- Konu Sahibi H_E_A_V_E_N
Arkadaşlar evlenirken evinizin tüm tül perdelerine ne kadar ödediniz bütçe çıkarmak istiyorum herşeyi az çok kestirebildim ama tül perde fiyatlarını çıkaramadım aşağı yukarı bir fiyat verebilirmisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl alıcan ki sen
ya ne biliim öle düz bişi deil benim evimin camları yere kadar o yüzden de tüllerim uzun olucak ama öyle boncuk tül istemiyorum ben aşağı yukarı fiyat ne olur bilemedim bir türlü
rustik 3 oda bi salon + mutfak için de camın üstünde böyle yapışılı gibi olan perdeler varya,camla beraber açılan, ondan ve üstünde storu = 1300 tl
:) ev sizin sanırım
dügün ne zaman canım;??
senin düğün ne zman peki tatlım
ne güzel az kalmış 5 haziran ben o günleri görebilecek miyim aaah ah.Gelinliğini falan ayarlamışsındır artık mobilya falan nasıl gidiyor hazırlıklar
oo ta şubatta verdim siparişi mayısta provam var..
eşyalrımın hepsi eli kulagında hepsini bellonada alıyorum sectim hepsini...
evi tutalım ay sonu ona göre halı perdemi alıcam işte...
merak etme su gibi gecer..ben hiç ne ay ne gün saydım..zaman çok çabuk geciyr ya
ben de mayısta vericem siparişimi yetişir herhalde ekime kadar yaa...bellonanın mobilyalarına baktım ben internetten ama tam istediğim gibi bulamadım hiç.Beni zaten en çok düşündüren perdeler halılar bi şekilde olur da perde işi bana çok masraflı geliyor öünkü benm annem bir salonu bile 1000 küsüre diktirmişti geçen sene o yüzden tuzlu geliyor bana tül perde işi biz nişanlımla ikimiz yapıcaz bir de herşeyi o yüzden çok araştırıyorum en uygun evi nereden düzebiliriz diefisfisfis
yetişir canım...
uygun olan yerler bak..perde marka arama canım ...
bellona çok çeşit var ama nasıl begenmedin:sm_confused: