Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ay kopmuşum ya tariflere dalıncakaydirigubbakcemile3

Dirimcim tamam canım bakayım ben bir markete.opuyorumnanaktan

oktay ustanın patlıcan pizzası diye bir tarifi var
deneyeniniz var mı
eşim patlıcan delisidir
ben de ona değişik patlıcan yemekleri yapmayı çok seviyorum
hafif bir yemek hem de

deneyeniniz var mı
eşim patlıcan delisidir
hafif bir yemek hem de

Patlıcan dedin patlıcanlarım aklıma geldi bak.Dün telaştan bakmayı unuttum.Zaten artık umudu kestim onlardan atıcam..:sinifsinif:

merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):

Hoşgeldin canım a.s.

Benim kocişte baylırı bamyayakaydirigubbakcemile5
Ben de çok yapmadım canım.Hepsinden azar azar.Sadece çorbayı fazla yaptım.Çünkü biz mercimek çorbası hastasıyız.Ben başka çorba da sevmiyorum zaten..

Patlıcan dedin patlıcanlarım aklıma geldi bak.Dün telaştan bakmayı unuttum.Zaten artık umudu kestim onlardan atıcam..:sinifsinif:

ne oldu ki?

benim de biberlerim aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
kurusun diye astım ama iki gündür güneş yok hava yağmurlu
çürümezler inşallah

off yaaa yaşlanmışız :( dirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak

sen yine bana selam vermedin :sinifsinif:

merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):

sağol simicim sanada hayırlı olsun ramazan inş.
nasılsın cnm

inşallah canım bende seviniyorum yüz ellili sayılar bitti diye
10 gün daha geçerse,yüz kırklı sayılarda bitecek :dance::kedi:
inşallah canım seneye bu zamanlar bizde ramazan menülerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

canım beşamel sosunu ben pek bilmiyorum ama bu hafif oluyor,sıcak sıcak kaşar nasıl sünüyor mis yane :kedi:

aldım canım teşekkür ederim yerimseniben

evet canım kısalarından,çubuk makarnanın kısa bouyluları var,erişteye benziyor
boru gibi olanlardan da yapabilirsin ben onlarla daha çok seviyorum
spagettidende oluyor ama ben 3'e bölüyorum
bide çok cıvık olursa dağılabiliyor(fazla yoğurtlu olursa)
makarnaları karışıma atıp bakın çok mu cıvık oluyor

ayy canım istedi
sünen kaşardan:kedi:

kafamçokkarıştı

deneyeniniz var mı
eşim patlıcan delisidir
hafif bir yemek hem de
canım gerçekten güzel görünüyor
Patlıcan Pizzası | Oktay Usta Resmi Sitesi Yemek Tarifleri Börekler Çorbalar Köfteler Makarnalar

Benim eşimde patlıcandan nefret eder :(

Patlıcandan börek yaparım kendime çok güzel olur.
canım benim senin gibi marifetli,becerikli bir bayan için ne kadar kötü bir durum
ah ben eşinin yerinde olsam herşeyi siler süpürürdüm :kedi:

:delphin:
geçmiş olsun canım

ne oldu ki?

benim de biberlerim aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
kurusun diye astım ama iki gündür güneş yok hava yağmurlu
çürümezler inşallah

Canım Pazar günü közleyip,doğradım.Sonra dolabın altına koydum bugün yarın yerim diye;ama yiyemedim kaldı.Acaba bozulmuş mudur ya?Atmaya da kıyamıyorum..

sen yine bana selam vermedin :sinifsinif:

sağol simicim sanada hayırlı olsun ramazan inş.
nasılsın cnm

ayy canım istedi
sünen kaşardan:kedi:

kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

İltifatın için teşekkür ederim cnm.Eşim son 1 aydır normalde yediklerinide yemiyor b en ve tüm arkadaş çevremiz çok şaşkın:((((((((Resmen aç geziyor

kızlar cumadan kaçta çıkıyor bilen var mı?
13:30 gibi çıkılıyordu kafamçokkarıştı

Canım Pazar günü közleyip,doğradım.Sonra dolabın altına koydum bugün yarın yerim diye;ama yiyemedim kaldı.Acaba bozulmuş mudur ya?Atmaya da kıyamıyorum..

kaydirigubbakcemile3

bir hafta olacak nerdeyse canım
çok olmuş
sen at onları ben ce
riske girmeye değmez
zehirler mazallah

Back