günaydın kızlar uzuunnca yorumlarım geliyo :lepi:
şekerim ; nşanda nişanlığı da takımıda eşim aldı..yüzükleri de o aldı..gelinliğimi de damatlığıda kendisi aldı..çünkü aileden bi yardım gelmdi..duruma göre değşiyor.ama benim bildiğim kadarı ile hem nişanda hem düğünde karşılıklı alınırmış..
bohça dışında da başka bişi almadık biz...imkanı olan isteyen alabilir bence ..
bayan çok bilmiş naniknanik
stor perdeyi oldum oalsı sevmedim bi kere yıkanmıyo yıkanmayan bişeyi kullanamam -tatlicadiarzu-
eşyalarım biraz spor olduğu için normal perde olmaz die düşündüm ayylarca perde aradım..beğendiklerimin fiyatı fazlaydı..çakma japon ve katlamalı oalrak aldım :lepi:
cadı kaynana
hiç bu ka zor olceni tahmin etmemiştim ben ..sabah gördüm zatı :bbo:
ben paylaşırım..hem fikir almalıyım..bana da yardımcı olursunuz kaydirigubbakcemile2
klozetin üzerine ben de koymuyorum ...:lepi: takımı kaldırdım düz renk kilim aldım onu serdim..banyo yapıcam zamanda ayak havlusu niyetine bi havlum var kocaman onu seriyom ..
Bende bir soru sorayım size...
Düğünde damadın takımını kız tarafı alıyor dimi ?
Nışanda kız erkeğe bohça dışında birşey alıyor mu ?
Takım elbise, saat falan...
Sorular iki tane oldu ama neyse :)
şekerim ; nşanda nişanlığı da takımıda eşim aldı..yüzükleri de o aldı..gelinliğimi de damatlığıda kendisi aldı..çünkü aileden bi yardım gelmdi..duruma göre değşiyor.ama benim bildiğim kadarı ile hem nişanda hem düğünde karşılıklı alınırmış..
bohça dışında da başka bişi almadık biz...imkanı olan isteyen alabilir bence ..
mavruş evet canım düğünde takımı kız tarafı alıyo
nişanda da bohça harici bi altın takmışdı bızımkıler okadar düğünde de saat almıştık
bayan çok bilmiş naniknanik
kızlarr bu aradaa
perdeleri alırken neye dikkat ettiniz?
ip perde , stor, tül perde
seçme sebebiniz neydi??
örnekli modellerde ekleyebilir misiniz??
stor perdeyi oldum oalsı sevmedim bi kere yıkanmıyo yıkanmayan bişeyi kullanamam -tatlicadiarzu-
eşyalarım biraz spor olduğu için normal perde olmaz die düşündüm ayylarca perde aradım..beğendiklerimin fiyatı fazlaydı..çakma japon ve katlamalı oalrak aldım :lepi:
:roflol: ne bezi ne çarşafı yahu hurafe onlar zaten biz oteldeydık öle çarşaflık bı olay olmadı yani
ama yola çıkmadan kayınvalıdem arayıp sormuştu kirli çamaşırınız varsa getirin siz yokken yıkarız bız diye artık ne sormak istediyseeee kötükedihüso
cadı kaynana
Evet haklisin...bilmiyorum bana saçma geldi çok
hiç kimsede istemedi zaten
Ayrica o telasla o gecede ne yaptigini nasil yasadigini hiç bilmiyorsun
Birde oyle herkesin anlattigi gibi hemen kanama olmuyor bazen
yani anlayacagin...her gece her kisiye gore ozel, ve farkli...
kimseyi de ilgilendirmez
ama soran gormek isteyen çok be bacim...
ondan sonrada gel de anne bana de onlara...bilemiyorum çok kotu
hiç bu ka zor olceni tahmin etmemiştim ben ..sabah gördüm zatı :bbo:
ya kızlar ya perdelerinizin resimlerinide paylaşırmısınızzzzz
ben paylaşırım..hem fikir almalıyım..bana da yardımcı olursunuz kaydirigubbakcemile2
Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü
klozetin üzerine ben de koymuyorum ...:lepi: takımı kaldırdım düz renk kilim aldım onu serdim..banyo yapıcam zamanda ayak havlusu niyetine bi havlum var kocaman onu seriyom ..