slm kızlar bayadır giremiodum foruma hepiniz iisinizdir inşaallah bu arada y3s3min in derdini çok ii anlıyorum bende çok yaşadım ama ne kadar karıştırmak istmesede insan onlar bi yolunu buluyo malesef neyseki evlendimde kurtuldum :)
Ay canım merak etme herşey hallolacak...Senin annen de herşeyi onunla yapmanı istiyor anladığım kadarıyla...Sen yüreğini ferah tut azcık daha sabret Şeniz
hoşgeldin canım özlettin kendini:dance:nerelerdesinslm kızlar bayadır giremiodum foruma hepiniz iisinizdir inşaallah bu arada y3s3min in derdini çok ii anlıyorum bende çok yaşadım ama ne kadar karıştırmak istmesede insan onlar bi yolunu buluyo malesef neyseki evlendimde kurtuldum :)
sensicim teyze kızımdada problem olmadı.kişiden kişiye değişiyor sanırım.sen yinede dikkat et de numarası fazla büyümesinEvet canim herkeste sifirlanmiyorum o yuzden bi yonden pismanim en azindan ameliyattan once aksamlari da normal goruyordum gozluk ile simdi degil.
Doktor aksamlari araba surmemi yasakladi, laserden once boyle bir sorunum yoktu. Ablam da laser olmustu 7 sene once onunkisi hala 0 benden ondan cesaret alip yaptirdim, ama her insandan insana fark edebiliyor yani.
Cok uzuk sene gozluk taktim laserden sonra kurtuldum derken tekrar cikti ama dedigim gibi eger cok sorun olmazsa devamli takmak istemiyorum acikcasi. :çok üzgünüm:
canım aynı problemler bizde de oldu ama çok değil.aileler karışmadı hiç.iki tarafında istediğini yapmak imkansız nerdeyse,geçici şeyler bunlar,şimdi herkeste stres vardır.evlendikten sonra oh be dünya varmış dersin.sonrada başka sorunlar çıkar :dilcikar:bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:
umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:
canım aynı problemler bizde de oldu ama çok değil.aileler karışmadı hiç.iki tarafında istediğini yapmak imkansız nerdeyse,geçici şeyler bunlar,şimdi herkeste stres vardır.evlendikten sonra oh be dünya varmış dersin.sonrada başka sorunlar çıkar :dilcikar:
sonrada başka sorunlar çıkar :dilcikar:
yasemin onlar da cok heyecanli o yuzden oyledir ama sende orta yolunu bul nisanlinla anlasmaya bak once onunla gidin gezin sonra anneleri de goturun daha kolay olur kafaniz okadar karismaz sonucta senin evin olacak senin sevmen gerekir degil mi.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=91798
Ay kızlar başımıza ne geldi... benneyaptımki
Tv adlık samsung bayiinden bir ay önce 1200 e masası ile birlikte adam krizden dolayı dükkanı kapatmış ve aradı bizi dükkanı kapattım diye..Başta sadece senet yapmıştık bi taksitini ödedik ama makbuz vermedi senede ödendi diye yazdı..350 ytl vermiştik..
Benimki adam paramızı vermez diyo , bende vermeyecek olsa neden haber versin ki dedim...
Dükkanı kapattı aramazdı dedim nolcak bilmiyorum :1no2:
Haha aynen oyle canim. kaydirigubbakcemile3
Mavrulam siz yine de gidin bir sorun degil mi oyle de birakmayin senin dedigin gibi adam niye arasin ozaman degil mi, umarim sorun cikmaz ve verir canim.
hoşbulduk kızlar işlerden dolayı giremedim pekBide kriz fena vurdu eşimi işden çıkardılar benim işimde sallantıda nolucak bilmiyorum sanırım aramızda hamile olanlar varmış allah hayırlı evlatlar versin herkeze :)
Canim gecmis olsun ins esin kisa zamanda tekrar is bulur, simdi ne yapiyorsunuz peki?
Bende cok sinir oluyordum is bulamadigima ama simdi diyorum ki yeter ki esim isinden olmasin bende bulurum elbet bir gun ins.
Canim yaralim su an oyle dusunuyorsun ama eger evlilik sonrasi Allahim hicbirimize yazmasin baba ocagina tekrar donmek duserse eminim orada da rahat edemeyiz ozaman da evliligimizi arariz su an nekadar bekarligimizi ozlesek bile.
Evet canim bende de cok fark etti, sende devamli takmiyorsun herhalde senin derecen kac ki?
mısraaacım kendine dikkat et tatlım sağlık en önemlisi
benim düğün tarihim olan 29 Mart hala geçerli olsaydı 19 günüm kalmış olacaktı
ama ev sorununu halledemedik
birde kayınpederim rahatsız hazırlık adına bişey yapamıyor nişanlım
yani kısacası hiçbişey bilmiyorum mısraaacım herşey belirsiz ve bu belirsizlik beni çok yoruyor
birde herkesin düğün ne zaman diye sormaları benide daha da yıpratıyor çünkü verecek bir cevabım yok
herşeyin hayırlısı diyorum inşallah en kısa ve hayırlı zamanda olur
bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:
umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:
Leblebim uzuldum beee...demek iptal oldu off..belirsizlik delirtir insani hani belli bir tarih olsa neyse ama boyle...yinede sabret guzelim
kayinbaban içinde geçmis olsun
uzulme...geç olsunda guç olmasin
insallah tez zamanda bir tarih belirlenir :1hug:
Yok bitanem...Bu soylediklerim simdiki dusuncem degildir...Dedim ya, evlilik herkes için degil. yani bana gore degilmis. ha belkide kisa sure içinde çok sey yasamis olmam ama ben baba ocagini çok seviyorum. Ve biliyorum ki eger dedigim gibi din ve aile izin verseydi, asla evlenmezdim.
Canim ben her gun takiyorum, isyerinde cunku surekli bilgisayarda çalisiyorum, sinemada ve tv izlerken. mecburen...derecem 0.50 ve 0.75 ...hafif belki ama yinede farkindayim takmayinca net gormuyorum...çikmis olabilir randevumuz var bakicaz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?