Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Jazmincim önceden közlediğin patlıcan biber gibi şeyleri bir cam kavanoza doldur içine bolca zeytinyağı ve biraz tuz dök,tabi birde sarımsak,ağzını kapat dolaba koy çokk uzun süre böyle muhafaza edebilirsin.

Bu arada benim iyice gözlerim kapanıyor yatacak bir yer bulmam lazım acilmafoldumben

benim midemde tık yok ama
boğazım feci
kurudu ya :((
:kedi:

Jazmincim önceden közlediğin patlıcan biber gibi şeyleri bir cam kavanoza doldur içine bolca zeytinyağı ve biraz tuz dök,tabi birde sarımsak,ağzını kapat dolaba koy çokk uzun süre böyle muhafaza edebilirsin.

Bu arada benim iyice gözlerim kapanıyor yatacak bir yer bulmam lazım acilmafoldumben
canım bende şöyle uzansam masaya
vakitte geçmiyor
nerdeyse unutup çay ocağını arayacağım :kedi:

sen de mi asker yolu bekliyorsun canım
yok canım ya keşke asker beklesem, o yolu gözlemek gurulu.askerlik bitti bizim, evlendikten 45 gn sonra eşimin memurluk ataması geldi sadec 45 gün evli kalabildik, 10 ayda bitmek üzere, bende memurum işyüzünden kavuşamıyoruz asalet tasstiki bekliyoruz işte :gitme:
canım inşallah sizde kavuşursunuz
en azından ben evlendikten sonra 10 ay eşimle beraberdim,huyunu suyunu anladım
ama iş olayı bence çok önemliydi,
inş canım yani çocuğumuz olsa VUSLAT adına hakeder yani bu hasretlikten ayrılıktan mafoldumben bencede enazınndan 10 ay onla uyudun ben ise sadec 45 gece mafoldumben dilerim bizde çabucak kavuşalım, 1,5 yılda başlayacak bizim evlilik hayatı aten alışayım derken 1 yılda öyle geçer en erken 3 yıla evliliğimiz oturur, koçişe diyom sık dişii çocuk deme bana ben hasretim zaten sana diye
sen yine bana selam vermedin :sinifsinif:

kafamçokkarıştı
kız kimseye özel bi slm vermedim işler çok yoksa isim isim sayardım, bak bende sana küscem ama:) nasılsın tatlişkom ben seni burdan takip ediyorumda konulara yorunda bulunamıyorum evlilik hayatı yaşayamadığımdan olsa gerek, küsme angelim olmazmı
kızlar cumadan kaçta çıkıyor bilen var mı?
13:30 gibi çıkılıyordu kafamçokkarıştı
kantinemi incen diycem ama ramazan :)

bir hafta olacak nerdeyse canım
çok olmuş
sen at onları ben ce
riske girmeye değmez
zehirler mazallah

Evet canım.Bakacağım işte eve gidince unutmazsam tabi.kaydirigubbakcemile5

Benimki plastik kaptaydı canım.Kesin bozulmuştur.İki patlıcan için kendimi ridke atmak istemiyorum zaten.Çok sağol canımcım.Bundan sonra o şekilde saklayayım ben de.yerimseniben

[
yok canım ya keşke asker beklesem, o yolu gözlemek gurulu.askerlik bitti bizim, evlendikten 45 gn sonra eşimin memurluk ataması geldi sadec 45 gün evli kalabildik, 10 ayda bitmek üzere, bende memurum işyüzünden kavuşamıyoruz asalet tasstiki bekliyoruz işte :gitme:

Allah kavuştursun canım zor gerçektn de
devletin abuk işleri işte
ben de evlendikten 6 ay sonra askere göndermiştim
çok şükür geride kaldı şimdi
zaten gelince unutuluyor her şey
hiç gitmemiş gibi hissetmeye başlıyorsun
bir an önce kavuşursunuz inş. canım

inş canım yani çocuğumuz olsa VUSLAT adına hakeder yani bu hasretlikten ayrılıktan mafoldumben bencede enazınndan 10 ay onla uyudun ben ise sadec 45 gece mafoldumben dilerim bizde çabucak kavuşalım, 1,5 yılda başlayacak bizim evlilik hayatı aten alışayım derken 1 yılda öyle geçer en erken 3 yıla evliliğimiz oturur, koçişe diyom sık dişii çocuk deme bana ben hasretim zaten sana diye

kız kimseye özel bi slm vermedim işler çok yoksa isim isim sayardım, bak bende sana küscem ama:) nasılsın tatlişkom ben seni burdan takip ediyorumda konulara yorunda bulunamıyorum evlilik hayatı yaşayamadığımdan olsa gerek, küsme angelim olmazmı

kantinemi incen diycem ama ramazan :)
canım benim bende evlenirken aman eşim askere giderse annemlerde kalırım
iyice onlara doyarım diyordum
ama öyle değilmiş yane
Allah yardımcınız olsun canım
ya ayrıyken daha çok kıymetli oluyormuş:sm_confused:
evet ama yanlışlıkla kantini arayabilirim :kedi:

durun yaa salmayın kendinizi
ben yatarım sizin yerinize
nasılsa evde olan sadece benim galiba :emir_bebek:
:çok üzgünüm:

