Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN CANIM ZATEN ALLAH İNSANLARA CEZAYI ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKŞLDE VERİYO,
bir hadiste derki efendimiz;
hiç bir kimse yoktur dünyada kınadığını ve yaptığını çekmeden ölsün, herkes hem bu dğnyada hem ahirette yaptığının karşılığını görecek
şirin olmuşsun ama zemuszemus
jazmincim çok tatlısın maşallah ama hala benziyo sana çocukuğun :)
günaydın kızlarrr
herkes iyi mi?
canım bunaldıkça kestiriyorum :kedi:inşallah dirimciğim neden kestirdin saçlarını ben göndereyim bende baya fazla ve uzun cnm
aynen,eşim gelene kadar kestir kestir saç kalmayacakidirim kadınlar için yapılan öngörüyü bikez daha destekmi olmuşsun,
sıkıntı anlarında saçlarını değiştiriyolar yaa
bende mutsuzum bende boyatcam kestircem yada bişeyler yapcam yani
angel, dirim, mutlukız, jazmin günaydın can arkadaşlarım
nasılsınız ?
mutlucum peki eşinin ailesi babanla teyzenin durumundan haberdarmı ?
angel bende duyduğumda teyzemin böyle birşey yaptığını inanamadım cnm beni sinirlendiren şey aramızda bişey yok diye iş yerimi arıyor sonra babamın yanına düşüp teraviye gidiyor aklım almıyor
dirimciğim annemin emekli maaşı var cnm evde annemin üzerinde tatlım
kızlar bu arada avatarım çok şirin olmuş dimi :asigim:
benim gibi opuyorumnanaktan
gayet iyiyim jazminciğim
yine tembel günlerimden birini yaşıyorum
öyle de alıştım ki tembelliğe okul açılınca napıcam bilmiyorum
tam ev hanımı modundayım
saçlar dağılmış, bakısız filan -tatlicadiarzu-
JAZMİN'ciğim çok tatlısın ya
resmen bayıldım opuyorumnanaktan
canım bunaldıkça kestiriyorum :kedi:
çok kısa oldu,kesimini de beğenmedim malesef :çok üzgünüm:
aynen,eşim gelene kadar kestir kestir saç kalmayacak
boyatamıyorum çünki,tek yapabildiğim kestirmek :sm_confused:
günaydın hoşgeldin sarissa iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın???
Canım alışırsın alışırsın...İlk zamanlar zorlanırsın;ama sonradan tam gaz...kaydirigubbakcemile2
Sen ne öğretmeniydin canım.Sınıf öğretmeni mi?
canım hoşgeldingünaydın kızlarrr
herkes iyi mi?
selam kızlar.bende evleneli 1 ay oldu.ama sitresim bitmedi henüz.düğünün ertesi günü eşimin ataması oldunu öğrendik.hemde sivastan aydına.ben yıkıldım tabi.aylarca uğraştığım evde hiç oturamadan bambaşka bir şehire gidecem diye.mafoldumben.
şimdi evi tekrar toplamaya başlayacam.nakliye şirketi arıyorum düzgün bitane.birde ben ailemden hiç ayrı kalmamıştım bana çok koyacak herşeyden herkezden uzaklara gidiyorum.içim çok dolu gözlerim doldu yine.mafoldumben
jasminim çok tatlısın canımın içi
jazminciğim ben yorum yapamıyorum göremediğim için
ama arkadaşlar yaparsa sevinirm
meraktan çatlıyorum çünki :kedi:
günaydın kızlarrr
herkes iyi mi?
selam kızlar.bende evleneli 1 ay oldu.ama sitresim bitmedi henüz.düğünün ertesi günü eşimin ataması oldunu öğrendik.hemde sivastan aydına.ben yıkıldım tabi.aylarca uğraştığım evde hiç oturamadan bambaşka bir şehire gidecem diye.mafoldumben.
şimdi evi tekrar toplamaya başlayacam.nakliye şirketi arıyorum düzgün bitane.birde ben ailemden hiç ayrı kalmamıştım bana çok koyacak herşeyden herkezden uzaklara gidiyorum.içim çok dolu gözlerim doldu yine.mafoldumben
canım hoşgeldin
aman boşver,ne güzel evdesin
bu sene okullar ne zaman açılıyor canım?