Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktancım canım hoşgeldin

kızlar ben durumu özette anlatayım, yine ufak tefek sebebpler ama kişilik analizi yapılacak bi durum :((

haftasonu cumartesi günü görümcemi yollayacaktık, yurtdışına gidiyolar ve bir daha dönmeyecekler iş dolayısıyla.bende onlara gittim görümceme yani, eşimi temsilen.görümcemdede kaynıvalideyle eşimin teyzesi vardı.görümcemde eşimle konuştu ağlamaya başladı duygulanmış falan görümcem.neyse ablasına demişki beni temsilen eşim orada o seni yollayacak diye.neyse çıkış vakti geldi araba sıkıntısı var, uyuz teyzesi oğlunu çağırdı oda evli, oğlu soruyo yer varmı yoksa gelmeyim diye, teyzeside sessizce benim gelmeyeceğimi söylüyo ki ben onlara öyle bişey dememiştim.sustum, gidecektim aslında, sonra kayınvalidem formaliteden sordu gelcenmi diye?yok dedim ben ayrılıklara dayananmam çok ayrılık gördük dedim bahanem oldu.oda tamam dedi, kızım sen artık ailemizdensin seninde oğlumu temsilen bulunmam gerekiyo falan diyecek sandım ama yok nerdee.kayınbiraderimle kayınpederimde gelmiyomusun dediler yok dedim tabi onlarda gel teklifinde dahi bulunmadılar,ablasıda bozuldu tabi bişey demedi.bizim aabaya teyzesi eniştesi kuzeni kardeşi annesi babası doluştu gittiler.bende aklımca onlarda kalayımda akşam teselli edeyim diyodum, ama kadın evine bile gelme tenezzülünde bulunmadı tabi meğer aklına koymuş ailecek kardeşinde kalacaklarmış, ve bizde eşimle tartıştık hep beni dışlıyolar falan diye, gerçektende öyle kayınvalidem kardeşiyle yeğeniyle olsunda gelin falan umrunda olmaz ama biz birbirimizi yedik, bide kayınvaşide hanım diyo benim canım gidiyo tek evladımdı o benim, sanki oğulları evlat değil 2 tane olunca üzülünmezmiş kızı bitaneynmiş, bide bana zamanında benim 2 kızım oldu diyodu yalancı, ama o lafı ona yedirtmesinide ben bilirim artık yeter ya yaptığı 1 değil 2 değil her fırsatta atıyo beni, yüzüme güüker iyidir ama asla beni böyle zamanlarda adam yerine koymaz

Ay şu aileler var ya beni artık acaip sinir etmeye başlıyor.

hoşbulduk canım sende hoşgeldın nasılsın?

iyiyiz haktancım sen nasılsın canımcım
babanla eşine bakıyomuşsun kolay gelsin canımcım
Şeniz

İyiyim canım sağol...

alınyazım ben olayı pek anlamadım yoksa olayın geçmişi varda benmi bilmiyorum ayy uzun zamandır koptum yaa burdan offf[/QUOTE]

haktancım olayı geçmişi yok, cumartesi günü görümceme yollamaya gittiğimde sinirimi bozdu teyzesi,
ya benim kızdığım şey bana sormadan benim yerime kim ne hakla karar verebilir, bu kadın benim sadece eşimin yteyzesi, hani kayınvalide olsa neyse derim ama kayınvalidemde bundan haberdardır muhtemelen çok akıllı kadındır kayınvalidem benim hoşlanmayacağım isteklerini başkaları vesilesiyle ilet,r bana

amaaan bu ailelerin gereksiz tavırları öldürüyo beni yaa
rahat bıraksınlar artık herkesi aaaa kızıyorum artık
2 gündür arkadaşımda dert yanıyo da bana o yüzden sinirlendim şimdi:oklava:

