Merhaba canlarım.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle gündüz saatlerinde pek gelemiyorum.Acaip derecede yorgunum,birde uykusuzluk eklenince bugün çöktüm.Yüzüm kireç gibi olmuş resmen
Şeker leblebicim kaç günün kaldı çok az kaldı değil mi?
bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:
umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:
mısraaacım kendine dikkat et tatlım sağlık en önemlisi
benim düğün tarihim olan 29 Mart hala geçerli olsaydı 19 günüm kalmış olacaktı
ama ev sorununu halledemedik
birde kayınpederim rahatsız hazırlık adına bişey yapamıyor nişanlım
yani kısacası hiçbişey bilmiyorum mısraaacım herşey belirsiz ve bu belirsizlik beni çok yoruyor
birde herkesin düğün ne zaman diye sormaları benide daha da yıpratıyor çünkü verecek bir cevabım yok
herşeyin hayırlısı diyorum inşallah en kısa ve hayırlı zamanda olur
bende yeni evlenecek birisiyim malesef malesef çünkü hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorne annemin gönlü olyor ne kayınvalidemin ya arada kaldım sıkıldım artık 3 ay sonra düğünüm olacak ama vazgeçmek geliyor hep içimden bunaldım artıksenağlama nişanlımı seviyorum o pek dinlemiyor ailesini ama ben çok yoruldum arada yok şu şöyle olsun bu böyle olsun artık sıkıldım gerçekten :çok üzgünüm:
umarım herşey yoluna girer yoksa bilmiyorum ya açıkcası ne yapmam gerekiyor kızlar onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:
Burda en önemli şey senin ne istediğin ne annenin nede kayınvaldenin canım...
Nışanlınla beraber halledin büyükleri karıştırmayın ya biz öyle yapıyoruz...
Canım benim büyükleri her konuya karıştırırsanız işin içinden kesinlikle çıkamazsınız.Onlarla paylaşılacak kısımlar olabilir ancak olabildiğince sınırlarınızı çizin derim.
belkide haklısın ama kimseyi üzmek istemiyorum böyle olunca üzülen ben oluyorum tabi aslında merak ettiğim şey bunlar normalmi herkes yaşıyormu :çok üzgünüm:bazıları bana daha iyi günleri diyor daha beterini düşünemiyorum
Ama canım büyüklerin bu konuda alayışlı olması lazım...
Her şeyide kafana takma bizde de oluyor böyle şeyler...
Ben mobilyamı felan nışanlımla aldım annem kayınvaldem azcık sitem etti oğlunuz öyle istedi dedim çıktım işin içinden yerimseniben
Canım benim sorduğum için üzüldüm şimdi inan.İnşallah en kısa sürede işler yoluna girsin.Hem bugünlerin tadını çıkar.Evlenince çokkkkk değişecek şartlar ne yazık ki.Sevgililik yada nişanlılık günleri çok daha huzurlu.Bunu şimdi anlaman mümkün değil ama gerçekten böyle.
keşke bende öyle yapabilsem bilmiyorum valla ben öyle birşey yapsam mobilyayı seçsem annem gene bana sormadın kendin yap der nerdeyse düğünümü bile :çok üzgünüm:inşallah herşey yoluna girer tek ümidim bu benle burdan sizlerle mutluluğumu paylaşırım inş.:Saruboceq:çok tşk ederim sizlerede kızlar derdimi anlatamıyorum kimseye iyiki varsınız:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?