• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli...

ErdeminE

mis kokulum iyi ki gelmis
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.008
1.422
333
35
herkese merhaba... ben 12 gün önce evlendim ilk gecem zorlu gecti tam olarak gerçekleşemedi acıdan dolayı... sonrasında tam anlamıyla gerçekleşti fakat her ilişkide tuvalet ihtiyacım olmadığı halde varmış gibi geliyo ve hemen bitsin ve wc ye gidiyim diyorum... bu normal mi? Ayrıca hiç zevk almıyorum ve bu durum geçici mi sizlerden onu öğrenmek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ben evli değilim ama bi yerde ilişki sırasında küçük tuvalet gelme hissinin normal olduğunu söylüyordu

yaşadıların normal bir süre böyle olur sonra zamanla düzelir kafaya takilicak bişey yok

ben evli değilim ama bi yerde ilişki sırasında küçük tuvalet gelme hissinin normal olduğunu söylüyordu

aynen bende duymuştum bunu tuvalet hissinin gelmesi normalmiş sanırım mesanenin hareket artışı yüzünden o anda:uhm:

merhaba canım;
bunları yaşaman gayet normal daha yeni evlisin alışana kadar böyle gider sen şuan kendini kasıyorsun ister istemez ama emin ol ki alışacaksın ve bu durum geçecek merak etme canımkaydirigubbakcemile2

O hissettiğin his normal. Biraz kendini rahat bırakırsan o hissin (açık yazacağım afedersiniz) orgazma dönüşür. ılk başlarda çok çok mükemmel olmaması da normal. Cinsellik ve cinsellikten zevk almak da öğrenilen birşey. Rahat ol kafana takma gerisi gelir.

O hissin nedeni canım rahmin üstünde idrar kesesi var penis içerdeyken idrar kesesine baskı yapıyor ve çişin var sanıyorsun yani gayet normal bi durum....

eger sen bacagnı acıpta yatıyosan dokunma olmadan hıs olmadan esın senın hassas yerlerını uyarmıyosa monoton gecıyosa sadece yapmak ıcın yapıyosanız eger tabıkı agrı olur zorda gecer bır anonce bıtmesını ıstersın agrı neden olur vajınanı esın uyarmıyorsa tam sulanma olmadan ilişkiye gırılırse agrıda olur yanmada olur tahrıste olur kanamada sızıda herseyde olur acık anlattım zaten acık olan seyler kapalıda anlatılamaz yarım yamalak anlasılır erkek cayıra atlar gıbı kadının ustune atlamamalı duygu olmalı zevk hısler olmalı kadında kazık gıbı olsada ben kalksam hıssınde pozisyonunda olmamalı ilişki ilişkıden cıkıp azap olur agrıdan carsaflar bılmem neler yırtıldı kan govdeyı goturdu gunlerce oturamadım muhabbetlerıne doner herkes yanlış bilinclenır anlatabıldım mi usulunce yapılmayan becerızsızlıkler herkese aksettırmemeli

"Balayı Sistiti" olabilir. ılk zamanlar ilişki sırasında basınç ve sonrasında hafif yanma hissetmeniz normal, zamanla unutursunuz gider. Sizin bir de tahriş vardır, ilk zamanlar o da olabilir, gerekiyorsa alışana kadar su bazlı kayganlaştırıcı da kullanabilirsiniz.

Ama şunu söyleyeyim, ilişkiden sonra yakın bir zaman içinde idrara çıkmak önemlidir, sistite yakalanma olasılığınızı azaltır. Zaten genelde de kendiliğinden öyle bir ihtiyaç geldiği için sorun olmaz, ihmal etmeyin bunu, birkaç damla bile olsa ilişki sırasında sürtünme yoluyla idrar yollarınıza gelen bakterilerden kurtulmu olursunuz. Bakteriler mesaneye gittikçe kurtulmak zor olur.

--------
Ha pardon, ben idrarda da zorlanıyormuşsunuz gibi algıladığım için öyle dedim. ılk zamanlar çok çekmiştim de aklım ona gitti galiba. Ama yazdıklarımı silmeyip ekleme yapıyorum ki belki birileri görür de ihmal etmez, ne bileyim...
.

Son düzenleme:
Back