E
EU2
Ziyaretçi
inş seneye beraber olmayı zorluk çekmeyi diliyorum arık kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim buldum
link verdim canım
ben ekstradan karabiber,pulbiber de atıyorum
bide kaşarı içine değil üstüne rendeliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/makarnalar/243646-firinda-makarna-borek-tarzinda.html
kaydirigubbakcemile3
inşallah canım bende seviniyorum yüz ellili sayılar bitti diye:Saruboceq:
anytalyada zaten zor olsa grek
evet canım bundada vardır bi hayır, ne diyelim kaderimizse çekeriz :)
inş seneye beraber oluruz
şafak için de tebrikler şekerim bak kaç gün geçti gördünmü?
acemilik daha ağır geçiyoda usta birliği kolay geçer, az sabret
canım beşamel sosunu ben pek bilmiyorum ama bu hafif oluyor,sıcak sıcak kaşar nasıl sünüyor mis yane :kedi:bende bi dahaki sefer böle yapcam dirimcim
beşamel soslu pek sevmemeye başladım:))
aldım canım teşekkür ederim yerimseniben
evet canım kısalarından,çubuk makarnanın kısa bouyluları var,erişteye benziyorBu makarna hangisi oluyor onu çıkaramadım dirimcim.Kalın spagetti tarzında olanlardan mı??
off yaaa yaşlanmışızdirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak
kızlar içimden hep mutfağa gidip bir şeyler yemek geliyor
aşırı açlık hissetmiyorum ama eksiklik varmış gibi
unutup yemem inşallah kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Canım ben de tariflere bakıyorum valla işi bırakıp eve gidip bütün hepsini denemek istiyorum:roflol:
canım inşallah sizde kavuşursunuzoff yaaa yaşlanmışızdirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):
ben evde olsam herlade kaçkere unutup yerdimkızlar içimden hep mutfağa gidip bir şeyler yemek geliyor
aşırı açlık hissetmiyorum ama eksiklik varmış gibi
unutup yemem inşallah kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):
ben evde olsam herlade kaçkere unutup yerdim
en iyisi mutfağın kapısını kilitlemek :kedi:
hayırlı ramazanlar canımhayırlı ramazanlarr...
ayy benim eşim de sevmiyo yaa henüz evlenmedik evde pişirmedim haliyle ama geçen bize geldiğinde yemem demişti :) zaten yapmayı da bilmiyorum![]()