yeni evli

esraecrin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
11
0
16
Denizli
merhabe daha dün üye oldum. yeni evliyim. adetim düğünüme denk geleceği için geciktirici olarak yasmin kullandım. suan bebek düşünmediğim için ilaca devam ettim ama ilaç beni çok rahatsız etti. yeni aldığım yasminden 4 adet kullandım ve bıraktım acaba bir yan etkisi olurmu bilgisi olanlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

Selam canım ben kendim yurtdışında yasıyorum gecesene evlendim Türkiye'de ben Yasemin kulanmadim ama Türkiye hep onu öneriyorlar , ve yurtdışında pek önermiyorlar birde bazı kişiler dogum kontrol hapını hiç kaldıramıyor , sersem gibi olur migdesi bulanır arkadasım öyle tarif ediyordu bana.

Merhaba canim bende diane35 kullandim cok agir bir hap ama bana hic yan etki yapmadi daha sonra cocuk istedigim icin birakip icmicektim doktora gittim doktor butun kutuyu bitir oyle birakirsin yoksa dengen bozulur demisti bende kutuyu bitirmistim sen bi doktora gittin mi peki?

canım benimde senin gibi düğüne denk geliyodu adetim o yüzden ben de bitane doğum kontrol hapı alıp kullandım geciktirsin diye ve düğünün ertesi günü hapı kullanmadım artık nasılsa düğünü atlattım diye ve hiç bir yan etkisi de olmadı ben de bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum zaten. yani bi yan etkisi olmuyo

selam canım öncelikle mutluluklar.. bilgimi aktarim birkac gün sonra adet gördürür

Bende düğünde regliydim ilk çocuk düşünmüyoruz diye eczaneden doğum kontrol hapı aldım. eczane yasmin verdi. sadece 6 gün kullandım ama kanamam bitmedi 6. günün sonunda korunmama kararı aldık eşimle ancak ilacı da bırakmış olmam dolayısıyla zaten devam edip bitmeyen reglim yaklaşık 25 gün sürdü. Bütün psikolojim bozuldu. ben reglimin 8. günü falan doktora gitmiştim. ona rağmen 25 gün sürdü kaç kutu ilaç bitirdim kanamam kesilsin diye. İnternetten araştırma yaptığımda yasminin böyle etkileri olduğunu okudum. Doktorum da yasmini kesinlikle önermediğini söyledi. Ondan ziyade diane35 in etkileri daha az dedi ama biz korunmayı düşünmediğimiz için onu kullanmadım. Ama yasmin düğünden sonraki bir ayımı mahvetti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama nette yurtdışında yasaklandığı iddiaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…