• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar uzuunnca yorumlarım geliyo :lepi:

Bende bir soru sorayım size...
Düğünde damadın takımını kız tarafı alıyor dimi ?
Nışanda kız erkeğe bohça dışında birşey alıyor mu ?
Takım elbise, saat falan...
Sorular iki tane oldu ama neyse :)

şekerim ; nşanda nişanlığı da takımıda eşim aldı..yüzükleri de o aldı..gelinliğimi de damatlığıda kendisi aldı..çünkü aileden bi yardım gelmdi..duruma göre değşiyor.ama benim bildiğim kadarı ile hem nişanda hem düğünde karşılıklı alınırmış..

bohça dışında da başka bişi almadık biz...imkanı olan isteyen alabilir bence ..

mavruş evet canım düğünde takımı kız tarafı alıyo
nişanda da bohça harici bi altın takmışdı bızımkıler okadar düğünde de saat almıştık

bayan çok bilmiş naniknanik

kızlarr bu aradaa

perdeleri alırken neye dikkat ettiniz?
ip perde , stor, tül perde

seçme sebebiniz neydi??
örnekli modellerde ekleyebilir misiniz??

stor perdeyi oldum oalsı sevmedim bi kere yıkanmıyo yıkanmayan bişeyi kullanamam -tatlicadiarzu-

eşyalarım biraz spor olduğu için normal perde olmaz die düşündüm ayylarca perde aradım..beğendiklerimin fiyatı fazlaydı..çakma japon ve katlamalı oalrak aldım :lepi:

:roflol: ne bezi ne çarşafı yahu hurafe onlar zaten biz oteldeydık öle çarşaflık bı olay olmadı yani:utangac:
ama yola çıkmadan kayınvalıdem arayıp sormuştu kirli çamaşırınız varsa getirin siz yokken yıkarız bız diye artık ne sormak istediyseeee kötükedihüso

cadı kaynana kaydirigubbakcemile4

Evet haklisin...bilmiyorum bana saçma geldi çok
hiç kimsede istemedi zaten
Ayrica o telasla o gecede ne yaptigini nasil yasadigini hiç bilmiyorsun
Birde oyle herkesin anlattigi gibi hemen kanama olmuyor bazen
yani anlayacagin...her gece her kisiye gore ozel, ve farkli...
kimseyi de ilgilendirmez
ama soran gormek isteyen çok be bacim...
ondan sonrada gel de anne bana de onlara...bilemiyorum çok kotu

hiç bu ka zor olceni tahmin etmemiştim ben ..sabah gördüm zatı :bbo:

ya kızlar ya perdelerinizin resimlerinide paylaşırmısınızzzzz

ben paylaşırım..hem fikir almalıyım..bana da yardımcı olursunuz kaydirigubbakcemile2

Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü

klozetin üzerine ben de koymuyorum ...:lepi: takımı kaldırdım düz renk kilim aldım onu serdim..banyo yapıcam zamanda ayak havlusu niyetine bi havlum var kocaman onu seriyom ..

nazariks misafir odası perdelerim..çakma japon :lepi: hevesle yaptırdım tülü çok beğendim ama yakışmadı odaya ..değiştirme planlarım var ..

müsrif gacı daha bi yıl bile olmadan ne tülü ne perdesi değişiyon otur bi değişirsin sonraa

slm kıslar nasılsınız
benden tavsiye sakın saten nevresim almayın ilk gece kullandım bir daha kullanmıcam çok kayıyor.
çarşaf mevzuna gelince bende küçük bi bez kullanmışdım hatıra olarak sandıgıma koydum kimseyede göstermedim göstermemde o benim özelimdir.
perde konusunda da ben mutfak harif her yeri stor ve katlamalı yaptırdım ama standart boyda oldu
bende kiracıyım.
yaralım pazar günü aldıgım vazoları sana göstermek istedim canım 4 parça toplam 50 ytl
bu kadar ucuza bu kadar güzel eşya alamanın gururundayım :)))

my.php

my.php

my.php

my.php

yarında perdelerini gösterecem fikir olur

yorumları okuyorum da herkes kilo almış ben neden bu kadar zayıfladım acaba ya :uhm:,kızlar bide şeyi sorcam benim evimde tablo,aksesuar ,yapay çiçek v.s eksik nereden alabilirim güzel hoş şeyler?

Son düzenleme:
yaralım ip perdelerini nasıl yıkıyosun bana bi anlatır mısın?bende araya aldım ama daha yıkamaya cesaret edemedim.utulenmiyo ya bozulacak gibi geldi. ama bende yatak odama ve salona tül yerine ip perde dusunuyorum.

Canim daha henuz yikamadim dogrusu...ama sanirim elimde yikayacagim cunku ip perde asiri hassas makineye atarsam kopar diye çok korkuyorum
ve ikinci perdemde boncuklar var zarar gorurler diye cesaret edemiyorum
bu haftasonu elde yikayacagim...sonucunu yazarim a.s

Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü

Canim, benimde midem bulaniyor o yuzden bende kullanmiyorum. klozetin kapagi desenli benim ve duvarla uyuyor. sadece wc nin onune yere buyuk yesil bir elma seklinde paspas almistim onu seriyorum. onuda iki haftaya bir yikarim elde.
banyo içinde yere kuçuk bir paspas aldim onu kullaniyorum.
ayrica banyo perdesi yok bende, kaymali cam var onu kullaniyorum.
zaten normal olarak her gun wc ve banyo temizleniyor, eger o takimlari alsaydim kullanamazdim yerimseniben

bende bu topicte olmalıyım diye düşünüyorummmmmmmm 4 temmuzda düğünüm varr kaydirigubbakcemile2

