- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
şekerleblecim paylaşımın için çok sağol canımKahvede sohbet eden adama arkadaşları:
''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.
''Kısaca anlatayım ...'' der adam.
''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.
Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim
:lepi:
çok ilginçmiş gerçekten :)
ayy canımcım aman dikkat bende çok korkarım böyle şeylerden ...işler seni çok yoruyor canım ya
Allahım size yardım etsin.
buğün eşimle beraber yürüyerek evimize geliyoruz kızlar
önümüzde iki bayan yürüyor
giyimleri falan değişik biraz
karşımızdan polisler geliyor tam o sırada eşimin servisi geldi eşim bindi
polisler önümüzdeki kadınları durdurdu bagırmaya çagırmaya başladılar
meger kadınlar hırsızlarmış
bir hızla uzaklaştım ordan
sonra eşim servisten görmüş
eve gelince hemen aradı saolsun
servisteki arkadaşları söylemiş
aranıyorlarmış zaten.
yani değişik bir olaya şahit oldum.
canımyaa hiç kıyamıyorum sanada işin zaten başlı başına çok zor bide evde mutsuz olmanda cabasıiŞ EV EVLİLİK HAYAT HERŞEY BENİ YORUYOR ARTIK![]()
inşallah atlatırsın bugünleride tatlımya ...
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım benim altınlarımda duruyor öyle abim kuyumcu onun kasasına koyduk burda hırsızlık olayları çok oluyormuş takmıyorum durmasın evde dedimMisracim canim bos oldugun vakit sirf kendine ayirsan kendine bakim yapsan hic bir is yapmadan dinlensen rahatlasan canim benim bukadar hirpalama kendini, birak evi kendi haline birkac gunlugune isler kacmiyor ya biraz caninin kiymetini bil canim boyle nereye kadar devam edeceksin ki. :1no2:
Cakirim onunla gecmis olsun Allahtan sabah birsey olmamis ya. :1ninca:
Kizlar bende altinlarimi bozdursam mi bozdurmasam mi diye sormustum bozdurmaya karar verdim ve hafta sonu bozdurduk hesap acip yatiricagiz dustugu zaman tekrar alirim ins.
]
bitanemm nerden duydum bakim sen CADIARZUBu arada, Jnaz hamile mi kizlar ? oyle bisiler duydum daa
dogru mu ya ?
yoksam benmi herkesi hamile biliyorum :-D
hadi geçmiş olsun diyeyim kayınvaldene de tatlım aman sana sarmasında yerimsenibenmrb kızlar
aman kaç günden beri giremedim
buğün gireyim diyordum
kayınvalidem hastaymış kahvaltıdan sonra
apar topar oraya gittik
kadın yatıyo öyle
doktora götürelim yok
ilaç iç yok
psikolojik galiba rahatsızlığı
yazdıklarınızı okuyamadım
başlıyayım okumaya
bakalım kimler hamileee:)
oh ohh dirimcimm ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur diyette olmasaydım hemen denemiştimKızlar günaydın hihoyyyt
bugün çok yorgunum ne yazıkki
mısracım çalıştığın yer çok yorucu sanırım.evde de yoruluyorsun,bayanların kaderi bu sanırım :1no2:,biraz kendine zaman ayırmaya çalış,çok yıpranırsın kızlar haftasonu halleyli pasta yaptım.değişik oldu,süt,kremşanti,çam fıstığı,çikolata parçaları,kivi,muz,10 tane halley.bunları karıştırdım,borcama döküp buzdolabında beklettim.çikolata sosunu hazırlayıp soğuduktan sonra borcamdaki karışımın üzerine döktüm.değişik oldu.
mısracım haftasonu krep tarifini de yaptım çok pratik canım eline sağlık,yalnız miksere attım,karıştırmak bir hayli zor oldu![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
oy oy oyyy sende ele karışanlar kervanına girdin demek canım rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:Günaydın kızlar ...
Herkes iyi gördüğüm kadarı ile...
Ben pazar günü bohçayı götürmeye gittim biliyorsunuz...
Herşey güzeldi annem teyzem falan çok memnun kaldılar...
Benimki aldıklarımı çok beğendi açarken çocuk gibi açıyordu hepsini kaydirigubbakcemile3
Ama kayınvaldeme çay verecektim annemle yan yana oturuyorlar anne dememi bekledi yüzüme bakmıyo ki sesleneyim de diyeyim diye tabi ben yine diyemedim anladım tamam dedim sadece..Çıktım odadan amasinir oldum ..Annem de demen lazım Yasin bana dedi diyo ama diyemedim hele de annemin yanında Çok üzgünüm çoook