[

Allah kavuştursun canım zor gerçektn de
devletin abuk işleri işte
ben de evlendikten 6 ay sonra askere göndermiştim
çok şükür geride kaldı şimdi
zaten gelince unutuluyor her şey
hiç gitmemiş gibi hissetmeye başlıyorsun
bir an önce kavuşursunuz inş. canım

anlarsın halimden ama keşke benimkininde vakti belli olsaydı bukadar üzülmezdim, bizim 8 ayımız net olarak bitti, daha kaç ay bekleyeceğimizde meçhul ama azmediyorum sabrediyorum arada olmuyo depresyona giriyorum arada sebepsiz umutlar, yai uzaklık dengemi altüst etti biz bide 14 ay kadar nişanlı kaldık, eşi o sürecin 9 ayında askerdeydi bide uzun dönem yaptı yani, ondan öncesinde başka şehirde çalışmaya gitti topu topu 2 yılımız beraber geri kalan 3 yıl hep beklemedeydi kendime acıyorum çok zamanda :kedi:

anlarsın halimden ama keşke benimkininde vakti belli olsaydı bukadar üzülmezdim, bizim 8 ayımız net olarak bitti, daha kaç ay bekleyeceğimizde meçhul ama azmediyorum sabrediyorum arada olmuyo depresyona giriyorum arada sebepsiz umutlar, yai uzaklık dengemi altüst etti biz bide 14 ay kadar nişanlı kaldık, eşi o sürecin 9 ayında askerdeydi bide uzun dönem yaptı yani, ondan öncesinde başka şehirde çalışmaya gitti topu topu 2 yılımız beraber geri kalan 3 yıl hep beklemedeydi kendime acıyorum çok zamanda :kedi:

evet canım çok iyi anlıyorum
bazen özlemden nefesimin kesildiğini hissederdim
tarih belli olmasa da sana geleceğini biliyorsun en azından
Allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın
bunlar gelip geçici şeyler
birbirinizi sevdikten sonra herşeyin üstesinden gelebilirsiniz

canım benim bende evlenirken aman eşim askere giderse annemlerde kalırım
iyice onlara doyarım diyordum
ama öyle değilmiş yane
Allah yardımcınız olsun canım
ya ayrıyken daha çok kıymetli oluyormuş:sm_confused:
evet ama yanlışlıkla kantini arayabilirim :kedi:
:çok üzgünüm:
ayne öyle canım bende diyodum olsun ailemle vakit geçiririm vesile olur diye, hem yapamadıklarımı yapacaktım güya ama olmuyo, ben hep acırdım benim durumumdaki büyükleime üzelerekte başıma getirdimyani :( o evden gelinlikle çıktıktan sonra herşey çok başka oluyomuş derlerdi inanmazdım
allah yardımıcımız olsun
napm canm ya baba evinde son iftarlar sahurlar canım annem yapar zaten bana bırakmaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düğün ne aman canım

aman sakın fazla üzüleyim deme üzülenler baba evine dönüş yapmak zorunda kalıyo, dost tavsiyesii kabul edersen yerimseniben

napm canm ya baba evinde son iftarlar sahurlar canım annem yapar zaten bana bırakmaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya

valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya

ama hepsinin ayrı bir güzelliği var canım
bu bizim ikinci ramazanımız
bekarken gece sürünerek sadece yemek yemek için kalkardım
şimdi yemek hazırlamak için kalkıyorum
hiç zoruma gitmiyor

26 eylülde canım inş..

ayy şimdiden özlem çöküyo zaten napcaksam ben aynı şehirde olcaz ama özlerim ben annemii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama hepsinin ayrı bir güzelliği var canım
bu bizim ikinci ramazanımız
bekarken gece sürünerek sadece yemek yemek için kalkardım
şimdi yemek hazırlamak için kalkıyorum
hiç zoruma gitmiyor

ayy aşkıma kurban olurum zoruma gitmez kalkıp hazırlamak ama annemlerle hep beraber yaptığımız iftarların sahurların yerini tutar mı ki :( ama ben aşkımı çook seviyorumm opuyorumnanaktan

ayy aşkıma kurban olurum zoruma gitmez kalkıp hazırlamak ama annemlerle hep beraber yaptığımız iftarların sahurların yerini tutar mı ki :( ama ben aşkımı çook seviyorumm opuyorumnanaktan

tutar tutar
yepyeni bir aile kuruyorsun
var mı bundan daha güzeli
şimdiden mutluluklar
düğün fotosu isteriz ama

caspery benim annemle aramda 2 sokak var ama ben bile özlüyorum ya 2 gün görmesem merak ediyorum hemen kayınvalidemlere gidince uğruyorum ama annemlere eşimle kapı komşuyuz biz çünkükaydirigubbakcemile4

Back