Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

off yaaa yaşlanmışız :( dirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak

merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):

:Saruboceq:

anytalyada zaten zor olsa grek

inş seneye beraber olmayı zorluk çekmeyi diliyorum arık kaydirigubbakcemile3

evet canım bundada vardır bi hayır, ne diyelim kaderimizse çekeriz :)
inş seneye beraber oluruz
şafak için de tebrikler şekerim bak kaç gün geçti gördünmü?
acemilik daha ağır geçiyoda usta birliği kolay geçer, az sabret
inşallah canım bende seviniyorum yüz ellili sayılar bitti diye
10 gün daha geçerse,yüz kırklı sayılarda bitecek :dance::kedi:
inşallah canım seneye bu zamanlar bizde ramazan menülerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bende bi dahaki sefer böle yapcam dirimcim
beşamel soslu pek sevmemeye başladım:))
canım beşamel sosunu ben pek bilmiyorum ama bu hafif oluyor,sıcak sıcak kaşar nasıl sünüyor mis yane :kedi:

aldım canım teşekkür ederim yerimseniben

Bu makarna hangisi oluyor onu çıkaramadım dirimcim.Kalın spagetti tarzında olanlardan mı??
evet canım kısalarından,çubuk makarnanın kısa bouyluları var,erişteye benziyor
boru gibi olanlardan da yapabilirsin ben onlarla daha çok seviyorum
spagettidende oluyor ama ben 3'e bölüyorum
bide çok cıvık olursa dağılabiliyor(fazla yoğurtlu olursa)
makarnaları karışıma atıp bakın çok mu cıvık oluyor

Son düzenleme:
kızlar içimden hep mutfağa gidip bir şeyler yemek geliyor
aşırı açlık hissetmiyorum ama eksiklik varmış gibi
unutup yemem inşallah kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Canım ben de tariflere bakıyorum valla işi bırakıp eve gidip bütün hepsini denemek istiyorum:roflol:

off yaaa yaşlanmışız :( dirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak
canım inşallah sizde kavuşursunuz
en azından ben evlendikten sonra 10 ay eşimle beraberdim,huyunu suyunu anladım
ama iş olayı bence çok önemliydi,

merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):
hoşgeldin canım
fazla yapılınca bizdede kalırdı hep
acaba annem ne yemek yapacak
canım makarna çekti iyi mi
anlattık anlattık kaydirigubbakcemile3

hayırlı ramazanlarr...
ayy benim eşim de sevmiyo yaa henüz evlenmedik evde pişirmedim haliyle ama geçen bize geldiğinde yemem demişti :) zaten yapmayı da bilmiyorum :utangac:

ben evde olsam herlade kaçkere unutup yerdim
en iyisi mutfağın kapısını kilitlemek :kedi:

merhaba arkadaşalr.

sana da hayırlı ramazanlar
ne güzel keşke benim eşim de bamyayı seviyor olsaydı
ben çok severim o yemez
tek başına yapıp yemek de istemiyorum
yemek atmaya ben de kıyamıyorum ama bir şekilde bitiriyoruz zaten
belki çeşit azaltmayı değil de miktarı azaltmayı düşünebilirsin
ramazan olunca çok çeşit görmek istiyor insan

hayırlı ramazanlarr...
ayy benim eşim de sevmiyo yaa henüz evlenmedik evde pişirmedim haliyle ama geçen bize geldiğinde yemem demişti :) zaten yapmayı da bilmiyorum :utangac:
hayırlı ramazanlar canım
canım öğrenirsin daha bende yapmadım ama nasıl yapıldığını biliyorumyerimseniben

Back