Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

DADADA ben geldim hihoyyythihoyyyt
:dance:

Cocita hosgeldin gulummm

Misraa'cim naber nasilsin ? iyimisin dostum ? niye yoruyorsun bu kadar kendini sen ??? kiziyorum ama yaa
Kendine dikkat edermisin biraz lutfen ?
Aksam ki dokto evet kolum için dostum, hayirlisi...yarin yazarim bakalim ne yapacak...ne dicek...

anaaaa sumak'cim da burda hosgeldin fistik
Dirimim naber ? biraz toparladin mi kendini ?

Dirimcim hoş geldin?
Sumak sende hoşgeldin tanışmadık galiba?

Canım benim insan bilerek kendini yorar mı hiç?İş işte bugünlerde çokkk karışık buralar,anlayacağın mecburen mecburiyetten

2008 sonbahar gelinlerindeydim sürekli ama tanısamadık senle mısraa ,bu bolume de cok uğrayamadım..

ssen bızden daha da yenı gelınmişsin..Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Memnun oldum o halde sumakcım.Nasıl gidiyor evlilik alıştın mı?

yavaş yavaş..kendimi hala bekar hissediyorum..

biz uzun yıllart cıktık sanırım yüzden ,akşam olucakta sankı kendi evıme gıdıcekmişim gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

ailemi cok özlüyorum ,uzak bır sehre gelın geldımm..

onun dısında bırsey yokk ,sen..

Gunaydin kizlar nasilsiniz?? Bu aralar herkeste bi durgunluk mu var bana mi oyle geldi.

sumakçığım hoşgeldin o hepimizde oluyor.akşam eşimle dışarı çıktığımda saate bakıyorum.geç kaldım vs.diye...hala kafam bekarlık günlerime gidiyor.hele farklı bir şehirdeysen daha da zor olur sanırım.tek bildiğim ailemi özlediğim.hep aklımda geçen sene bu zamanlar aklıma geliyor,bekarlık günlerim.nasıl hayatımız değişti anlam veremiyorum.kafamdan silip atamıyorum ne yazıkki :1no2:
yaralım canımcım ufak tepek şeyler dışında iyiyim.sanırım bu kist hapları bende bulantı yapıyor.bünyem zayıf sanırım:çok üzgünüm:,şimdilik fena sayılmam.
canım doktordan sonra haber ver.bu merhemler pek iyi gelmiyor,söylede daha etkili bir şey versin canım...
mısracım bugünlerde benimde keyfim yok,hiç neşelenemiyorum,yorgunum,canım bişey istemiyor

hoşgeldin sensicim nerelerdesin bakim
canım herkeste bir durgunluk var evet,pamuğum ve çakırım da hiç gelmiyor.eşleri evde sanırım.yada yemek yapıyorlardır.:asigim::çok üzgünüm:acıktımsenağlama

Canım; benim için evlilik epeyce farklı -zor şöyleki;birincil sebep çokkk uzun yıllardır yalnız yaşıyordum.İkincisi; evlilik konusunda pek olumlu düşünmüyordum?Bu yüzdende vazgeçmemek için çok kısa süre içinde karar verip evlendim.İtiraf etmemde gerekirse bana kalsa hiç ama hiç evlenmezdim.Yaş itibariyle sorgulamalar artınca ve büyük çoğunluk benim kimseyi beğenmediğimi düşünmeye başlayınca tabi birde en önemlisi ilerde -keşke evlenseydim- dememek için evlendim.
Sizler için en büyük zorluk ailenizin yanından ayrılmış olmanız benim içinse onca yalnızlıktan ve çok oturmuş bir düzenden sonra iki kişiyle bir evi paylaşmak.
İşte böleeeee....uzun mesele.....kısacası bu şekerim :)

Dirimcim çakırın bugün eşi evde birde akrabaları geldi misafirliğe o yüzden giremiyor,akşama gelir tahmin ediyorum

:çok üzgünüm:,mısracım tahmin etmiştim.akşamda benim var misafirlerim bakalım,yarın artık yorgunluktan her tarafım ağrır :çok üzgünüm:

Bende bugun gozluk aldim kizlar ufugum acildi. Bukadar kotu oldugunun farkinda degildim gozlugu takinca cok daha belli oldu.

Güle güle kullan sensicim.Benimde acilen almam lazım
Kaç derece seninki
?

Güle güle kullan sensicim.Benimde acilen almam lazım
Kaç derece seninki
?

Canim benimkisi -3,5 idi. Bundan bir sene once laser oldum ama son aylarda kotu gormeye baslamistim doktora gittim -1,5'a cikmis tekrar. kafamçokkarıştı

Hımmm benimde sol gözüm 1,5 civarı tabi yükselmediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…