Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

off canım ya nedir bu böyle senin çektiklerin
en iyisi gelip gitme bi daha
kes ilişkini kökten olsun bitsin
mısranında dediği gibi bak o kesti şimdi rahat kafası aileler karışamıyor en azından
şu kaynanandan da teyzeden de nefret ediyorum sana böle davrandıkları için
ama sabret canım
sabır iyidir mukafatını alıcaksın hiç merak etme...

off bitanem ya sizin nedir ki derdiniz
aslında saman alevi gibi kavgalarınız ama bugünlerde üstüste geldiği için böle düşünüyosun sen

ayrıca bitanem mutlu ve kavgasız bir çift yok emin ol.

Canım bilmiyorum;ama biz de mi var bi şeylik anlamadım gitti...Ya hayatımız tv oldu dedi.Gel dedim dışarda,balkonda yiyelim diyorum sevmezmiş.Eeee nerde ne yapcam ben şimdi...Tv izleyince de bağımlısın diyor bana..

alınyazım öyle bir gelirki hiçbirşey yokmuş gibi
gelir böyle yüzsüzler gelir
Bazen diyorum ki...Keşke hep çocuk kalsaydım ve evlenmeseydim.Rahat mı battı sana kızım diyorummafoldumben
aynısını bende diyorum ne derdim vardı evlendim, ben eşime demiştim zaten ben evliliğe hazır değilim diye, hazırlanmam için 1 yıl müsade et et dedim ama kandırdı vede evlendik, şimdi oda pişman
canım sana niye gelmedin vs.derlerse yer sıkıntısı vardı dersin
insanları değiştirmek çok zor
sende bu şekilde kabul et onları
sık gidip gelmeyerek daha az üzülebilirsin
sormazlarki
ama onlar söylemeden ben söylicem
eşimde bu gelişinde teyzesiylede annesiylede tartışacak bundan eminim
böyle olsun istemezdim ama onların yüzünden huzurumuz kalmadı
Canlarım şayet aileler her daim böylesine huzurunuzu kaçırıyorlarsa görüşmeyin lütfen.Ben öyle yaptım şimdi eşimle mutluyum.
ben o resti çektim zaten düngece,
teyzenle teyzenin çocuklarıyla görüşicem
annenede sıkça gitmicem diye
ama bakalım nekadar istikrarlı olcaz
Alınyazımsın valla inan bilmiyorum mutlu ve kavgasız çiftlere öyle imreniyorumki...Biz herşeyden tartışıyoruz.Ayrıntıcı benim kocam herşeyi takar ve olmadık sonuç çıkartır olaylardan..
aynısıda benim koçiş o iyiyse bukezde ben takıntılıyım
yok öyle deme bence canım
haksız duruma sen düşersin
canım sıkkın dersin niye derse
söyleme
üzerine düşsün boşver
bilemiyorum
böyle dediğim için zaten haksız duruma düşüyorum hep
eşimde diyo aslında fazlasıyla haklısın ama konuşunca haksız duruma düşüyosun diye
Senin elinde aile faktörü var canım;ama biz de aileler %10luk bir kısım...Bizim ki kişilik çatışması resmen...Benim ak dediğime o kara diyor.Orta yolu bulmaya çalışırız ve o da cicim ayları gibi sürer zaten.Ve bir bakmışım ki yine eski biz.Kendimizi kandırıyoruz aslında kimseyi değil...
anladım canm buda zor, bizde de var o çatışma ama çoğunlu aile
Canım zamanla oturacak belki de ama o zmna kadar biz ilk zamanki gibi kalırmıyız acaba...

Canım yanıyor,içim acıyor..Ben de mutlu olmak istiyorum....Kaç kez gece uykularımdan ağlayarak kalktım ben ne iftiralar attı zamanında bunlar içimde...En ufak birşey de bana olan güveninden şüphe ediyor...Şunu söylerim melek gibidir;ama bu takıntıları varken bizim sonumuz yok..

evlilik danışmanına gideceğiz biz eşim tayin alınca, sizde deneseniz

kızlar ben çıkmak durumundayım
yarın görüşürüz inşallah
birbirinizi daha çok kırmayın lütfen
iyi akşamlar hepinizi öptüm

off canım ya nedir bu böyle senin çektiklerin
en iyisi gelip gitme bi daha
kes ilişkini kökten olsun bitsin
mısranında dediği gibi bak o kesti şimdi rahat kafası aileler karışamıyor en azından
şu kaynanandan da teyzeden de nefret ediyorum sana böle davrandıkları için
ama sabret canım
sabır iyidir mukafatını alıcaksın hiç merak etme...

