Bende bir soru sorayım size...
Düğünde damadın takımını kız tarafı alıyor dimi ?
Nışanda kız erkeğe bohça dışında birşey alıyor mu ?
Takım elbise, saat falan...
Sorular iki tane oldu ama neyse :)
mavruş evet canım düğünde takımı kız tarafı alıyo
nişanda da bohça harici bi altın takmışdı bızımkıler okadar düğünde de saat almıştık
kızlarr bu aradaa
perdeleri alırken neye dikkat ettiniz?
ip perde , stor, tül perde
seçme sebebiniz neydi??
örnekli modellerde ekleyebilir misiniz??
:roflol: ne bezi ne çarşafı yahu hurafe onlar zaten biz oteldeydık öle çarşaflık bı olay olmadı yani
ama yola çıkmadan kayınvalıdem arayıp sormuştu kirli çamaşırınız varsa getirin siz yokken yıkarız bız diye artık ne sormak istediyseeee kötükedihüso
Evet haklisin...bilmiyorum bana saçma geldi çok
hiç kimsede istemedi zaten
Ayrica o telasla o gecede ne yaptigini nasil yasadigini hiç bilmiyorsun
Birde oyle herkesin anlattigi gibi hemen kanama olmuyor bazen
yani anlayacagin...her gece her kisiye gore ozel, ve farkli...
kimseyi de ilgilendirmez
ama soran gormek isteyen çok be bacim...
ondan sonrada gel de anne bana de onlara...bilemiyorum çok kotu
ya kızlar ya perdelerinizin resimlerinide paylaşırmısınızzzzz
Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü
yaralım ip perdelerini nasıl yıkıyosun bana bi anlatır mısın?bende araya aldım ama daha yıkamaya cesaret edemedim.utulenmiyo ya bozulacak gibi geldi. ama bende yatak odama ve salona tül yerine ip perde dusunuyorum.
Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü
bende bu topicte olmalıyım diye düşünüyorummmmmmmm 4 temmuzda düğünüm varr kaydirigubbakcemile2
slm kıslar nasılsınız
benden tavsiye sakın saten nevresim almayın ilk gece kullandım bir daha kullanmıcam çok kayıyor.
çarşaf mevzuna gelince bende küçük bi bez kullanmışdım hatıra olarak sandıgıma koydum kimseyede göstermedim göstermemde o benim özelimdir.
perde konusunda da ben mutfak harif her yeri stor ve katlamalı yaptırdım ama standart boyda oldu
bende kiracıyım.
yaralım pazar günü aldıgım vazoları sana göstermek istedim canım 4 parça toplam 50 ytl
bu kadar ucuza bu kadar güzel eşya alamanın gururundayım :)))
yorumları okuyorum da herkes kilo almış ben neden bu kadar zayıfladım acaba ya :uhm:,kızlar bide şeyi sorcam benim evimde tablo,aksesuar ,yapay çiçek v.s eksik nereden alabilirim güzel hoş şeyler?
Evet güllüşen cim görmüştüm çokta güzel duruyor diye düşünüyorum...
Galiba bende alacağım ya kaydirigubbakcemile5
Perde konusunda da ben1-2 yıl içerisinde kendi evime geçeceğim inşallah...
O zaman istediğim gibi perde alırım diye düşünüyorum... :1hug:
mavruş ; günlük oturma odası oalrak küçük bi odan var ise kesinlikle köşe koltukla değerlendirmelisin..çok kullanışlı
[/IMG]
düğün zamanı çekilmiş idi havlılar serili hehe :)
mavruş ; günlük oturma odası oalrak küçük bi odan var ise kesinlikle köşe koltukla değerlendirmelisin..çok kullanışlı
[/IMG]
düğün zamanı çekilmiş idi havlılar serili hehe :)
köşe banada çok kullanışsız geliyor oturmayerlerinin azlığı nedeniyle ama odan küçükse en iyisi köşe takımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?