Canım hiç korkma beni de çok korkuttular yok çok kanar yok çok ağrır hep bu tabular yüzünden 7 ay ilişkiye giremedim ama hiç dedikleri gibi olmadı benim kanamam bile olmadı sen kendini rahat bırak o gece her şey çok güzel olur inşallahHerkese hayirli aksamlar hanimlar
Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorumZorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum
Bende bundan korkuyorum.Esimi de cok seviyorum.Basima gelsin istememCanım hiç korkma beni de çok korkuttular yok çok kanar yok çok ağrır hep bu tabular yüzünden 7 ay ilişkiye giremedim ama hiç dedikleri gibi olmadı benim kanamam bile olmadı sen kendini rahat bırak o gece her şey çok güzel olur inşallah
Orası bi kas , gelişiyor ıslanıyor. Kolaylaşıyor girmesi. Bunu yapılacak bir iş olarak görmemek lazım. Olayı akışına bırakın. Herkes yaşadı. Kimseye bişey olmuyor.Affiniza siginiyorum minicik delikten nasil kocaman organ girecek ki
Sevmediğin ,tanımadığın adamla olursan, öpüşüp koklasip yeterince islanmadan işe başlarsan, ayının biriyle evliysen, adam da işbilmezse , haldir huldur savaşa girer gibi içine girmeye çalışıyorsa bunlar olabilirKime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)
minicik delikten bebek cikiyor yahuAffiniza siginiyorum minicik delikten nasil kocaman organ girecek ki
Hic merak etmeyin kocaman organ dursun ustine neler girdirenler VarAffiniza siginiyorum minicik delikten nasil kocaman organ girecek ki
Ay sen onlara ne bakiyonHerkese hayirli aksamlar hanimlar
Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorumZorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum
Affiniza siginiyorum minicik delikten nasil kocaman organ girecek ki
Oradan bebek çıkıyor hanım efendiAffiniza siginiyorum minicik delikten nasil kocaman organ girecek ki