- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
Şuan beni kıskanıyorsun.Gocanız epey yaşlı herhalde
Benimki de dohtur, beni de alın aranıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan beni kıskanıyorsun.Gocanız epey yaşlı herhalde
Benimki de dohtur, beni de alın aranıza.
Karısının birtanesiiiii Çat çat çattKocasının prensesi
Askerinin biricik eşi
ilk açılma tarihi
İlk buluşma tarihi
Nişan tarihi
Düğün tarihi
Kun fe yekün
Bir konuda asker eşine demişti kocasız nasıl duruyorsunuz benim vajinam şişiyor diyeGelir der eşi buldunuz da askeri kalmıştı
Ne olmuş kiGerçekten 19 yaşında misin ? Bu yeni nesile noluyor ya?
Açmak zorunda değilim kiKonu basligi yazamayan, düzgün bir nick almayi bile yapamayan biriyle ne sohbeti edilir ki?
Ayrica burasi bir derdim var bölümü, sohbet bölümü değil.
Konularinizi doğru basliklara acmalisiniz.
Aynen canım öyleDertleşelim bacım benim eşim Mareşal. Burdaki gıskançlara bakma sen hepsi çatır çatır çatlıyorlar. Çünkü eşleri asker değil.
19 yaşında ve asker eşi misin?Ne olmuş ki
Senin yaşıtların tercih yaptı universiteye gidiyorlar kampüste geziyorlarNe olmuş ki
Zor ya benim eşim yanımda değilEvlenmemiş ve eşi asker olmayan ben
Senin eşinin rütbesi ne ?Aynen canım öyle
Gitsinler herkesin hayali başka canımSenin yaşıtların tercih yaptı universiteye gidiyorlar kampüste geziyorlar
Evt19 yaşında ve asker eşi misin?
Zorundasin maalesef.Açmak zorunda değilim ki
Zorunda mıyııııımmm zorunda mıyıımmZorundasin maalesef.
Onların da evlilik hayali varsa gerçekleştirebilirlerGitsinler herkesin hayali başka canım
Yeni katıldım fazla bilmiyorum yaKonu başlığınız ne öyle? Derdiniz nedir onu söyleyin “bir derdim var” başlığında ona göre yorum yapılsın.
Allahim yok Boyle kudurganlikBir konuda asker eşine demişti kocasız nasıl duruyorsunuz benim vajinam şişiyor diye
Uzman çavuşSenin eşinin rütbesi ne ?
Assiri dertli gorunuyorsun kuzumMerhaba arkadaşlar aranızda yeni evlenmiş benim gibi asker eşi olan var mı biraz dertleşelim
Ay yokk ıııh kocamın rütbesi yüksek olduğu için düşük rütbelilerle konuşmuyorum. Mesela kuaförde benden sonra saçını kestireceksin.Uzman çavuş