Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmiyorum benneyaptımki
ama olsun beee hayat boylede guzel dimi dostum kaydirigubbakcemile2
Insallah çikmamistir bakicaz artik
a.s.
şifreli mi konuşuyosunuz kafamçokkarıştı
anlamadım :çok üzgünüm:
slm kızlarr sonunda girdim ama hemen çıkcam ev taşıyoruz ya bizim int bağlanmadı henüz merak eden rkadşlar için sölüyorum adet oldum yani hamiş değilim![]()
hoşbulduk iim saol yaralım sen nasılsın ?
Kizlar ben cikiyorum artik, gozlugu ilk takinca gozlerim baya agridi bugun fazla zorlamayim, sizlere kolay gelsin, gorusuruz. kaydirigubbakcemile5
şifreli mi konuşuyosunuz kafamçokkarıştı
anlamadım :çok üzgünüm:
kızlar ben kaçıyorum görüşürüz dikkat edin kendinize
bugünde hem hava kapalı hem iş yok sıkıntı bastı ya![]()
sensicim çıkmaz derken onu anlamamıştım,gözlük numarasından mı bahsediyodunuz
,anladım şimdi
hadi görüşürüz yarına akşam misafirlerim var imdaaaaaaaattt
kafamçokkarıştı
mısracım gözlerim ağrıyor,uyusam keşkemirmirmirmir
yaralım koptum bir yerde sanırım,okudum hatırlıyorumda sanırım çok uykum var.erkenden uyusam keşke ama uyuyamam.bugünde yorgunum,yarına inşallah :1closedeyes:
Senin misafirlerin yarin degilmiydi ? sanirim aksam geliyorlar o yuzden uyuyamam dedin...ah canim benim kiyamam sana
benidme bi arkadasim aradi simdi gelin aksama otururuz hem bi arkadasim daha geliyor tanisirsiniz falan dedi ama...bilmiyorum yaa doktora gidicem acaba erken çikarmiyiz
neyse bakariz insallah![]()
:1closedeyes:uyuyorum valla yaralım,çok uykum var,dün mutfaktan çıkmadım,bugün,yarında öyle olacak sanırım.acıktımda Allahtan yemeğim var kaydirigubbakcemile2
mısracım yazını okudum cok guzel insan bır anda ıkı tarafı da dusunuyor nerde daha mutlu olurum dıye
bu aralar bendede evlılık stresınden sanırım cok garıp duygular var
cok uzun sure yalnız yasadım evlendıkten sonra o duzene nasıl alısacagım bılemıyorum
ıkı kısının aynı evde olması
su sıralar tek dusuncem bu
yazılarınızı okudum aıleden ayrılmak mutlaka zordur ama ben bunu yasayamıyorum cunku yalnızım
ben dıger secenegı yanı nasıl alısacagımı dusunmeye basladım daha cok