Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ne yapacaksin bizimle vakit gecireceksin artik.
Evde mi kalacaksin yoksa ailenin veya kayinvalidenin yaninda mi uzun donem mi kisa donem mi? Nekadar soru sordum bende.

Misracim hakkatten tuafmis ha.

evet terapi gibi oluyo burası insan her kafasına takılana bi çözüm bulabiliyo burda :enbuyukkk:
kendi evimde kalmayı çok isterim ama sanırım annemler izin vermez eşimde istemiyo evde tek kalmamı baba evine geri dönücem sanırım kaydirigubbakcemile
yazında kayınvalidem gelir heralde bi ay falan beraber evde kalırız o zaman
uzun dönem mi kıssa dönem mi olacağı 1 nisandaki sınavdan sonra belli olucak ama genelde bizim fakülte mezunları pek uzun döneme alınmıyo ama bakalım kısmet

Bence kisa donem olur guzelim bildigim kadariyla
hayirlisi olsun
tabi yanliz kalma bence
ah ah esimde askere gitsin bavullarimi alip hemen anama kosacam

yaralım çok tatlısın ya,bavullarımı alıp anama koçacağım hım çok komik,benim eşimde askere gitmedi canım,eşimde evde kalmama kesinlikle izin vermez,bende annemlere gidicem.bavulumu toparlayıp kaydirigubbakcemile3,eşimin annesigile de gidecekmişim tabi eşim öyle söylemişti.

ya ama ben o kadar çok kalıyorum ki annemlerde anlamadım daha evli miyim deil miyim
zaten henüz atanamadığım için babamın bürosunda çalışıyorum annemde kardeşlerim de hergün buraya uğrarlar illaki
haftada 2 gün yemeğe onlardayız bide benim eşim polis 2 ay gece nöbetleri olmuştu o zamanda annemlerde kaldım gün aşırı delikafadulden
evimi istiyorum artık ya hala kendi düzenimi kuramamışım gibi geliyo

Canlarım 15 dk ya kadar çıkıyorum bilgilerinize.Akşam burada olacak olan arkadaşlarla görüşürüz

Yaralım kendine iyi bak dostum iyi tatiller

ZkYsN canım bak bende bir garip oldum,eşimde kısmetse bu yıl yada seneye gidecek,tam alışmışken zor olacak senağlama,canım kısa dönem istiyorsunuz değil mi?bende kısa dönem istiyorum.ama 5 ay bile çok geliyor bana ya,canım bizim bölümleri kısa dönem yapıyorlar demişsin hangi bölümler?inşallah benim eşimde kısa dönem yapar fisfisfis:çok üzgünüm:

Misraa'cim, seni seviyorum gule gule dostum, pazartesi gunu gorusmek dilegiyle insallah

Dirim'cim, dogru ama bebem ? vallaha uçarak gidicem anacigima :-D hiç sorun degil
gitsin yapsin askerligini allah allah (tabi bizim için sadece 1 ay ya o yuzden boyle konusuyorum :-D)

ah ahh kimileri ev yerlesmedi olmadi diye uzulurler, kimileri baba ocagindan gittileri için alisamadilar diye uzulurler (bendeniz)

ya ne olacak halimiz ?

gerçekten zor olucak canım evlendikten sonra ayrı kalmak biz 6 ay polis okulunda bile çok zorlanmıştık şimdi napıcaz bilmiyorum :1no2:
biz ikimizde ilahiyat mezunuyuz canım eşimle genelde ilahiyat mezunları pek uzun dönem yapmıyo inş bizede öyle olur bide inş yakın bi yere düşer :Saruboceq:

Kizlar ben cikiyorum artik yemekti falan derken anca,
size iyi sohbetler yaralim sanada iyi tatiller canim bolcana dinlen bu firsat gecmisken eline

optum kizlar.

kızlar alakasız olacak ama excelde küçük harfleri büyük harfe dönüştür yokmuydu?
yoksa sadece word de mi var bu özellik fisfisfis

Sensi'cim canim benim gorusmek uzere, aslinda dinlenme olmayacak, haftasonu doluyuz anlatirim gelince insallah, operim seni çok

Dirim'cim, yoo excelde de var bu, ama neden klavye den yapiyorsun onu anlamadim ben

inşallah canım eşimde iktisadi idari bilimler,uzun dönem bile çıksa aynı şehir olduktan sonra süper olur,hiç problem değil,işe gider gibi gidip gelir.zor canım ya annemlerde kalma düşüncesi çok güzel ama 5 ay olsa 5*30=150 gün görmeden,inşallah bugünlerde geçer canım,çocuk olmadan en mantıklısı,eşimde çocuk olmadan önce gidecek.hakkımızda hayırlısı

Sensi'cim canim benim gorusmek uzere, aslinda dinlenme olmayacak, haftasonu doluyuz anlatirim gelince insallah, operim seni çok

Dirim'cim, yoo excelde de var bu, ama neden klavye den yapiyorsun onu anlamadim ben

yoo klavyeden yapmuyorum ki şeker,word da biçim menüsünden girilip yapılıyor ama excelde bulamadım.tek tek düzeltmem gerekecek :çok üzgünüm:
sensi ve mısracım görüşmek üzere kolay gelsin

SAĞOL CANIMCIM,BENDE TEK TEK GİRİYORUM.SÖYLEMESİ AYIPTIR CAPS LOCK UDA AÇIK BIRAKMIŞIMkaydirigubbakcemile3

eşimde sırf çocuk meselesi yüzünden gidiyo zaten :ecrin_bebek:
yoksa ona kalsa bigün polislerin askerlik yapmaması yönünde bi karar çıkar belki diye erteletmeyi düşünüyodu -tatlicadiarzu-

eşimde sırf çocuk meselesi yüzünden gidiyo zaten :ecrin_bebek:
Yoksa ona kalsa bigün polislerin askerlik yapmaması yönünde bi karar çıkar belki diye erteletmeyi düşünüyodu -tatlicadiarzu-

canımcım süper,bizimkine kalsa bedelliyi bekler,ama eşimde gidecek kısmet,inşallah aynı şehre çıkar
kızlar ben kaçıyorum öptüm görüşürüz

bye bye dirimcim askerliğide takma yapar gelir hemencecik inş. zkysn sende canım ya yapsın bir an önce kafanıza takılıp durmasın dimi.

yaralım istediğini koy sen tatlım eşinle birlikte .. eşinin sorun çıkaracağını sanmıyorum canım hayırlısı inş.

mısracım eve çuf çuflamış ohhh şimdi hem işini yemeğini yapar hemde hemencecik gelir yanımıza :)

sensicim sanada kolay gelsin gir mutfağa bakalım hiç giresim yok benimde yaa şöyle havuçlu bi pirinç pilavı yapıyım diyorum yemeğimin yanına ama her an vazgeçebilirim anım anımı tutmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…