• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sag gozun nasil peki, benim de sol gozum oyle sag -1,25
Birde laserden sonra biraz karanlimaya baslasa hava cok daha kotu goruyordum
hafif gece korlugu gibi birsey. Gozluk takinca baya fark oldu okadar olmaz zannediyordum ya.
En azindan bilgisayarda vs yardimci olur devamli takmak istemiyorum.

Fazla kahvalti yaptim sayilmaz sabah carsiya gittim iste gozluk icin, simdi de senin peynirli ekmegini yapacagim firinda yanina da cay demlerim, buyrun sizde gelin hep beraber yeriz. hihoyyyt

Sensi'cim hosgeldin bitanem

Misraa'cim...oyle guzel anlatiyorsun ki kendini...soyle dusunuyorum da. evlilik herkes için degil bence
mesela ben...itiraf ediyorum, eger, ailem izin verseydi, dinimiz musade etseydi, asla evlenmezdim, ailemle yasardim esimle de hep flort ederdim...delimiyim ? olabilir ama boyledir.
Dun babam beni evime birakmaya goturunce, evin onune varinca, inmek istemedim arabadan
sanirim babam bana hadi kizim al esyalarini don evimize deseydi giderdim.
tovbeler olsun
delirdim belkide ama içimde ki gerçekler bu.
seviyorum baba ocagini banane seviyorum iste
ustelik babam...Mukemmek bir insan...
ah ahhh

Bu arada Sensi'cim gule gule kullan
Bende kullaniyorum su son 2 senedir de faydasini iyice gordum farkindayim ki takmayinca bilgisayarda çalisamiyorum
Ayin sonunda kontrol randevumuz var umarim artmamistir
Gozlerim çok agriyor

Evet canim bende de cok fark etti, sende devamli takmiyorsun herhalde senin derecen kac ki?

Son düzenleme:
Merhaba canlarım.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle gündüz saatlerinde pek gelemiyorum.Acaip derecede yorgunum,birde uykusuzluk eklenince bugün çöktüm.Yüzüm kireç gibi olmuş resmen :(
Şeker leblebicim kaç günün kaldı çok az kaldı değil mi?

mısraaacım kendine dikkat et tatlım sağlık en önemlisi
benim düğün tarihim olan 29 Mart hala geçerli olsaydı 19 günüm kalmış olacaktı
ama ev sorununu halledemedik
birde kayınpederim rahatsız hazırlık adına bişey yapamıyor nişanlım
yani kısacası hiçbişey bilmiyorum mısraaacım herşey belirsiz ve bu belirsizlik beni çok yoruyor
birde herkesin düğün ne zaman diye sormaları benide daha da yıpratıyor çünkü verecek bir cevabım yok
herşeyin hayırlısı diyorum inşallah en kısa ve hayırlı zamanda olur

kızlar bende gözlük takıyorum.sürekli :1no2:,lensta taktım ama gözlük daha iyi.net görüyorum en azından sensicim lazer yaptırmana rahmen 1.5 çok çıkmış.zaten sıfırlayamıyorlarmış.bilgisayar kullanırken çok iyi oluyor

bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor :kızgın:ne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:

umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:

Evet canim herkeste sifirlanmiyorum o yuzden bi yonden pismanim en azindan ameliyattan once aksamlari da normal goruyordum gozluk ile simdi degil.
Doktor aksamlari araba surmemi yasakladi, laserden once boyle bir sorunum yoktu. Ablam da laser olmustu 7 sene once onunkisi hala 0 benden ondan cesaret alip yaptirdim, ama her insandan insana fark edebiliyor yani.
Cok uzuk sene gozluk taktim laserden sonra kurtuldum derken tekrar cikti ama dedigim gibi eger cok sorun olmazsa devamli takmak istemiyorum acikcasi. :çok üzgünüm:

bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor :kızgın:ne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:

umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:

Burda en önemli şey senin ne istediğin ne annenin nede kayınvaldenin canım...
Nışanlınla beraber halledin büyükleri karıştırmayın ya biz öyle yapıyoruz...

mısraaacım kendine dikkat et tatlım sağlık en önemlisi
benim düğün tarihim olan 29 Mart hala geçerli olsaydı 19 günüm kalmış olacaktı
ama ev sorununu halledemedik
birde kayınpederim rahatsız hazırlık adına bişey yapamıyor nişanlım
yani kısacası hiçbişey bilmiyorum mısraaacım herşey belirsiz ve bu belirsizlik beni çok yoruyor
birde herkesin düğün ne zaman diye sormaları benide daha da yıpratıyor çünkü verecek bir cevabım yok
herşeyin hayırlısı diyorum inşallah en kısa ve hayırlı zamanda olur

Canım benim sorduğum için üzüldüm şimdi inan.İnşallah en kısa sürede işler yoluna girsin.Hem bugünlerin tadını çıkar.Evlenince çokkkkk değişecek şartlar ne yazık ki.Sevgililik yada nişanlılık günleri çok daha huzurlu.Bunu şimdi anlaman mümkün değil ama gerçekten böyle.

