Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kayseriliyim.özel bir sektörde çalışıyorum.10 aylık evliyim henüz bebeğim yok ama çok istiyorum,kısmet artık :asigim: birde çok mutluyum allah bozmaz inşallah :lepi: başka soru yoktu sanırsam :smiley-cool:
birde yaş varmış 25 yaşındayım
sensiimciiim merhabaa ay valla yatınca aklıma geldi unutmadımkis eni daha doğrusu hatırladımda kalkmaya üşendim soryyy
yaaa o bebişi duyunca korktum valla şimdi ben yaaaa
bide hiç yemek tarifleri çekmiyor beni çeken sadece peynir ekmekkk yağlı bişey hiç istemiyorum yaa tatlıda istemiyorum kızlar. laf aramızda eşim ekşi yersen ayşe tatlı yersen hakkı doğuracağın kanaatinde sırnaşık şey tatlı yemem için zorluyo ıyyy geldi sırnaşık şey hiç bi takıntısı olmayan adamdır pek bi mantıklı ev realisttir ama bu konuda ne oldu anlamıyom adama bismillah..
sensiciim birde canımcım buluşamdan korkma bizde konyadayken 2 yıl önce kk toplantısı yapmışık kızlarla valla çok güzel olmuştu korkulacak bişey yok yani millet burda nasılsa reeldede aynıı şekeriim
dirimcim ohh mis nasılda yemişsin çatlama derecesini bilirim az önce bende peynir ekmeği çok yedim daraldım yaaa kendimi kaybediyorum yerken offf
sensiimciiim merhabaa ay valla yatınca aklıma geldi unutmadımkis eni daha doğrusu hatırladımda kalkmaya üşendim soryyy
yaaa o bebişi duyunca korktum valla şimdi ben yaaaa
bide hiç yemek tarifleri çekmiyor beni çeken sadece peynir ekmekkk yağlı bişey hiç istemiyorum yaa tatlıda istemiyorum kızlar. laf aramızda eşim ekşi yersen ayşe tatlı yersen hakkı doğuracağın kanaatinde sırnaşık şey tatlı yemem için zorluyo ıyyy geldi sırnaşık şey hiç bi takıntısı olmayan adamdır pek bi mantıklı ev realisttir ama bu konuda ne oldu anlamıyom adama bismillah..
sensiciim birde canımcım buluşamdan korkma bizde konyadayken 2 yıl önce kk toplantısı yapmışık kızlarla valla çok güzel olmuştu korkulacak bişey yok yani millet burda nasılsa reeldede aynıı şekeriim
dirimcim ohh mis nasılda yemişsin çatlama derecesini bilirim az önce bende peynir ekmeği çok yedim daraldım yaaa kendimi kaybediyorum yerken offf
Kizlar atin bi konu sohbet edelim yaa
yaprak dokumunu izleyen oldu mu dun aksam ?
Sensi'cim, o bebis dis çikarmasin ?
Esin gondermiyormus bulusmaya çok uzuldum yaa :-(( ikna etmeye çalissana guzelim, kendi biraksin mesela ve gelsin alsin olmaz mi oyle ?
Dirim'cim, misafirlerin seni fazla yormadilar dimi gulum ? bu aksam yatacaksin
Nezihemm hosgeldin guzelim, Allah mesut bahtiyar etsin insallah bir omur boyu mutlu olursun esinle ve Allah sizede bi bebis kismet eder insallah
Misraa'cim dostum, at bi konu hadi yaa
Kizlar, bugun son gorusmemiz sizinle...:-( ozlicem sizi ya
Pamugum dikkat et abur cubur yeme
guzel besleyici seyler ye
fazlada kilo alma zor verirsin sonra bitanem ona gore
Niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SONNNNNNNNNNN NEREYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEsenağlamasenağlama