• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Aglama bitanem yaa benide aglatacaksin ama :çok üzgünüm:
Son gun derken yarin izinliyim, sonra cumartesi, pazar biliyorsunki girmiyorum nete ve ancak pazartesi gunu konusabilcez :çok üzgünüm:
Oyyyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ben size beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canlarim Canlarim ! ! ! ! ! a.s.:1hug:Şenizhihoyyyt

Ohhhhhhh ya çok korktum inan:1shok:Şeni Şeviyommmmmmmm
Yokluğun hissedilecek ama böyleside iyiymiş yeterki izin sebebiyle yok ol aramızdan:)

Bende yarın izinliyim evden uğrarım yanınıza artıkım.

Ohhhhhhh ya çok korktum inan:1shok:Şeni Şeviyommmmmmmm
Yokluğun hissedilecek ama böyleside iyiymiş yeterki izin sebebiyle yok ol aramızdan:)

Bende yarın izinliyim evden uğrarım yanınıza artıkım.

Allahim yaa bal damliyor agzindan canim benim bende Seni çok Seviyorum senağlama
Ya boyle sevilmek ne guzelmis Allahim
Inan ki burdaki dostlugumuzdan dolayi kendimi hersey için daha guçlu hissediyorum
Rabbim hepimizi korusun...Şeniz

Bu arada, yarin izinli oldugumuz için arkadaslar program yapmislar simdi aradilar, aksam biz bowling e gidiyoruz :utangac:

Vallaha yaralim yaa hepimizin yuregine indirdin sanirsam bende bi an korktum birdaha giremeyeceksin diye. :oklava:

Kizlar ya, su çocuk ismi konusunda siz neler dusunuyorsunuz ?
Hani bazi ailelerde, kayinbaba ismi, kayinvalide ismi veriliyor, gelin istemese bile aile sormuyor bile çocugun ismini koyuyorlar, yada gelin esine diyor "hayir, istemiyorum babanin ismini ben yavruma kendi begendigimi koyucam" ama es "ben aileme karsi gelemem sus" diyor...
siz bu konuda ne dusunursunuz ?
hayir biraz once bi konu okudum da...uzuldum ya..çok uzuldum...
bazi aileleri hiç ama hiç anlamiyorum.

kızlar selamlar nasılsınız ne güzel bol bol sohbet etmiş tarifler vermişsiniz cokacimcoook
yaralım senin misafirlerinde tuhaf yani o saate kadar oturulur mu hafta içi gidipte hiç sevmem böylelerini delikafadulden
mısraaa ay seninle yatak odası halılarımız aynıydı ama bugün gördüm mutfak halını benim de koridor halım ondan kaydirigubbakcemile5
pamuk hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne güzel ya bende istiyorum artık bi bebek
bizde artık gün saymaya başladık eşimle askerlik için :a015:
1 nisanda sınav var 10-12 nisan gibi de teslim olcaklar sanırım
off ya ne zor keşke gitmiş olsaydı hayırlısıyla bi gidip gelse :Saruboceq:

yaralım güzel bi konu açmışsın.. bebek ismi.. ben o konuda çok aktı değilim açıkçası. eşim annesini kaybetmiş zaten kız olursa koyalım ismini annenin diyorum ama bişey demiyor bana bırakıyor kız olursa ismini. erkek olursa babanın simini koyalım demedim hiç oda zaten bişey demedi sanırım koymaz zaten. koyarsada rahatsız olmazmışım gibi geliyor . ama açıkçası ismin insanın karakterini yansıttığına inanıyorum o yüzdende inşallah güzle bir isim koymayı düşünüyorum hayırlısı artık.. kız olursa kendi ismiminde içinde geçmesini istiyorum açıkçası ayşe elif beyza olabilir :utangac:

neysem ZKySN cim teşekkür ederim canım inşalalh hallolur askerlik emseleniz arkasındanda bebiş gelir tatlım..