anlamıyorum mutlucum anlamıyorum hayır başka zaman el üstüne tutmasınlar istememede, eşim yokya benim bi yanım zaten kırık, bunu bile bile hep dışardayım sadece soyadlarını taşıdığımı hissediyorum aile gibi bağ kuramadık henüz, sağolsun bun avesile olan kişide canım kayınvalidem

benide öldürdüler haktan sorma tam tamına 24 aydır hayatımda bu insanlar ve artık nefret etmeye başlaım daha direnemiyorum,

haktancım canım hoşgeldin

kızlar ben durumu özette anlatayım, yine ufak tefek sebebpler ama kişilik analizi yapılacak bi durum :((

haftasonu cumartesi günü görümcemi yollayacaktık, yurtdışına gidiyolar ve bir daha dönmeyecekler iş dolayısıyla.bende onlara gittim görümceme yani, eşimi temsilen.görümcemdede kaynıvalideyle eşimin teyzesi vardı.görümcemde eşimle konuştu ağlamaya başladı duygulanmış falan görümcem.neyse ablasına demişki beni temsilen eşim orada o seni yollayacak diye.neyse çıkış vakti geldi araba sıkıntısı var, uyuz teyzesi oğlunu çağırdı oda evli, oğlu soruyo yer varmı yoksa gelmeyim diye, teyzeside sessizce benim gelmeyeceğimi söylüyo ki ben onlara öyle bişey dememiştim.sustum, gidecektim aslında, sonra kayınvalidem formaliteden sordu gelcenmi diye?yok dedim ben ayrılıklara dayananmam çok ayrılık gördük dedim bahanem oldu.oda tamam dedi, kızım sen artık ailemizdensin seninde oğlumu temsilen bulunmam gerekiyo falan diyecek sandım ama yok nerdee.kayınbiraderimle kayınpederimde gelmiyomusun dediler yok dedim tabi onlarda gel teklifinde dahi bulunmadılar,ablasıda bozuldu tabi bişey demedi.bizim aabaya teyzesi eniştesi kuzeni kardeşi annesi babası doluştu gittiler.bende aklımca onlarda kalayımda akşam teselli edeyim diyodum, ama kadın evine bile gelme tenezzülünde bulunmadı tabi meğer aklına koymuş ailecek kardeşinde kalacaklarmış, ve bizde eşimle tartıştık hep beni dışlıyolar falan diye, gerçektende öyle kayınvalidem kardeşiyle yeğeniyle olsunda gelin falan umrunda olmaz ama biz birbirimizi yedik, bide kayınvaşide hanım diyo benim canım gidiyo tek evladımdı o benim, sanki oğulları evlat değil 2 tane olunca üzülünmezmiş kızı bitaneynmiş, bide bana zamanında benim 2 kızım oldu diyodu yalancı, ama o lafı ona yedirtmesinide ben bilirim artık yeter ya yaptığı 1 değil 2 değil her fırsatta atıyo beni, yüzüme güüker iyidir ama asla beni böyle zamanlarda adam yerine koymaz
canım ayıp etmişler
de keşke teyzesinin konuştuklarını duyduğunu belli etseydin.......
gelmeyi isterdim ama bana yer yok sanırım felan
vs.deseydin
eşinde ailesini haklı çıkartıyor sanırım
çok umursama onları ya,sen değer verdikçe,üstüne düştükçe
böyle sıkıntılar çok olur canım
demekki ailesinin yapısı böyle,değişeceklerini hiç sanmıyorum :sm_confused:

yasakkelime

AY BENİMDE CNM IZGARA ÇEKTİ ŞİMDİ NAPCAZ ANGEL?Ankaraya da ışınlanamam ki :(((((((((

aLINYAZIMSIN gerçekten çok ayıp etmişler cnm.

olurmu mutlucum götürmezler, ya hoş bende meraklı değildim ama eşimin hatrına gidecektim.ben gitseydim kayınvalidem kardeşine gidip kalamayacaktı hatta oturamayacaktı, çünkü daha önceden na demiştim senin kadeşine bidaha gitmem mecbur kalmadıkça çünk canımı yakacak laflar sokuyo her defasında diye,

ee haliyle seçimide kardeşinden yana yaptı, oysaki onu en iyi anlayacak kişi bendim çünkü bende en yakınımla hasret çekiyorum ama kendisi kaybetmek için direniyo

