerindeydi
Komsularin sana gelmediler mi???
Ben 2 hafta sonra geldiler benim komsularim zaten 3 tane Turk komsum var benim sagolsunlar inan hepsi çok iyiler ve beni asla yanliz birakmadilar

Dirim'cim...ben sahsen istemezdim...çok aglamistim cunku...aciydi benim için
Ha salondan itibaren isterdim cunku çok oynadik ve eglendik ama kusak merasimi, baba ocagindan ayrilisimi ve dugun sonrasini yasamak istemezdim sahsen

Kesinlikle haklisin canim
Insan evlenince herseyim olsun istiyor oysa sonrasini da dusunmek lazim
Bos yere borçlari buyutmeyelim
Zaten evlenince bol bol geziyorsun esinle, bakar uygun fiyata alirsin
Yumurta makinesini bende fusuli olarak goruyorum
Ben anneannem gibi yapiyorum
Konserve kutularimdan bitanesi bittiginde guzelce yikadim
Ve artik yumurtalarimi onda hasliyorum
Ne tencerelerim kirleniyor, nede yumurtanin kokusu siniyor
Inanin çok rahat birsey
Hoppp yikadiktan sonra tekrar kaldiriyorum
Canim anneannecigim zamaninda boyle seyler vardi hihoyyyt

çok guzel bi fikir Şeniz

önceden yumurta haşlama makinesimi varmış delikafadulden
o da ne:roflol:

selamm :lepi:

oo infanta aşure süper görünüyor..ellerine sağlık allah kabul etsin ..

bakalım ben de yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam ..annem yaptı geçen hafta onlar biraz farklı yapıyo..

benim de kendi evimde yapma mlazım..bi tarfi et bakim nasıl yaptın sen

yok be yaralım bende salondan itibaren diyorum zaten,evden çıkarken çok ağladım,ah yaralım babamın ağlaması dün gibi aklımda,bak yine gözlerim doldu,iş yerindeyim yahu kendime geleyim bir saniye
ama düğün bittikten sonrada çok ağladım,biz düğünden sonra kayınvalidemin evine gittik adetmiş,bi zoruma gittiki,annemleri bırakıp onlarla gitmek,neyse yeni evleneceklerin içini karartmayım,hem ağlarım hem giderim senağlama
canım annem,canım babam,Allah onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::nazar:

kızlar harikasınız yaa
yazılarınızı fırsatım oldukça okuyorum
sensi'cim , yaralım , huysuz ve diğer kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız paylaşıma devam :)) çok güzel bi topik

evet konservde haslamak çok mantıklı
ya aşüre yapmak çok kolay netten tarife bakın sadece adı var yapımı çok kolay ama avakit alıyor onu söyleyim
ya benim komşular hiç gelmedi sadece evlendikten 2 hafta sonra balkondan halı çırpmışdım onu uyarmak için kapıma biri gelmişdi o kadar
halı çırpmak yasakmış aslında dogru ama çevreye bakındım çırpacak en uygun yer balkon,
belki bu olaydan dolayı gelmediler ama dün akşam hepsinin ziline basdım tanışdım hatta davet ettim
yaralım senin orda türk dostlugu daha bi sıkıdır gurbet oldugu için

bizimde tv miz eksik daha alamadık 2 ay sonra anca alacaz salonda da konsol yok hani tabakları falan koymak için ama eksik hiç bitmez diye düşünüyorum

evlı arkadaslarım sıze bırsey sormak ısıtyorum
ben sımdı catal bıcak takımı alıcam ama cok para dokmeme gerek varmı
yanı almısken kalıtelısınımı alıyım
yoksa uygun fıyatlı guzel modelmı yanı durdukca felan paslanmasın cabuk cızılmesın bunlardan korktugum ıcınde kalıtelı dusunuyorum taksıt yapıp oderım yavas yavas dıye dusunuyom
siz hangı marka aldınız vede memnunmusunuz yardımcı olursanız cok sevınıcem canlarımhihoyyyt

yok be yaralım bende salondan itibaren diyorum zaten,evden çıkarken çok ağladım,ah yaralım babamın ağlaması dün gibi aklımda,bak yine gözlerim doldu,iş yerindeyim yahu kendime geleyim bir saniye
ama düğün bittikten sonrada çok ağladım,biz düğünden sonra kayınvalidemin evine gittik adetmiş,bi zoruma gittiki,annemleri bırakıp onlarla gitmek,neyse yeni evleneceklerin içini karartmayım,hem ağlarım hem giderim senağlama
canım annem,canım babam,Allah onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::nazar:

senağlama
yaaa offff senağlama
dugun oncesi ve sonrasi çok kotu herkes bilsin...tabi guzel yasayanlarda var onada bisi diyemem ama ben kendimce diyorum
ama salonda super..herseyi unutuyorsun...oynuyorsun, guluyorsun, gelen, giden çok super olmustu bizim dugun ve çok kalabalikti
ama sonrasi...offf offf...senağlama
annem, babam...evlenince bin kat daha kiymetinizi anladim
bazen bi kahveyi bile reddetmistim anneme kötükedihüso
simdiki aklim olsa eteginden ayrilmazdim annemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back