alınyazım öyle bir gelirki hiçbirşey yokmuş gibi
gelir böyle yüzsüzler gelir
Bazen diyorum ki...Keşke hep çocuk kalsaydım ve evlenmeseydim.Rahat mı battı sana kızım diyorummafoldumben
aynısını bende diyorum ne derdim vardı evlendim, ben eşime demiştim zaten ben evliliğe hazır değilim diye, hazırlanmam için 1 yıl müsade et et dedim ama kandırdı vede evlendik, şimdi oda pişman
canım sana niye gelmedin vs.derlerse yer sıkıntısı vardı dersin
insanları değiştirmek çok zor
sende bu şekilde kabul et onları
sık gidip gelmeyerek daha az üzülebilirsin
sormazlarki
ama onlar söylemeden ben söylicem
eşimde bu gelişinde teyzesiylede annesiylede tartışacak bundan eminim
böyle olsun istemezdim ama onların yüzünden huzurumuz kalmadı
Canlarım şayet aileler her daim böylesine huzurunuzu kaçırıyorlarsa görüşmeyin lütfen.Ben öyle yaptım şimdi eşimle mutluyum.
ben o resti çektim zaten düngece,
teyzenle teyzenin çocuklarıyla görüşicem
annenede sıkça gitmicem diye
ama bakalım nekadar istikrarlı olcaz
Alınyazımsın valla inan bilmiyorum mutlu ve kavgasız çiftlere öyle imreniyorumki...Biz herşeyden tartışıyoruz.Ayrıntıcı benim kocam herşeyi takar ve olmadık sonuç çıkartır olaylardan..
aynısıda benim koçiş o iyiyse bukezde ben takıntılıyım
yok öyle deme bence canım
haksız duruma sen düşersin
canım sıkkın dersin niye derse
söyleme
üzerine düşsün boşver
bilemiyorum
böyle dediğim için zaten haksız duruma düşüyorum hep
eşimde diyo aslında fazlasıyla haklısın ama konuşunca haksız duruma düşüyosun diye
Senin elinde aile faktörü var canım;ama biz de aileler %10luk bir kısım...Bizim ki kişilik çatışması resmen...Benim ak dediğime o kara diyor.Orta yolu bulmaya çalışırız ve o da cicim ayları gibi sürer zaten.Ve bir bakmışım ki yine eski biz.Kendimizi kandırıyoruz aslında kimseyi değil...
anladım canm buda zor, bizde de var o çatışma ama çoğunlu aile
Canım zamanla oturacak belki de ama o zmna kadar biz ilk zamanki gibi kalırmıyız acaba...
Canım yanıyor,içim acıyor..Ben de mutlu olmak istiyorum....Kaç kez gece uykularımdan ağlayarak kalktım ben ne iftiralar attı zamanında bunlar içimde...En ufak birşey de bana olan güveninden şüphe ediyor...Şunu söylerim melek gibidir;ama bu takıntıları varken bizim sonumuz yok..
evlilik danışmanına gideceğiz biz eşim tayin alınca, sizde deneseniz