hoşbulduk canım ben bursalıyım ve bursada yaşıyorum 2008 ağustos ayında evlendim
çalışıyorum, uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum çok sıcak içten ve sammisiniz fırsat bulupta yazamıyordum kısmey bu güneymiş
kafanı karıştırmayım ama tatlım ben hamile kalacağım dönemde çok korkutmuşlardı ümmü subyan diye bişey varmış sanırım ondan olsa gerekmiş..
Yaralım Yay burcu önceki sayfalarda var tatlım
hıı:1no2:mirmirmirmir amanın bir kereden birşey olmaz sanırım şekercim,yoksa akşam hapını unuttun bilinç altına yerleştide o yüzden mi kötü rüyalar gördün canım,ben çok etkilenirim mesela :çok üzgünüm:Aman dur Pamugumm, zaten dunde hapimi unutmusum :bbo:
Endise ustune endise
Allah isteyenlere versin insallah
Ben simdilik sirami veriyim
Of Allahim offffff
bugun hiç iyi degilim yahuu
canım kayboldunhoşbuldum canım bu arada verdiğin tarifler harika çok pratik
denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
hıı:1no2:mirmirmirmir amanın bir kereden birşey olmaz sanırım şekercim,yoksa akşam hapını unuttun bilinç altına yerleştide o yüzden mi kötü rüyalar gördün canım,ben çok etkilenirim mesela :çok üzgünüm:
buraya gelip gitmemek lazım selamlar herkese:)
Ve Aleykum Selam hihoyyyt
hosgeldin, yasemin diyebilirmiyim ya ? ne anlamina geliyor acaba uye ismin ?
Nasilsin bakalim ?
Evet olabilir, taktim kafaya kalkamadim da, dusune dusune uyudum ondan olabilir mi ? insallah regl olurum :1ninca:
yeni ghelenler hoşgeldiniz kızlar
ya ben doymuyorum ondan sustum yedim yedim doymadım. krep yaptım 3 tane yedim kaşar ve tulum peynir eşliğinde ı ıhh banamısın demiyooo
neyse ne konu buldunuz bakıyım bi
canım ne kadar yoğunsun öyle hihoyyytgörüşmek üzerekızlar bi ugrayıp gidiyorum....hepinizi kocaman öptüm,pamugum senide tebrik ederim bitanem aramıza katılan arkadaslarada hosgeldiniz diyorum.....ilk müsait oldugum zaman görüşmek üzere....:)
hoşbuldum canım bu arada verdiğin tarifler harika çok pratik
denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?