Kıskanıyom valla yaralım ne güzel geziyorsunuz öyle

E ama sen bana demedin mi çikin, gezin, beraber vakit geçirin diye ? :çok üzgünüm:
Kiskanma ama yaa...noluyy

Vallaha yaralim yaa hepimizin yuregine indirdin sanirsam bende bi an korktum birdaha giremeyeceksin diye. :oklava:

Ben sizi birakmam ki...birakamam açikçasi...artik hayatimin bir parçasi oldunuz :1hug:

kızlar selamlar nasılsınız ne güzel bol bol sohbet etmiş tarifler vermişsiniz cokacimcoook
yaralım senin misafirlerinde tuhaf yani o saate kadar oturulur mu hafta içi gidipte hiç sevmem böylelerini delikafadulden
mısraaa ay seninle yatak odası halılarımız aynıydı ama bugün gördüm mutfak halını benim de koridor halım ondan kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin cnm.
Benim mutfaktaki halı bekarlıktaki oturma odamın halısıdır :)

pamuk hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne güzel ya bende istiyorum artık bi bebek
bizde artık gün saymaya başladık eşimle askerlik için :a015:
1 nisanda sınav var 10-12 nisan gibi de teslim olcaklar sanırım
off ya ne zor keşke gitmiş olsaydı hayırlısıyla bi gidip gelse :Saruboceq:

Canim hosgeldin uzun zaman olmustu gorusmeyeli nasilsin ?
Evet biraz tuhafa kaçti dun abarttilar biraz...geldi geçti iste

Bebek ismi konusunada gelince aile büyüklerinin ismi garip değilse ilerde çocuğu rahatsız etmeyecek,kolay benimsenecek bişeyse konulabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hosgeldin zekis nasilsin nerelerdesin, bir gidis o gidis. :kahve:

ya sorma canım kafam sürekli bu askerlik meselesinde gelip size bakıyodum arada ama içimden bi türlü bişiy yazmak gelmedi canım sıkkın olunca
artık ne yapıcam gidince diye düşünmekten vazgeçtim burdayım yerimseniben

yaralım güzel bi konu açmışsın.. bebek ismi.. ben o konuda çok aktı değilim açıkçası. eşim annesini kaybetmiş zaten kız olursa koyalım ismini annenin diyorum ama bişey demiyor bana bırakıyor kız olursa ismini. erkek olursa babanın simini koyalım demedim hiç oda zaten bişey demedi sanırım koymaz zaten. koyarsada rahatsız olmazmışım gibi geliyor . ama açıkçası ismin insanın karakterini yansıttığına inanıyorum o yüzdende inşallah güzle bir isim koymayı düşünüyorum hayırlısı artık.. kız olursa kendi ismiminde içinde geçmesini istiyorum açıkçası ayşe elif beyza olabilir :utangac:

neysem ZKySN cim teşekkür ederim canım inşalalh hallolur askerlik emseleniz arkasındanda bebiş gelir tatlım..

saol canım inş hepsi hayırlısıyla olur senin duan da makbul olur şimdi :CüvCüv:
isim mevzusunda biz eşimle önceden belirlemiştik ama iş ciddiye binince ve aileler karışınca nolur bilemem CADIARZU
gerçi ikimizin de aileleri hayatta çok şükür öyleyken isimlerini vermek çok mantıklı deil bence

ya sorma canım kafam sürekli bu askerlik meselesinde gelip size bakıyodum arada ama içimden bi türlü bişiy yazmak gelmedi canım sıkkın olunca
artık ne yapıcam gidince diye düşünmekten vazgeçtim burdayım yerimseniben

Ne yapacaksin bizimle vakit gecireceksin artik.
Evde mi kalacaksin yoksa ailenin veya kayinvalidenin yaninda mi uzun donem mi kisa donem mi? Nekadar soru sordum bende.

Misracim hakkatten tuafmis ha.

Canim hosgeldin uzun zaman olmustu gorusmeyeli nasilsin ?
Evet biraz tuhafa kaçti dun abarttilar biraz...geldi geçti iste

hoşbulduk canım evet yoktum bayadır ama geldim. iyiyim çok şükür senin kadar yoğun olmasa da bizde gezmeye ve misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz eşimle
hafta içi gitmemiz gereken yerleri ziyaret ediyoruz son kez :delphin:
hafta sonu da misafirlerimiz geliyobu pazarda brucha eşimin çocukluk arkadaşı gelcek eşiyle kaydirigubbakcemile2
ufaktan ufaktan hazırlıklarımı yapıyorum bende
sana da kolun için allah acil şifalar versin canım inş düzelir en kısa zamanda :Saruboceq:

Konuya cevap veren herkese çok çok tesekkur ederim

Ben bu konuda sunu soyluyorum : yavruma, ancak, ben ve esim karar alir çocuk isminde. tabi fikir sorabilirim ama beni susturup da evladima benim yerime isim koymalarini istemem.
ikinci de kayinbaba, kayinvalide isimleri koymaya da karsiyim.

ay biraz sert bu bee ama siz beni anladiniz dimi :-D

Back