Yeni evlenene tavsiye

Cok tesekkur ederkm hanimlar.Allah razi olsun.Gercekten cok korkuttular😔Sanki asik oldugum adamla birlikte olmayacakmisim da ringe cikacakmisim gibi taktikler verdiler

Cok tesekkur ederkm hanimlar.Allah razi olsun.Gercekten cok korkuttular😔Sanki asik oldugum adamla birlikte olmayacakmisim da ringe cikacakmisim gibi taktikler verdiler
biraz acik olacak ama opusme sevisme vs gibi dusun sevmediginle olursa tabi zor ama sevdiginle cani gonulden gidersin

Bende bundan korkuyorum.Esimi de cok seviyorum.Basima gelsin istemem
Hiç korkma akışına bak olmazsa bile çözümü var rahat ol ama olmamaya yorumlama beynini bak ben kaş bile aldırırken canım acıyan biriyim acı eşiğim çok düşük ben bile yaptıysam ve İnan abarttıkları gibi asla değil yaparsın

Herkese hayirli aksamlar hanimlar
Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorum 😔Zorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum😊
bir doğum bir de ilk gece hikayeleri bu ülke kadınlarının kabusu zaten, herkes acı çekmez, karşındaki kibar ve anlayışlıysa her şey daha da kolay olur. Ben hiç kanamadım, iki görümcemin ve en yakın arkadaşlarımdan birinin de kanamadığını biliyorum. Oluk oluk kan binde bir falandır. Sadece girişte seni huzursuz eden bir şey oluyor karşındakini itmek istiyorsun, bu da büyük ihtimalle zihnimizdeki tabulardan oluyor. Olumlu düşün, evrene olumlu mesaj gönder, güzel olacak keyifli olacak.

Nişanlına da bu kaygılarından bahset, kayganlaştırıcı alın mutlaka, gratislerde de eczanelerde de bulabilirsiniz, büyük marketlerde de var. Kaygıdan dolayı ıslanamazsan canın yanar, kayganlaştırıcıyla o riski elemiş olursunuz. Sen kendine sürmek ya da sürdürmek istemezsen eşin kendisine sürsün. Bunu mutlaka konuşup karara bağlayın, gerekeni de yapın. İçin rahat olsun

Nasip olursa yakin zamanda dugunum olacak .Gorucu usulu tanistik ama sonrasinda cok sevdik.Ancak son zamanlarda uykumdan edecek bir sorunum var maalesef . İlk gece konusj ciddi anlamda benim icin tabulasmis durumda .Kime sorduysam korkunc seyler anlattilar(canin cok yanar,oturamazsin ,kanaman cok olur gjbi)Durum daha da vahimlesti benim icin.Bu tarz durumlarla karsilasan var mi acaba? Gercekten boyle mi oluyor ?Nisanlimi cok seviyorum ama bu durum yuzunden iliskimizin tadini cikaramiyorum 😔Zorlanir miyim diye. Cok anlayisli biridir.Ayrica beni de cok seviyor ve hep hissettiriyor.Onu da etkiler diye korkuyorum .Yardim ederseniz cok mutlu olurum😊
Tüm bunlar kadınları cinsellikten soğutarak koruma çabalarının bir sonucu. Bu saçmalık da eskilerden beri sürüp geliyor. Zihnine yerlestirenlereve bu korkuyu yaşayanlar bunu kendi hayatlarında gerçekleştiriyor. Önce bu korkuya inandiginiz gibi bunun korkunç ve acı verici bir şey olmadığı fikrine inanın. Cinsellik zevk üzerine kuruludur. Birbirinize karşı sevginizi en fazla göstereceğiniz yerdir hem fiziksel hem mental olarak. O yüzden korkulacak bir şey değildir

Eğer zevk alamazsan ilk de olsa 100. İlişkin de olsa canın acır. Ama zevk alırsan acımaz. On sevişmeyi uzun tutacaksınız ama tamamdır heralde bu kadar on sevişme yeter diyecek kadar değil de gerçekten şehvet dolu olacak kadar. Kadınlar erkekler kadar çabuk hazır olamıyor

Geçip gidiyor.kanasa da acısa da.ne olacak ki ? Milyarlarca insan yapıyor bu eylemi.haa şimdi aslında kanamaması lâzımcılar gelir.inanma.tamamen yapısal bir mesele.az kanaması da normal, çok kanaması da hiç kanamaması da.

konu sahibinin bu zamanda böyle bilgisiz olması, ne bileyim inandırıcı gelmedi sahte mesaj
Aay valla bu sahte mesaj yazılarından da gına geldi. Siz bilgili olabilirsiniz ama herkes aynı değil. Birçok kişi ilk geceden korkuyor ve başka insanlardan öğrenip cesaret almaya çalışıyor. Herkesin büyüdüğü ortam farklıdır bu olayı kafasında çok büyütmüş olabilir yani sahtelikle ne alaka ki sahte olsa bile bunu yaşayan bir sürü kadın var.

konu sahibinin bu zamanda böyle bilgisiz olması, ne bileyim inandırıcı gelmedi sahte mesaj
Yo bizim köyde hemen hemen tüm kızlar böyle.
Yeni evlenenler bile bekarlara ay çok kötü, ay korkunç yaşamadığın için bilmiyorsun vs diyo.
Ben abartmayın diyorum yani, çok gereksiz yere abartılan bir şey. Sahte mesaj olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin 🤷🏻‍♀️

Konu sahibi korkmanıza gerek yok ya, tövbe ya Rab bu insanlar ne acayip, böyle bir şeyi bu kadar korkunç anlatınca noluyo anlamıyorum 😂
Bana da derlerdi de ben önemsemezdim hiç.
Yürüyemiyorum diyenler bile vardı ya ahskspmdşdçfşf

X