Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kizlar ben cikiyorum artik sizlere kolay gelsin, gorusuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Sanmiyorum benneyaptımki
ama olsun beee hayat boylede guzel dimi dostum kaydirigubbakcemile2
Insallah çikmamistir bakicaz artik
a.s.

şifreli mi konuşuyosunuz kafamçokkarıştı
anlamadım :çok üzgünüm:

Sensicim güle güle bende pc başında uyumamak için mücadele ediyorum

kızlar ben kaçıyorum görüşürüz dikkat edin kendinize

bugünde hem hava kapalı hem iş yok sıkıntı bastı ya

Gorusuruz kizlar. a.s.

Son düzenleme:
slm kızlarr sonunda girdim ama hemen çıkcam ev taşıyoruz ya bizim int bağlanmadı henüz merak eden rkadşlar için sölüyorum adet oldum yani hamiş değilim

Canim benim kolay gelsin
ev tasimak zordur yaaa
Bebis için uzulme dostum Allah kismetini yazmistir bir yere illa ki
Merak etme, hayirlisi olsun sizin için :teselli:

sensicim çıkmaz derken onu anlamamıştım ,gözlük numarasından mı bahsediyodunuz,anladım şimdi
hadi görüşürüz yarına akşam misafirlerim var imdaaaaaaaattt
kafamçokkarıştı
mısracım gözlerim ağrıyor,uyusam keşkemirmirmirmir

Kizlar ben cikiyorum artik, gozlugu ilk takinca gozlerim baya agridi bugun fazla zorlamayim, sizlere kolay gelsin, gorusuruz. kaydirigubbakcemile5

Canim yorma tabi normal bu ilk gun boyle oluyor hadi gule gule kendine iyi bak canimcim gorusmek uzere insallah optumm

şifreli mi konuşuyosunuz kafamçokkarıştı
anlamadım :çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol: Ask olsun Dirimimmmmm
ne sifresi bebem, Sensinin sordugu sorulara cevap verdim e sende kaçirdin herhalde sayfalari ne diyimm naniknanik

kızlar ben kaçıyorum görüşürüz dikkat edin kendinize

Hadi canim uzme kendini sakin tamammi hayirli tasinmalar
Operimm

bugünde hem hava kapalı hem iş yok sıkıntı bastı ya

Sorma...bu yagmur, bu bulut beni depresyona sokacak sanirim
gelsin artik gunes de gunes gozluklerimizi çikaralim şakkıdı
Bence bir ay daha boyle durumlar :çok üzgünüm:

yaralım koptum bir yerde sanırım,okudum hatırlıyorumda sanırım çok uykum var.erkenden uyusam keşke ama uyuyamam.bugünde yorgunum,yarına inşallah :1closedeyes:

Uyku diye diye uykum getirdiniz kizlar yaa mirmirmirmir
Ben bugun acayip keyifliyim yaa hayret bisi oysa aksam doktora gidiyorum kafamçokkarıştı

:1closedeyes:uyuyorum valla yaralım,çok uykum var,dün mutfaktan çıkmadım,bugün,yarında öyle olacak sanırım.acıktımda Allahtan yemeğim var kaydirigubbakcemile2

mısracım yazını okudum cok guzel insan bır anda ıkı tarafı da dusunuyor nerde daha mutlu olurum dıye
bu aralar bendede evlılık stresınden sanırım cok garıp duygular var
cok uzun sure yalnız yasadım evlendıkten sonra o duzene nasıl alısacagım bılemıyorum
ıkı kısının aynı evde olması
su sıralar tek dusuncem bu
yazılarınızı okudum aıleden ayrılmak mutlaka zordur ama ben bunu yasayamıyorum cunku yalnızım
ben dıger secenegı yanı nasıl alısacagımı dusunmeye basladım daha cok

yaralım koptum bir yerde sanırım,okudum hatırlıyorumda sanırım çok uykum var.erkenden uyusam keşke ama uyuyamam.bugünde yorgunum,yarına inşallah :1closedeyes:

Senin misafirlerin yarin degilmiydi ? sanirim aksam geliyorlar o yuzden uyuyamam dedin...ah canim benim kiyamam sana
benidme bi arkadasim aradi simdi gelin aksama otururuz hem bi arkadasim daha geliyor tanisirsiniz falan dedi ama...bilmiyorum yaa doktora gidicem acaba erken çikarmiyiz
neyse bakariz insallah

ay ben ne dediğimi biliyormuyum:1closedeyes:bugün misafirlerim var,biraz önce öğrendim ki,yarında misafirim gelecekmiş :1closedeyes:

:1closedeyes:uyuyorum valla yaralım,çok uykum var,dün mutfaktan çıkmadım,bugün,yarında öyle olacak sanırım.acıktımda Allahtan yemeğim var kaydirigubbakcemile2

Ah canim benim
Hadi yarin aksam uyursun mirmirmirmir
Aksam soyle geç gitmesinler misafirlerin lutfen kaydirigubbakcemile3

Canim bu konuda Misraa'cim veyaht yanliz yasayip da evini esiyle paylasan bir arkadas yardimci olabilir
Ama zordur mutlakla
Ben yatagimda rahat rahat uyurdum eskiden
offff yatagimi paylasmak zor geldi mesela
Evlilik zor bir kere...
Ailenle de yasasa, yanlizda yasasan aynidir benim için :bbo:

merhaba kızlarr bi ce demeye geldim :)
sabahtan kurstaydım yeni geldim sayılır temizlik yapmam lazım sonrasında da bir ceket diktim onun son işlerini bitireceğim ve buda yetmezmiş gibi birazda brezilya nakışı çalışacağım nedir benim bu maymun iştahlılığım bilmiyorum herşeyi bilmem lazım sanki:)
vakit bulursam gelirim yanınıza
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…