kızlarr oruçlu oruçlu yemek muhabbeti hiç gitmio ama yaa :) daha iftara da çok var annem ne yemek yapacak ki sositososito
bencede birbirimizi gaza getiriyoruzlmaz:
zavallı midem gurul gurul ediyor :kedi:
:kedi:benim midemde tık yok ama
boğazım feci
kurudu ya(
canım bende şöyle uzansam masayaJazmincim önceden közlediğin patlıcan biber gibi şeyleri bir cam kavanoza doldur içine bolca zeytinyağı ve biraz tuz dök,tabi birde sarımsak,ağzını kapat dolaba koy çokk uzun süre böyle muhafaza edebilirsin.
Bu arada benim iyice gözlerim kapanıyor yatacak bir yer bulmam lazım acilmafoldumben
yok canım ya keşke asker beklesem, o yolu gözlemek gurulu.askerlik bitti bizim, evlendikten 45 gn sonra eşimin memurluk ataması geldi sadec 45 gün evli kalabildik, 10 ayda bitmek üzere, bende memurum işyüzünden kavuşamıyoruz asalet tasstiki bekliyoruz işte :gitme:sen de mi asker yolu bekliyorsun canım
inş canım yani çocuğumuz olsa VUSLAT adına hakeder yani bu hasretlikten ayrılıktan mafoldumben bencede enazınndan 10 ay onla uyudun ben ise sadec 45 gece mafoldumben dilerim bizde çabucak kavuşalım, 1,5 yılda başlayacak bizim evlilik hayatı aten alışayım derken 1 yılda öyle geçer en erken 3 yıla evliliğimiz oturur, koçişe diyom sık dişii çocuk deme bana ben hasretim zaten sana diyecanım inşallah sizde kavuşursunuz
en azından ben evlendikten sonra 10 ay eşimle beraberdim,huyunu suyunu anladım
ama iş olayı bence çok önemliydi,
kız kimseye özel bi slm vermedim işler çok yoksa isim isim sayardım, bak bende sana küscem ama:) nasılsın tatlişkom ben seni burdan takip ediyorumda konulara yorunda bulunamıyorum evlilik hayatı yaşayamadığımdan olsa gerek, küsme angelim olmazmısen yine bana selam vermedin :sinifsinif:
kafamçokkarıştı
kantinemi incen diycem ama ramazan :)kızlar cumadan kaçta çıkıyor bilen var mı?
13:30 gibi çıkılıyordu kafamçokkarıştı
bir hafta olacak nerdeyse canım
çok olmuş
sen at onları ben ce
riske girmeye değmez
zehirler mazallah
Jazmincim önceden közlediğin patlıcan biber gibi şeyleri bir cam kavanoza doldur içine bolca zeytinyağı ve biraz tuz dök,tabi birde sarımsak,ağzını kapat dolaba koy çokk uzun süre böyle muhafaza edebilirsin.
Bu arada benim iyice gözlerim kapanıyor yatacak bir yer bulmam lazım acilmafoldumben
yok canım ya keşke asker beklesem, o yolu gözlemek gurulu.askerlik bitti bizim, evlendikten 45 gn sonra eşimin memurluk ataması geldi sadec 45 gün evli kalabildik, 10 ayda bitmek üzere, bende memurum işyüzünden kavuşamıyoruz asalet tasstiki bekliyoruz işte :gitme:
canım benim bende evlenirken aman eşim askere giderse annemlerde kalırımyok canım ya keşke asker beklesem, o yolu gözlemek gurulu.askerlik bitti bizim, evlendikten 45 gn sonra eşimin memurluk ataması geldi sadec 45 gün evli kalabildik, 10 ayda bitmek üzere, bende memurum işyüzünden kavuşamıyoruz asalet tasstiki bekliyoruz işte :gitme:
inş canım yani çocuğumuz olsa VUSLAT adına hakeder yani bu hasretlikten ayrılıktan mafoldumben bencede enazınndan 10 ay onla uyudun ben ise sadec 45 gece mafoldumben dilerim bizde çabucak kavuşalım, 1,5 yılda başlayacak bizim evlilik hayatı aten alışayım derken 1 yılda öyle geçer en erken 3 yıla evliliğimiz oturur, koçişe diyom sık dişii çocuk deme bana ben hasretim zaten sana diye
kız kimseye özel bi slm vermedim işler çok yoksa isim isim sayardım, bak bende sana küscem ama:) nasılsın tatlişkom ben seni burdan takip ediyorumda konulara yorunda bulunamıyorum evlilik hayatı yaşayamadığımdan olsa gerek, küsme angelim olmazmı
kantinemi incen diycem ama ramazan :)
:çok üzgünüm:durun yaa salmayın kendinizi
ben yatarım sizin yerinize
nasılsa evde olan sadece benim galiba
oh seninki de iyi
hazırcı seniii...
[
Allah kavuştursun canım zor gerçektn de
devletin abuk işleri işte
ben de evlendikten 6 ay sonra askere göndermiştim
çok şükür geride kaldı şimdi
zaten gelince unutuluyor her şey
hiç gitmemiş gibi hissetmeye başlıyorsun
bir an önce kavuşursunuz inş. canım
anlarsın halimden ama keşke benimkininde vakti belli olsaydı bukadar üzülmezdim, bizim 8 ayımız net olarak bitti, daha kaç ay bekleyeceğimizde meçhul ama azmediyorum sabrediyorum arada olmuyo depresyona giriyorum arada sebepsiz umutlar, yai uzaklık dengemi altüst etti biz bide 14 ay kadar nişanlı kaldık, eşi o sürecin 9 ayında askerdeydi bide uzun dönem yaptı yani, ondan öncesinde başka şehirde çalışmaya gitti topu topu 2 yılımız beraber geri kalan 3 yıl hep beklemedeydi kendime acıyorum çok zamanda :kedi:
ayne öyle canım bende diyodum olsun ailemle vakit geçiririm vesile olur diye, hem yapamadıklarımı yapacaktım güya ama olmuyo, ben hep acırdım benim durumumdaki büyükleime üzelerekte başıma getirdimyanicanım benim bende evlenirken aman eşim askere giderse annemlerde kalırım
iyice onlara doyarım diyordum
ama öyle değilmiş yane
Allah yardımcınız olsun canım
ya ayrıyken daha çok kıymetli oluyormuş:sm_confused:
evet ama yanlışlıkla kantini arayabilirim :kedi:
:çok üzgünüm:
napm canm ya baba evinde son iftarlar sahurlar canım annem yapar zaten bana bırakmaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
napm canm ya baba evinde son iftarlar sahurlar canım annem yapar zaten bana bırakmaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya
valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya
ama hepsinin ayrı bir güzelliği var canım
bu bizim ikinci ramazanımız
bekarken gece sürünerek sadece yemek yemek için kalkardım
şimdi yemek hazırlamak için kalkıyorum
hiç zoruma gitmiyor
ayy aşkıma kurban olurum zoruma gitmez kalkıp hazırlamak ama annemlerle hep beraber yaptığımız iftarların sahurların yerini tutar mı kiama ben aşkımı çook seviyorumm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?