yeni evlenen arkadaşlar yatak odalarınızı ne kadara ve hangi marka aldınız aldınız

Arkadaşlar,

yatak odanızı karyolalı mı aldınız. yoksa ayrıca baza mı aldınız. Biz yeni evlenecek olan arkadaşlara bir yardım eli uzatsanız. Ne kadara aldınız. Eğer resim koymak isterseniz , aldığınız yatak odanızın fiyatını ve markasınıda yazabilir misiniz.
Bazı Yatak odası takımlarına baktıgımda karyola olmuyor .. ve bende bazalı istiyorum aslında altına yorgan vs vs koyabilirim ortadan kalkar. Önerilerinizi bekliyorum lutfen yardım edin.fisfisfisbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

ben yaptırdım. odam küçük olunca.dolabı şifonyeri çekmeceleri herşeyi iç mimar ve mobilyacıyla çalıştık gelin evi diye mobilyacım yatak başlığını kendisi yapıyordu bugün takacak. yatak odası küçük diye baza aldık. iyi güzel oldu baza almanı öneririm.derliyor ,topluyor

ben takım olarak almadım. ayrı ayrı alıp kendim kombin ettim. tüm detayları da şu şekilde:

istikbal baza 600 to
yataş yatak 400 tl
ikea cibinlik 20 tl
english home 2 adet nevresim takımı+4 adet yastık kılıfı 150 tl
english home yorgan 60 tl
ikea yatak örtüsü 2 adet 80 tl
ikea dekoratif yastık 2 adet 70 tl
ikea şifonyer 2 adet 280 tl
ikea gardrop 500 tl
ikea 2 adet hasır sandalye ve 2 adet minder 140 tl
ikea siyah ferforje sehpa 40 tl
tchibo dekoratif kutular ve düzenleyiciler 100 tl
ikea perdeler 100 tl
ikea halılar 150 tl
ikea ve yataştan 4 adet yastık 150 tl
ikea battaniye 40 tl
istikbal hyatak koruyucu 40 tl
dilsiz uşak (internetten) 20 tl
ikea abajur 60 tl
sony dream machine 80 tl
ikea duvar için tekli uzun ferforje raf 40 tl
mudo concept dekoratif mumlar 40 tl
kapadokyadan aldığım dekoratif mumluk 20 tl
raks buhar makinesi 70 tl
züccaciyeciden kalpli kapaklı iki adet kupa 40 tl
ikea avize 20 tl
geri kalan ıvır zıvır süslemeler vs 90 ytl
ufo kule vantilatör 150 tl
the woo kapı arkası askılığı 50 tl

toplam: 3500 tl

yatak odamın genel tarzı english country oldu. beyaz mobilyalar, hasır sandalyeler, hasır halılar, çiçekli nevresim takımı,abajur ve yastıklar vs. fazla para harcamadan, kalabalık yapmadan, küçük bir alana kendi adıma maksimum konfor sığdırdım. 3500 liraya bütün bir odanın her detayını satın almaktansa, beni yansıtmayan ve başka bir eve taşınınca sığma problemi yaratacak bir takıma 4000-5000 vermek bana uymuyor. alan arkadaşlar alınmasın, güle güle kullansınlar.

divan mobilyadan 3500 e aldım model olarak çok memnun olsamda pek kaliteli değilmiş.

Arkadaşlar,

yatak odanızı karyolalı mı aldınız. yoksa ayrıca baza mı aldınız. Biz yeni evlenecek olan arkadaşlara bir yardım eli uzatsanız. Ne kadara aldınız. Eğer resim koymak isterseniz , aldığınız yatak odanızın fiyatını ve markasınıda yazabilir misiniz.
Bazı Yatak odası takımlarına baktıgımda karyola olmuyor .. ve bende bazalı istiyorum aslında altına yorgan vs vs koyabilirim ortadan kalkar. Önerilerinizi bekliyorum lutfen yardım edin.fisfisfisbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

yeni evli değilim ama yatak odamı bu sene kendi evime geçince yaptırdım. japon yatak 1.80-200 iki komidin yatak herşey dahil 2.250

$yatak-odasi-sultan-13-d1.webp

Bu takımı alacağım inşallah, masif ahşap fiyatı 6.920 TL :)

Eki Görüntüle 624675

Bu takımı alacağım inşallah, masif ahşap fiyatı 6.920 TL :)

ben de beyaz ve lake aldım 7,000 tl keşke o akdar para vermeseymişim gerek yokmuş yaww bı de benım yatağın yanları var örtü durmuyo pişmanım o dayı küçültüyo bazalı en ıyısı en azından altına fazlalıkları koyarsın . tavsıyem bazalı alın arkdaşlar

ben eskidji beylikdüzünden aldım... ceren mobilyaydı adı... krem kahve tonları.. ama beyazı cok istemiştim. istediğim beyaz eskitme gibi olanlar 3bin civarıydı. ama biz 2700e aldık pişman olmuyo değilim.. beyazda insanın içi açılıyo sonuçta...:26:

Back
X