off bitanem ya sizin nedir ki derdiniz
aslında saman alevi gibi kavgalarınız ama bugünlerde üstüste geldiği için böle düşünüyosun sen

ayrıca bitanem mutlu ve kavgasız bir çift yok emin ol.

kescem angelim kescem kesin kararlıyım
oğlunun mutlu olması için fedakarlık yapmak zormuş meğer

kızlar ben çıkmak zorundayım hepiniz sağolun sıktım sizi

canım içeriğini bilmediğim için çok da bişey söylemek istemiyorum
ama bir süre konuşma
belki hatasını anlayıp yanına gelir bilmiyorum

Bilmiyorum ki dirimcim.Kafam allak bullak...

gelir böyle yüzsüzler gelir

aynısını bende diyorum ne derdim vardı evlendim, ben eşime demiştim zaten ben evliliğe hazır değilim diye, hazırlanmam için 1 yıl müsade et et dedim ama kandırdı vede evlendik, şimdi oda pişman

sormazlarki
ama onlar söylemeden ben söylicem
eşimde bu gelişinde teyzesiylede annesiylede tartışacak bundan eminim
böyle olsun istemezdim ama onların yüzünden huzurumuz kalmadı

ben o resti çektim zaten düngece,
teyzenle teyzenin çocuklarıyla görüşicem
annenede sıkça gitmicem diye
ama bakalım nekadar istikrarlı olcaz

aynısıda benim koçiş o iyiyse bukezde ben takıntılıyım

böyle dediğim için zaten haksız duruma düşüyorum hep
eşimde diyo aslında fazlasıyla haklısın ama konuşunca haksız duruma düşüyosun diye

anladım canm buda zor, bizde de var o çatışma ama çoğunlu aile

evlilik danışmanına gideceğiz biz eşim tayin alınca, sizde deneseniz

Canım benim kociş asla istemez.Böyle şeylere para vermek istemez hele...Onun şuanki derdi para para para.Bir de bunu desem herhalde boğazlarız birbirimizi:çok üzgünüm:

kızlar ben çıkmak durumundayım
yarın görüşürüz inşallah
birbirinizi daha çok kırmayın lütfen
iyi akşamlar hepinizi öptüm

kescem angelim kescem kesin kararlıyım
oğlunun mutlu olması için fedakarlık yapmak zormuş meğer

kızlar ben çıkmak zorundayım hepiniz sağolun sıktım sizi

Görüşürüz canlarım....opuyorumnanaktan

Ben de sıktım kusura bakmayın sizi...Ama iyiki de varsınız:1hug:

Evet orası öyle haktancım.Şimdi mailleşiyoruz ok ben kapadım konuyu tartışmak istemiyorum dedikçe üstüme geldi...Mutsuzmuşşş ben çok mu mutluyum yaniii...Çok mu hoşuma gidiyor.Sadistçe davranmak beni mutlu mu ediyor yani;ama anlamıyor bunu bile anlamıyor yani...

canım bi süre için susmayı dene
konuyu kapatıyorum bile deme bi kafanızı dinleyin bi müddet
eğer hayatımız tv oldu dıyosa dışarı çıkın yürüyüş yapın ne bilim biyere gidip kahve için çay için

eğer anlamadığını düşünüyosan tartışma anında hiçbişey anlatmaya çalışma hayatım

bırak sakinken mesela hoş bi yemekteyken güzel bi dille anlatsan derdini
eminim denemişsindir ama aklıma başka bişey gelmiyor

canım bi süre için susmayı dene
konuyu kapatıyorum bile deme bi kafanızı dinleyin bi müddet
eğer hayatımız tv oldu dıyosa dışarı çıkın yürüyüş yapın ne bilim biyere gidip kahve için çay için

eğer anlamadığını düşünüyosan tartışma anında hiçbişey anlatmaya çalışma hayatım

bırak sakinken mesela hoş bi yemekteyken güzel bi dille anlatsan derdini
eminim denemişsindir ama aklıma başka bişey gelmiyor

Canım mesela dün çıktık dışarı gezdik,bişeyler içtik.Bu sefer de diyor ki...İşte biz orada bunları içtik neden bişiler yiyemedik.Neymiş parası mı varmış.Sanki ben yemek yemek istedim ya..