Canim hosgeldin, simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum. sunun surasinda 6 ay kaldi ve inan zaman çok çabuk geçiyor...kafamçokkarıştı
herseyin tadini çikar bence

slm kıslar nasılsınız
benden tavsiye sakın saten nevresim almayın ilk gece kullandım bir daha kullanmıcam çok kayıyor.
çarşaf mevzuna gelince bende küçük bi bez kullanmışdım hatıra olarak sandıgıma koydum kimseyede göstermedim göstermemde o benim özelimdir.
perde konusunda da ben mutfak harif her yeri stor ve katlamalı yaptırdım ama standart boyda oldu
bende kiracıyım.
yaralım pazar günü aldıgım vazoları sana göstermek istedim canım 4 parça toplam 50 ytl
bu kadar ucuza bu kadar güzel eşya alamanın gururundayım :)))

canim ben senin perdelerini gormustum zaten evinin resimlerinde ve çok begenmistim
bende çok isterdim stor perde almayi ama mumkun olmadi iste adam kiracisin alma bacim tasindigin zaman uymayabilir demisti ve almadim.
olsun Allah bize bir ev nasip ederse o zaman yaptiririm.
vazolar harika tek kelimeye bitanem gule gule kullan insallah :1rolleyes:

yorumları okuyorum da herkes kilo almış ben neden bu kadar zayıfladım acaba ya :uhm:,kızlar bide şeyi sorcam benim evimde tablo,aksesuar ,yapay çiçek v.s eksik nereden alabilirim güzel hoş şeyler?

canim..alma zaten cunku ben çok degistim ve psikolojim bozuldu
hiç bu kadar sismemistim çok zoruma gidiyor inan ama tabi zayiflama da
vitaminler al olmazsa
tablo, aksesuar nerden alirsin bilemiyorum ama salonda tablo çok çok harika duruyor
kesinlikle alinmali diye dusunuyorum a.s

Kızlar bende inşallah yaza düğün yapacağım...
Perdelerimi, ( çok anlamam ama ) kiracı olacağım için normal yaptıracağım...
Eşyalarımı da fazla birşey almayacağım..
Ve köşe takımı almak istiyorum oturma odama da kullanışlı olmaz diyor herkes ne yapsam bilemedim...

mavşumun hayırlı olsun öncelikle

ben de kiracıyım ama perdelerim storlu yaptırdım salonum :)

bi kere olcak diyosun yaptırıyosun canım

hem normal yaptırsanda daha sora uymama şansı var.

ve resimlerde gördünmü bilmiyom köşe aldım bende çokda kullanışlı valla çok seviyom ama benim yerim olmadığı için yanındaki pufunu alamadım eğer odan büyükse o pufuda alırsan dahada kullanışlı olur dyorum ve seni çok öpüyorum Şeniz

picture.php

günaydın güzellerrr:) napıonuz bakalım evde oturanlar ohh neguzel şimdi işleri bile bitmiştir ben sabahın korunde geldım iş yerine bi kac müşteri vardı yoldum kıllarını gönderdim sizinleyim şimdi:) eee ne diodunuzz bi ara carsaf marsaf takıldı gözüme arkadaslar ne utanc verici bişey o yaa hangi devirde yaşıoz hayatta saklamamda göstermemde zaten 4 gun yapmaya ugrastık:) yaptıgıma dua etsinler:D perdelere gelince benim normal düz perde durun gönderim ama fazla değişik deil

Evet güllüşen cim görmüştüm çokta güzel duruyor diye düşünüyorum...
Galiba bende alacağım ya kaydirigubbakcemile5
Perde konusunda da ben1-2 yıl içerisinde kendi evime geçeceğim inşallah...
O zaman istediğim gibi perde alırım diye düşünüyorum... :1hug:

mavruş ; günlük oturma odası oalrak küçük bi odan var ise kesinlikle köşe koltukla değerlendirmelisin..çok kullanışlı

Son düzenleme:
Evet güllüşen cim görmüştüm çokta güzel duruyor diye düşünüyorum...
Galiba bende alacağım ya kaydirigubbakcemile5
Perde konusunda da ben1-2 yıl içerisinde kendi evime geçeceğim inşallah...
O zaman istediğim gibi perde alırım diye düşünüyorum... :1hug:

anladım canımm ozaman 2 yıl sora geciceksen tabiki öle yaptır sonra evine güsel güsel perdeler yaptırırsın canım hihoyyyt

hayırlısı olsunnn bidenem nazoş senin köşede harikaa :lepi:

köşe banada çok kullanışsız geliyor oturmayerlerinin azlığı nedeniyle ama odan küçükse en iyisi köşe takımı.

mavruş ; günlük oturma odası oalrak küçük bi odan var ise kesinlikle köşe koltukla değerlendirmelisin..çok kullanışlı

123yn1.jpg
w419.png
[/IMG]

düğün zamanı çekilmiş idi havlılar serili hehe :)

Canım resmi göremiyorum iş yerinde yasak ama akşam evden bakacağım... Şeniz

köşe banada çok kullanışsız geliyor oturmayerlerinin azlığı nedeniyle ama odan küçükse en iyisi köşe takımı.

Küçük mü olur odam bilmiyorum ama kalabalık misafirim gelirse salona geçerim diyorum...
Bana ve benimkine yeter köşeli -tatlicadiarzu-

Back