Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

biraz gül hayatım kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım
sen naptın annengil yerleşti sanırım
kardeşin işe felan mı girdi canım :uhm:

yerleşmişler hayatım dayım sağolsun herşeylerine koşturdu şuan yerleştiler rahatlarmış konuşuyorum hergun
kardeşim bi kolejle anlaştı şimdilik öğretmen olarak askerden sonra daha kalıcı bi iş olucak inşallah

haktancığım allah kavuştursun cnm inşallah kolay değil tabi iki erkekle uğraşmak

saol bitanem amin
evet değil bide evde bi büyükle olmak hakkaten zor kendi babam bile olsa:kedi:

dirim allah iyiliğini versin sen beni güldürdün allahta seni güldürsün cnm inşallah tez vakitte kocişine kavuşursun hasta hasta gülüyorum yaaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canımcım benimki yemek bilmezlikten kaynaklanmıyo, ben koçişimden ayrıyım :(((
canım işin bitti mi opuyorumnanaktan

yerleşmişler hayatım dayım sağolsun herşeylerine koşturdu şuan yerleştiler rahatlarmış konuşuyorum hergun
kardeşim bi kolejle anlaştı şimdilik öğretmen olarak askerden sonra daha kalıcı bi iş olucak inşallah

saol bitanem amin
evet değil bide evde bi büyükle olmak hakkaten zor kendi babam bile olsa:kedi:
canım hayırlısı olsun
gidip gelirsiniz artık
istanbul güzel şehir ama ben burayı hiçbir yere değişmem
ya bu arada bileğim burkuldu sanki,tek elle yazmaya başladım:kedi:

Angellllllllll kızartma bizim için çok tehlikeli,bebişten önce koca göbeğimiz geliyor yapma........

Bırak onları 45 kg civarındaki dirimcik yesinkaydirigubbakcemile3

evet bende kanat ızgara yapmaya karar verdim zaten:)))

şekerler ben geldim nasılsınız?

iyiyiz haktancım sen nasılsın canımcım
babanla eşine bakıyomuşsun kolay gelsin canımcım
Şeniz

haktancım canım hoşgeldin

kızlar ben durumu özette anlatayım, yine ufak tefek sebebpler ama kişilik analizi yapılacak bi durum :((

haftasonu cumartesi günü görümcemi yollayacaktık, yurtdışına gidiyolar ve bir daha dönmeyecekler iş dolayısıyla.bende onlara gittim görümceme yani, eşimi temsilen.görümcemdede kaynıvalideyle eşimin teyzesi vardı.görümcemde eşimle konuştu ağlamaya başladı duygulanmış falan görümcem.neyse ablasına demişki beni temsilen eşim orada o seni yollayacak diye.neyse çıkış vakti geldi araba sıkıntısı var, uyuz teyzesi oğlunu çağırdı oda evli, oğlu soruyo yer varmı yoksa gelmeyim diye, teyzeside sessizce benim gelmeyeceğimi söylüyo ki ben onlara öyle bişey dememiştim.sustum, gidecektim aslında, sonra kayınvalidem formaliteden sordu gelcenmi diye?yok dedim ben ayrılıklara dayananmam çok ayrılık gördük dedim bahanem oldu.oda tamam dedi, kızım sen artık ailemizdensin seninde oğlumu temsilen bulunmam gerekiyo falan diyecek sandım ama yok nerdee.kayınbiraderimle kayınpederimde gelmiyomusun dediler yok dedim tabi onlarda gel teklifinde dahi bulunmadılar,ablasıda bozuldu tabi bişey demedi.bizim aabaya teyzesi eniştesi kuzeni kardeşi annesi babası doluştu gittiler.bende aklımca onlarda kalayımda akşam teselli edeyim diyodum, ama kadın evine bile gelme tenezzülünde bulunmadı tabi meğer aklına koymuş ailecek kardeşinde kalacaklarmış, ve bizde eşimle tartıştık hep beni dışlıyolar falan diye, gerçektende öyle kayınvalidem kardeşiyle yeğeniyle olsunda gelin falan umrunda olmaz ama biz birbirimizi yedik, bide kayınvaşide hanım diyo benim canım gidiyo tek evladımdı o benim, sanki oğulları evlat değil 2 tane olunca üzülünmezmiş kızı bitaneynmiş, bide bana zamanında benim 2 kızım oldu diyodu yalancı, ama o lafı ona yedirtmesinide ben bilirim artık yeter ya yaptığı 1 değil 2 değil her fırsatta atıyo beni, yüzüme güüker iyidir ama asla beni böyle zamanlarda adam yerine koymaz

tatlım biliyorumm ama uyucaz uyancaz uyucaz uyancaz uyucaz uyancaz zaman geçecek ve kocişin hep seninle olcakk
surat asıp üzme bizi tamam mı tatlım:1hug:
inş tatlım diliyorum, tabiki sizleri üzmek istemem ama belirsilik kötü şey?senin düğüne 32 gün vardı değilmi?
canım işin bitti mi opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun
gidip gelirsiniz artık
istanbul güzel şehir ama ben burayı hiçbir yere değişmem
ya bu arada bileğim burkuldu sanki,tek elle yazmaya başladım:kedi:

dirimcim mutlucum bitti işlerim kızlar anlattım

Haktancım hoşgeldin canım.

hoşbulduk canım sende hoşgeldın nasılsın?

Şeniz[/QUOTE]

saol canım benim

alınyazım ben olayı pek anlamadım yoksa olayın geçmişi varda benmi bilmiyorum ayy uzun zamandır koptum yaa burdan offf

jasmin nerden geliyon sen opuyorumnanaktan
:delphin:

evet bende kanat ızgara yapmaya karar verdim zaten:)))

Şeniz
canım sen beni öldürcen mi -tatlicadiarzu-
aç aç kanat ızgara da yapıcam denilmezki cokacimcoook:utangac:

görümcem aklına gelmiş ya ondan dirimciğimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
görümcen aklıma sürekli gelir artık balım kaydirigubbakcemile3

haktancım olayı geçmişi yok, cumartesi günü görümceme yollamaya gittiğimde sinirimi bozdu teyzesi,
ya benim kızdığım şey bana sormadan benim yerime kim ne hakla karar verebilir, bu kadın benim sadece eşimin yteyzesi, hani kayınvalide olsa neyse derim ama kayınvalidemde bundan haberdardır muhtemelen çok akıllı kadındır kayınvalidem benim hoşlanmayacağım isteklerini başkaları vesilesiyle ilet,r bana

Back