• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlenen veya evlencek olan kızlar perde hakkında yardımmmmm...

canım ben internet sitesinden baktım köşe takım istiyorum salonuma onun köşelerini beğenmedim bir de sanırım internet sitesinde çok çeşit koymamışlar ondan beğenemedim sanırım canım ben

hayrı canım ne varsa nette var hepsi..

bakarken ürün detaylarına gir..alttan..

örnegin..bi koltuk kremse onu kahveside olabiliyorç....
farklı renk secenekleride olabiliyr..
desen secenkerline gir oki.

tüm evine perde yaptıran yokmu kızlar hiç.Düz aşağı kadar inen tüllerden renkli güneşliklerden yaptıran kızlar hadi bekliyorum cevaplarınızı bu yıl evlenecek olup da tüllerini yaptıran ya da geçen yıl evlenip de tül perde yaptıran kızlar biz yeni evleneceklere bi yardım lütfeennnn toplam ne kadar tuttu tüm tül perdeler

canım böyle topik başında bekleme gir çeyiz bölüme alanlar cevaplasın yerimseniben

tüm evine perde yaptıran yokmu kızlar hiç.Düz aşağı kadar inen tüllerden renkli güneşliklerden yaptıran kızlar hadi bekliyorum cevaplarınızı bu yıl evlenecek olup da tüllerini yaptıran ya da geçen yıl evlenip de tül perde yaptıran kızlar biz yeni evleneceklere bi yardım lütfeennnn toplam ne kadar tuttu tüm tül perdeler

valla ben evleneli iki yıl oldu ama istanbulda gezmediğim perdeci kalmamıştı. en uygun fiyatıda unkapanı imç'deki bir perdeciden almıştım. :teytey:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileArkadaaaaaşşşlar,bizim işimiz tül-perde-stor ve zebra! Ama aslında toptan bazda üreticiyiz..Parekende mağazalarına yaptığımız ürünleri satmaya çalışmaktan imanımız gevrediiii... Bizim camiada tülcüler için şöyle diyorum..Öyleeee bir fiyat koyuyorsunuz ki kadınlar kuyumcuya girmektense tülcüye girmekten çekiniyorlarohaoldumsmile.Sonra da bişey satamıyorsunuz Yahu,hanımlar akıllıdır ,diye diye baktım şu sivri zekalı "erkek milleti tülcüler" bi laftan anlamıyor:olmaz:Bizde üç dükkkannnn kaydirigubbakcemile4açıyooooruuzzzz...:lepi:
Hanımlar,her bütçeye ve her tarza ürünolur. Belemir i ,inceleyin sitemizden.Sitede olmayan birrrrr sürü tül ve perde de var..Bir hanım olarak sonundaa gerçek fiyatlarla hemcinslerime ürünlerimizi snabileceğizzz.Bahçeşehir de bir villada ,Sefaköyde bir mağazada olacağızzz.Bekleriiimmmmopuyorumnanaktan

bizim mayıs 15te evlenecek olan arkadaşlar brilifetan tüm odalara tavandan yere tül ve güneşlik yaptırmışlar.. 5 pencere varmış 900 tuttuğunu söyledi.. ben de araştırıyorum fiyatları

bizim mayıs 15te evlenecek olan arkadaşlar brilifetan tüm odalara tavandan yere tül ve güneşlik yaptırmışlar.. 5 pencere varmış 900 tuttuğunu söyledi.. ben de araştırıyorum fiyatları[/QUO

ooo süpeeerrr brillife 5 pencere 900 valla harika yani ohh bunları duydukça içim rahatlıyor arkadaşın da dediği gibi kadınlar kuyumcuya gitmekten daha çok korkuyorlar tülcülere gitmekten ateş pahası oluyor tüller perdeler

merhaba canım benım evim 3 odalı bende evime daha bir hafta önce perde siparişi verdim.odalar ve salon franısz balkonlu camları yere kadar.salona kravuze mekanızmalı perde altına stor istedım.mutfaga simli ip perde altına stor istedım diğer odalar mekanızma fılan yok normal yere kadar tül olacak.fon sadece yatak odasında olacak fiyat 1.700 tutttu.fiyata bakma tüllerin kalıtesıne ve mekanızmasına göre fiyat dusebılırde çıkabılırde

slm canım Taç da sordum ben salonum için fon perde istiyorum bir de yere kadar tül olacak tül ütü gerektirmiyor ağır biraz dökümlü olandan 410 Tl fiyat çıkardı bize ayrıca fon olanlar yani yandan bağlamalılar iki renk olacak benim ben daha fazla fiyat bekliyodum şaşırdım
diğer odalarımada tül ve güneşlik yaptırırsam en fazla 700 tutar dediler bana gayet uygun geldi :icecream:

canım bence de gayet iyi tutmuş hepsi 1110 tl'ye geliyorsa süper.Zaten metrekareye göre değişiyor benim salonda iki camım var diğer 3 odada da birer tane cam var zaten bir de mutfak en fazla salon ile yatak odası tutar çünkü ben oraya özel istiyorum fon perde ve tül şeklinde ama diğer odalara normal güneşlik ve kısa tül olur zaten yeterli bence çok tutmamasına sevindim açıkçası.. :D

kira ise ev çok kasmayın bi evinki diğerine uyuo zaten
yada pazarlarda falan brillnatın taçın tüleri satılıo metre hesabı alığ diktirin
çok daha ucuza gelir emin olun

inanmiyorum ne kadar uyguna diktirmissiniz böylee ohaoldumsmile yatak oda perdem 1000 tl ye diktirdim bide bu indirimli fiyatiydi :( salona ve oturma odasina fiyat istedim 2000ini bulur dediler vede daha bos odam ve mutfagim bunlarin icinde degil :(:( mafoldumben

Back