he he iyi fikir yerimseniben
oktay ustanın patlıcan pizzası diye bir tarifi var
deneyeniniz var mı
eşim patlıcan delisidir
ben de ona değişik patlıcan yemekleri yapmayı çok seviyorum
hafif bir yemek hem de
merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):
Patlıcan dedin patlıcanlarım aklıma geldi bak.Dün telaştan bakmayı unuttum.Zaten artık umudu kestim onlardan atıcam..:sinifsinif:
off yaaa yaşlanmışızdirim baksana evliliklerimizin 10. ayı bitmek üzere, eşim geldiğinde biz evliliğimizin 1.5 yılında evlilik nedir öğreneceğiz şansa bak
merhaba arkadaşalr.
ramazanınız hayırlı olun.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.. bamya seven erkek varmı ki demişsiniz.. benim kocam her zamanki ilginçliğiyle bamya aşığıdır resmen çok sver, bide etliyse bayılır.
menülerinizde güzel... ben o kadar çeşit yapmayı düşünmüyorum, çok kalıyo atmaya kıyamaıyorum ramazanda hergün aynı yemkte yenmez, çeşiti azaltmayı düşünüyoum ama bakalım akşama doğru gözüm iyice acıkırda abartmazsam tabi):
inşallah canım bende seviniyorum yüz ellili sayılar bitti diye
10 gün daha geçerse,yüz kırklı sayılarda bitecek :dance::kedi:
inşallah canım seneye bu zamanlar bizde ramazan menülerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
canım beşamel sosunu ben pek bilmiyorum ama bu hafif oluyor,sıcak sıcak kaşar nasıl sünüyor mis yane :kedi:
aldım canım teşekkür ederim yerimseniben
evet canım kısalarından,çubuk makarnanın kısa bouyluları var,erişteye benziyor
boru gibi olanlardan da yapabilirsin ben onlarla daha çok seviyorum
spagettidende oluyor ama ben 3'e bölüyorum
bide çok cıvık olursa dağılabiliyor(fazla yoğurtlu olursa)
makarnaları karışıma atıp bakın çok mu cıvık oluyor
Patlıcan dedin patlıcanlarım aklıma geldi bak.Dün telaştan bakmayı unuttum.Zaten artık umudu kestim onlardan atıcam..:sinifsinif:
canım gerçekten güzel görünüyoroktay ustanın patlıcan pizzası diye bir tarifi var
deneyeniniz var mı
eşim patlıcan delisidir
ben de ona değişik patlıcan yemekleri yapmayı çok seviyorum
hafif bir yemek hem de
canım benim senin gibi marifetli,becerikli bir bayan için ne kadar kötü bir durumBenim eşimde patlıcandan nefret eder
Patlıcandan börek yaparım kendime çok güzel olur.
ne oldu ki?
benim de biberlerim aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
kurusun diye astım ama iki gündür güneş yok hava yağmurlu
çürümezler inşallah
sen yine bana selam vermedin :sinifsinif:
sağol simicim sanada hayırlı olsun ramazan inş.
nasılsın cnm
ayy canım istedi
sünen kaşardan:kedi:
kafamçokkarıştı
canım gerçekten güzel görünüyor
Patlıcan Pizzası | Oktay Usta Resmi Sitesi Yemek Tarifleri Börekler Çorbalar Köfteler Makarnalar
canım benim senin gibi marifetli,becerikli bir bayan için ne kadar kötü bir durum
ah ben eşinin yerinde olsam herşeyi siler süpürürdüm :kedi:
geçmiş olsun canım
İltifatın için teşekkür ederim cnm.Eşim son 1 aydır normalde yediklerinide yemiyor b en ve tüm arkadaş çevremiz çok şaşkın(((((((Resmen aç geziyor
2 ye doğru çıkılıyor cnm 13:10 da gidecekler cumaya bu arada ben geldim
Canım Pazar günü közleyip,doğradım.Sonra dolabın altına koydum bugün yarın yerim diye;ama yiyemedim kaldı.Acaba bozulmuş mudur ya?Atmaya da kıyamıyorum..
kaydirigubbakcemile3
kızlarr oruçlu oruçlu yemek muhabbeti hiç gitmio ama yaa :) daha iftara da çok var annem ne yemek yapacak ki sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?