ay ben ne dediğimi biliyormuyum:1closedeyes:bugün misafirlerim var,biraz önce öğrendim ki,yarında misafirim gelecekmiş :1closedeyes:
merhaba kızlarr bi ce demeye geldim :)
sabahtan kurstaydım yeni geldim sayılır temizlik yapmam lazım sonrasında da bir ceket diktim onun son işlerini bitireceğim ve buda yetmezmiş gibi birazda brezilya nakışı çalışacağım nedir benim bu maymun iştahlılığım bilmiyorum herşeyi bilmem lazım sanki:)
vakit bulursam gelirim yanınıza
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkk Şeniz
merhaba kızlarr bi ce demeye geldim :)
sabahtan kurstaydım yeni geldim sayılır temizlik yapmam lazım sonrasında da bir ceket diktim onun son işlerini bitireceğim ve buda yetmezmiş gibi birazda brezilya nakışı çalışacağım nedir benim bu maymun iştahlılığım bilmiyorum herşeyi bilmem lazım sanki:)
vakit bulursam gelirim yanınıza
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkk Şeniz
anaaa hiç aklıma gelmedi be yaralım,eşimin arkadaşları gelecekti,onlarda seyretse olmaz mı Çok üzgünüm çoookDostum çarsamba gunu hiç misafir kabullenilir mi ????
Yaprak dokumu nolcekkkkk ???????
Hadi kaççççç kaydirigubbakcemile
Yarin musait degilim canim persembe buyrun gelin deseydin ya deseydin ya
Ahh Dirimimmm ahhhhhhhh :tomato:
canımcım karşılarında uyuduğu farkederlerse,fazla geç gideceklerini sanmıyorum :jeyyar:
işin şakası zaten çocukları var.çocuk durmaz.ay bazen inanamıyorum küçük dirim evlendi ve misafir ağırlıyorkaydirigubbakcemile2.
anaaa hiç aklıma gelmedi be yaralım,eşimin arkadaşları gelecekti,onlarda seyretse olmaz mı Çok üzgünüm çoook,kız hiç aklıma gelmedi,topu topu zaten bir dizim var o da yaprak dökümü :çok üzgünüm:
yaralım canım menüde bugün çok fazla birşey yok malesefYaaaa daha dun ki kuçuk kizz buyumus de evlenmis de misafir agirliyor
kaydirigubbakcemile5
bunu bende kendime soylerim hep hihoyyyt
Allah dostunu eksik etmesin guzelim
Tabiki çevre edinecegiz, dugunde dostla, ölümde
dostluk kadar guzel birsey varmi ?
Guzel guzel pastalarini yap bakiyim aksama
ohhhhhh cokacimcoook
ne yapacaksin bu arada ? menude ne var ?
Yani bilemiyorum nasil aklina gelmez bebem
Hadi dizi olmasaydi bile...sen canina kiymet vermiyormusun ?
yorgunlugun uzerine yorgunluk katiyorsun !!!!!
Kizicam ama haaaaa
:mymeka:
hoşgeldin canım jnazta sen de yoksun artık ya,nasıl canım keyfin nasıl?kızlar herkese selam...yaralım bitanem mesajını okudum,okulla ev arası sürünüyorum birazagır geciyor o yüzden pek giremiyorum..verdigin haberede cok mutlu oldum kimler hamile...?cok merak ettim ya...
yaralım canım menüde bugün çok fazla birşey yok malesef
üzümlü-portakallı kek yaptım.kıymalı-patatesli börek yaptım(herşeyini hazırladım,sadece fırına vereceğim) birde eve gidince tiramisu yapayım diyorum.3 çeşit,belki dondurucuda yaprak sarması vardı onuda yaparım
kızlar herkese selam...yaralım bitanem mesajını okudum,okulla ev arası sürünüyorum birazagır geciyor o yüzden pek giremiyorum..verdigin haberede cok mutlu oldum kimler hamile...?cok merak ettim ya...
Ohh ohhhh aciktim yaaaacokacimcoook
Iyi hadi bu seferlik boyle olsun bi daha da pespese kabul etme :ecrin_bebek:
Yaprak dokumunu senin yerinede izlerim bebem kaydirigubbakcemile3
hiç sorma yaralım bende çok acıktım,söylemim söylemim diyorum yine dayanamadım cokacimcoook,canım ilk defa kekim parçalanmadı,maşallah taş gibi:dance:
merak etme şekerciğim.en azından sonlarını izlerim çok durmazlar heralde
yaralım böyle dostlar tarafından merak edilmek güzel bi duygu...teşekkür ederim canım ya....valla ben önceligi jnazdan bekliyordum ne bileyim ona cok yakıştırıyorum...ama pamugum ve aybikede eminim cok güzel anneler olurlar,valla bende biraz zaman gecsin falan diyordum ama bazen aklımdanda gecmiyor degil hani...okulda hocalarlada konuşuyoruz bazen bu mevzuyu onlarda bebek sahibi olmak için ideal bi yaş diyolar bilmiyorum valla bak şimdi yine kafam karıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?