AAAAAAAAAAAAA jazmincim noldu cnm?
Olur mu öyle şey gayet güzel yürütüyorsun iniş çıkışlar hepimizin evliliğinde zaman zaman yaşanıyor.Ben daha 2 aylık evliyken ayrılacağım demiştim,sakin ol.Dış etkenler canını sıkmasın önemli olan eşinle ilişkin?

Konuyu paylaşmak istersende seve seve dinleriz:teselli:

Mısracım sağol canım;ama evlendiğimiz günden beri 2 gün tartışmıyorsak 3. gün muhakkak tartışıyoruz.Yıprandık...Maddi olarak,manevi olarak şu son 2 aydır kötüyüz...Ve eşim takmış durumda bu da haliyle bize yansıyor maalesef.Madem ben onu bu şekilde üzüyorum ve ikimize de yazık ediyorum ayrılmak en mantıklısı...Yani sakız gibi sürekli ağza alınır bi laf olması hoş değil;ama yıprandım.Hem de çok.Sürekli alttan almaktan,onu birşeye memnun edememekten,onunla nasıl sohbet edeceğimi bilememekten yıprandım.

Ben kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.

anlamıyorum mutlucum anlamıyorum hayır başka zaman el üstüne tutmasınlar istememede, eşim yokya benim bi yanım zaten kırık, bunu bile bile hep dışardayım sadece soyadlarını taşıdığımı hissediyorum aile gibi bağ kuramadık henüz, sağolsun bun avesile olan kişide canım kayınvalidem
canım evet bir yanın kırık olduğu için
onların sana karşı daha anlayışlı olmasını istiyorsun ki haklısın aslında
başka zaman olsa hiç umrunda olmaz değil mi?
çok sık gidip gelme sende,davranışlarınla bişeylerden rahatsız olduğunu belli et
bu şekilde hep sen yıpranırsın
eşin neden sana destek vermiyor anlamıyorum
aman neyseki görümcenden kurtuldun artık
olaya iyimser bakalım ama değil mi?

Kızlar ben çok kötüyüm.Sanırım bu evlilik bana göre değil...Yürütemicem..mafoldumben
canım sana ne oldu? :1no2:

jAZMıNCıM erkeklerin geneli böyle ne yazık ki buna inan benim eşimde çokkkkkkk inatçıdır boğalığını hemen gösterir.
Şayet ben sakin ve uzun uzun açıklamalar yapan biri olmasam bizde çok tartışırız.Yapacak bişey yok hepimizin mutlakaki bazı eksileri vardır.
Lütfen iyi düşün klişeleşmiş bir laf ama yinelemekten çekinmiyorum 'BıR YUVA MADDı MANEVı ÇOK ZOR KURULUYOR.NE BADıRELER ATLATMIŞ OLMASIN BıR DÜŞÜN CNM BENıM.'

Son düzenleme:
Mısracım sağol canım;ama evlendiğimiz günden beri 2 gün tartışmıyorsak 3. gün muhakkak tartışıyoruz.Yıprandık...Maddi olarak,manevi olarak şu son 2 aydır kötüyüz...Ve eşim takmış durumda bu da haliyle bize yansıyor maalesef.Madem ben onu bu şekilde üzüyorum ve ikimize de yazık ediyorum ayrılmak en mantıklısı...Yani sakız gibi sürekli ağza alınır bi laf olması hoş değil;ama yıprandım.Hem de çok.Sürekli alttan almaktan,onu birşeye memnun edememekten,onunla nasıl sohbet edeceğimi bilememekten yıprandım.

jazminciğim neye takmış durumda eşin?
bu aralar ailelerden kaynaklanan sıkıntılarda vardı,belki üst üstte gelmiştir.

Back