Seviyorum eşimi hem de canımı veresiye;ama bu söylemleri,davranışları bizi bir sona götürüyor farkında değil..

alınyazım ve dirim hayırlı akşamlar canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüyorum her ikinizide nasipse yarın görüşürüz hayırlı iftarlar

Canım mesela dün çıktık dışarı gezdik,bişeyler içtik.Bu sefer de diyor ki...İşte biz orada bunları içtik neden bişiler yiyemedik.Neymiş parası mı varmış.Sanki ben yemek yemek istedim ya..

Seviyorum eşimi hem de canımı veresiye;ama bu söylemleri,davranışları bizi bir sona götürüyor farkında değil..

canım benim ne guzel işte seviyosun eşini
bu herkese nasip olmaz malesef herkes severek evlenmıyo
sanırım yani tahminime göre parasızlık ya da yeteri kadar parası olmadığını düşünmesi onun moralini bozuyor
erkekler böyle hayatım ceplerinde para yokken kendilerini güçsüz hissedip agrasifleşiyolar
ama bunların hepsi senin için
bence sana daha iyi imkanlar sunamadığını düşündüğü için böyle oluyo
birbirinize biraz anlayış gösterın hayatım

kızlar bende çıkmak zorundayım servisi kaçırmayayım toplanayım yavaş yavaş jasmin sakın kafana takma cnm alttan alma belki anlar eşin hatasını cnm üzülme sakın aklım sende kalır yoksa sakin ol kızlar hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun hepinizide öpüyorum byby

canım benim ne guzel işte seviyosun eşini
bu herkese nasip olmaz malesef herkes severek evlenmıyo
sanırım yani tahminime göre parasızlık ya da yeteri kadar parası olmadığını düşünmesi onun moralini bozuyor
erkekler böyle hayatım ceplerinde para yokken kendilerini güçsüz hissedip agrasifleşiyolar
ama bunların hepsi senin için
bence sana daha iyi imkanlar sunamadığını düşündüğü için böyle oluyo
birbirinize biraz anlayış gösterın hayatım

Canım evet kendi de bunu söylüyor;ama ben mutsuz değilim ki onunla bu hayatı yaşamaktan.Aç değil açıkta değiliz şükretmemiz lazım.Herşey armut piş ağzıma düş olmuyor ki...Anne baba evinde herşey kolay aldığın maaş cebine gidiyor;ama evlenince faturaydı,pazardı oydu buydu derken kalmıyor zaten.İster 10 milyar kazan istersen 5...

Ama anlatamadım benimkine...

kızlar bende çıkmak zorundayım servisi kaçırmayayım toplanayım yavaş yavaş jasmin sakın kafana takma cnm alttan alma belki anlar eşin hatasını cnm üzülme sakın aklım sende kalır yoksa sakin ol kızlar hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun hepinizide öpüyorum byby

Görüşürüz canım.sağol:1hug:

Canım evet kendi de bunu söylüyor;ama ben mutsuz değilim ki onunla bu hayatı yaşamaktan.Aç değil açıkta değiliz şükretmemiz lazım.Herşey armut piş ağzıma düş olmuyor ki...Anne baba evinde herşey kolay aldığın maaş cebine gidiyor;ama evlenince faturaydı,pazardı oydu buydu derken kalmıyor zaten.İster 10 milyar kazan istersen 5...

canım zamanla anlicaktır o da hayatta hiçbişey kolay elde edilmiyo
bence bu geçici bi dönem
sende eşini anlayışla karşıla ne de olsa erkek hertürlü seni iyi yaşatmak istiyo
bunların hepsi seni çok sevmesinden kaynaklanıyo bence
ikinizde birbirinizi çok seviyosunuz
atlatırsınız bu günleride

canım zamanla anlicaktır o da hayatta hiçbişey kolay elde edilmiyo
bence bu geçici bi dönem
sende eşini anlayışla karşıla ne de olsa erkek hertürlü seni iyi yaşatmak istiyo
bunların hepsi seni çok sevmesinden kaynaklanıyo bence
ikinizde birbirinizi çok seviyosunuz
atlatırsınız bu günleride

İnşallah canım:Saruboceq:

jasmincim herşeyi okudum ve arkadaşlar herşeyi sölemişler zaten
sıkma canını bitanem herşey yoluna girer bizde çok tartıştık parasal konularla ilgili hemde ne tartışma ama en son çıkıp gitcem dediğim zaman olmadı çok gitmek istedim gidemedim olmuyor ki.
zaman herşeyin ilacı bitanem
biraz sabır lazım
biliyorum çok sabrettin en çok çabayo sen gösterdin ama erkek bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyor düşünemez canım malesef...

Back