Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aglama bitanem yaa benide aglatacaksin ama :çok üzgünüm:
Son gun derken yarin izinliyim, sonra cumartesi, pazar biliyorsunki girmiyorum nete ve ancak pazartesi gunu konusabilcez :çok üzgünüm:
Oyyyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ben size beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canlarim Canlarim ! ! ! ! ! a.s.:1hug:Şenizhihoyyyt
inşallah bitanemcim ama zorrrr kıyafetlerim daralmaya başladı bilee ben 5 iz doğuracam heralde diyom kocişe sırnaşık şey
Ohhhhhhh ya çok korktum inan:1shok:Şeni Şeviyommmmmmmm
Yokluğun hissedilecek ama böyleside iyiymiş yeterki izin sebebiyle yok ol aramızdan:)
Bende yarın izinliyim evden uğrarım yanınıza artıkım.
Kıskanıyom valla yaralım ne güzel geziyorsunuz öyle
Vallaha yaralim yaa hepimizin yuregine indirdin sanirsam bende bi an korktum birdaha giremeyeceksin diye.klava:
kızlar selamlar nasılsınız ne güzel bol bol sohbet etmiş tarifler vermişsiniz cokacimcoook
yaralım senin misafirlerinde tuhaf yani o saate kadar oturulur mu hafta içi gidipte hiç sevmem böylelerini delikafadulden
mısraaa ay seninle yatak odası halılarımız aynıydı ama bugün gördüm mutfak halını benim de koridor halım ondan kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin cnm.
Benim mutfaktaki halı bekarlıktaki oturma odamın halısıdır :)
kızlar selamlar nasılsınız ne güzel bol bol sohbet etmiş tarifler vermişsiniz cokacimcoook
yaralım senin misafirlerinde tuhaf yani o saate kadar oturulur mu hafta içi gidipte hiç sevmem böylelerini delikafadulden
mısraaa ay seninle yatak odası halılarımız aynıydı ama bugün gördüm mutfak halını benim de koridor halım ondan kaydirigubbakcemile5
pamuk hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne güzel ya bende istiyorum artık bi bebek
bizde artık gün saymaya başladık eşimle askerlik için :a015:
1 nisanda sınav var 10-12 nisan gibi de teslim olcaklar sanırım
off ya ne zor keşke gitmiş olsaydı hayırlısıyla bi gidip gelse :Saruboceq:
Hosgeldin zekis nasilsin nerelerdesin, bir gidis o gidis.
yaralım güzel bi konu açmışsın.. bebek ismi.. ben o konuda çok aktı değilim açıkçası. eşim annesini kaybetmiş zaten kız olursa koyalım ismini annenin diyorum ama bişey demiyor bana bırakıyor kız olursa ismini. erkek olursa babanın simini koyalım demedim hiç oda zaten bişey demedi sanırım koymaz zaten. koyarsada rahatsız olmazmışım gibi geliyor . ama açıkçası ismin insanın karakterini yansıttığına inanıyorum o yüzdende inşallah güzle bir isim koymayı düşünüyorum hayırlısı artık.. kız olursa kendi ismiminde içinde geçmesini istiyorum açıkçası ayşe elif beyza olabilir![]()
neysem ZKySN cim teşekkür ederim canım inşalalh hallolur askerlik emseleniz arkasındanda bebiş gelir tatlım..
ya sorma canım kafam sürekli bu askerlik meselesinde gelip size bakıyodum arada ama içimden bi türlü bişiy yazmak gelmedi canım sıkkın olunca
artık ne yapıcam gidince diye düşünmekten vazgeçtim burdayım yerimseniben
Canim hosgeldin uzun zaman olmustu gorusmeyeli nasilsin ?
Evet biraz tuhafa kaçti dun abarttilar biraz...geldi geçti iste