Canım benim büyükleri her konuya karıştırırsanız işin içinden kesinlikle çıkamazsınız.Onlarla paylaşılacak kısımlar olabilir ancak olabildiğince sınırlarınızı çizin derim.

Burda en önemli şey senin ne istediğin ne annenin nede kayınvaldenin canım...
Nışanlınla beraber halledin büyükleri karıştırmayın ya biz öyle yapıyoruz...

belkide haklısın ama kimseyi üzmek istemiyorum böyle olunca üzülen ben oluyorum tabi aslında merak ettiğim şey bunlar normalmi herkes yaşıyormu :çok üzgünüm:bazıları bana daha iyi günleri diyor daha beterini düşünemiyorum

Canım benim büyükleri her konuya karıştırırsanız işin içinden kesinlikle çıkamazsınız.Onlarla paylaşılacak kısımlar olabilir ancak olabildiğince sınırlarınızı çizin derim.

annemi uzak tutmaya çalıştım ama malesef annem bunu yanlış anladı herşeyi sen yaptın herşeyi siz ayarladınız ben karışmıyorum ne haliniz varsa görünsenağlamaşu an benim heyecanla bu işleri yapmam lazım ama nerde:çok üzgünüm:

belkide haklısın ama kimseyi üzmek istemiyorum böyle olunca üzülen ben oluyorum tabi aslında merak ettiğim şey bunlar normalmi herkes yaşıyormu :çok üzgünüm:bazıları bana daha iyi günleri diyor daha beterini düşünemiyorum

Ama canım büyüklerin bu konuda alayışlı olması lazım...
Her şeyide kafana takma bizde de oluyor böyle şeyler...
Ben mobilyamı felan nışanlımla aldım annem kayınvaldem azcık sitem etti oğlunuz öyle istedi dedim çıktım işin içinden yerimseniben

slm kızlar bayadır giremiodum foruma hepiniz iisinizdir inşaallah bu arada y3s3min in derdini çok ii anlıyorum bende çok yaşadım ama ne kadar karıştırmak istmesede insan onlar bi yolunu buluyo malesef neyseki evlendimde kurtuldum :)

Ama canım büyüklerin bu konuda alayışlı olması lazım...
Her şeyide kafana takma bizde de oluyor böyle şeyler...
Ben mobilyamı felan nışanlımla aldım annem kayınvaldem azcık sitem etti oğlunuz öyle istedi dedim çıktım işin içinden yerimseniben

keşke bende öyle yapabilsem bilmiyorum valla ben öyle birşey yapsam mobilyayı seçsem annem gene bana sormadın kendin yap der nerdeyse düğünümü bile :çok üzgünüm:inşallah herşey yoluna girer tek ümidim bu benle burdan sizlerle mutluluğumu paylaşırım inş.:Saruboceq:çok tşk ederim sizlerede kızlar derdimi anlatamıyorum kimseye iyiki varsınız:asigim:

Canım benim sorduğum için üzüldüm şimdi inan.İnşallah en kısa sürede işler yoluna girsin.Hem bugünlerin tadını çıkar.Evlenince çokkkkk değişecek şartlar ne yazık ki.Sevgililik yada nişanlılık günleri çok daha huzurlu.Bunu şimdi anlaman mümkün değil ama gerçekten böyle.

hayır tatlım üzülmene gerek yok
düğün günümün yaklaştığını unutmayıp sorduğun için tşk ederim ayrıca
a.s.

keşke bende öyle yapabilsem bilmiyorum valla ben öyle birşey yapsam mobilyayı seçsem annem gene bana sormadın kendin yap der nerdeyse düğünümü bile :çok üzgünüm:inşallah herşey yoluna girer tek ümidim bu benle burdan sizlerle mutluluğumu paylaşırım inş.:Saruboceq:çok tşk ederim sizlerede kızlar derdimi anlatamıyorum kimseye iyiki varsınız:asigim:

Ay canım merak etme herşey hallolacak...Senin annen de herşeyi onunla yapmanı istiyor anladığım kadarıyla...Sen yüreğini ferah tut azcık daha sabret Şeniz

Back