yeni evlenen arkadaşlar yatak odalarınızı ne kadara ve hangi marka aldınız aldınız

arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu, yatağı bazalı almaya karar verdim. Biz yatak odası dışında bir odayı komple giyinme odası olarak yaptırmayı düşündüğümüzden, yatak odasına sadece şifonyer , yatak ve 2 komodin aldık. Yatak odası da zaten çok büyük değil. Doğtaş pasificanın bazasını diğerlerini de şifonyer ve komodinlerini aldık. toplam 1500tl tuttu, gardrop hariç. Tavsiye ederim. Doğtaş'ın pasifica ve elegance'ı oldukça iyi ve fiyat olarak da uygun. Bazalı almanızı tavsiye ederim. Evimde o kadar dolap olmasına rağmen, yatağı da bazalı aldım. Herkese kolay gelsin.

Yatak odasını mobilyacıya yaptıran arkadaşlar resim koyabilirler mi?Bizde yaptıracağız ama bir türlü karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yatak odası dolabı 3 bölmeli olucaktı ve ortasında ayna istemiştim ama daha sonra 4 parçaya çıkarttık busefer tek bölmesinde ayna olursa iyi durmaz.iki bölmesindede ayna olsun istemiyorum bana akıl verirseniz sevinirim:)

bende karar veremedim daha, bütçeyide artık 4 bine 5 bine kadar cıkablicez ama begenemiyorum şimdide. of yarabbim ya bu eşya içinde zormuş gerçekten

$Fotoğraf0131.webp

$Fotoğraf0129.webp

bizim mobilyaların tamamını aynı yerden aldığımız için tek yatak odası fiyatı veremiyorum
ama yatak odası yemek odası ( beyaz lake ) bir koltuk takımı ve bir köşe koltuk ile tv ünitesi 11 000 e aldık inegölden
bu fiyat üzerinden biraz peşin verdik kalanı 11 takst yaptılar :68:

gerçi biz alırken tam düğün sezonuydu mobilyacılar iş yetiştiremiyodu o yüzden çok pazarlık yapamadık :9

Eki Görüntüle 110982

Eki Görüntüle 110983

bizim mobilyaların tamamını aynı yerden aldığımız için tek yatak odası fiyatı veremiyorum
ama yatak odası yemek odası ( beyaz lake ) bir koltuk takımı ve bir köşe koltuk ile tv ünitesi 11 000 e aldık inegölden
bu fiyat üzerinden biraz peşin verdik kalanı 11 takst yaptılar :68:

gerçi biz alırken tam düğün sezonuydu mobilyacılar iş yetiştiremiyodu o yüzden çok pazarlık yapamadık :9

oldukça iyi bir fiyata almışsın.senin mobilyana istanbulda maskoda 2 katı fiyat çıkarırlardı.

ben sadece yatak odamı 5000 e beğendim henüz paramı biriktiremediğim için alamadım ama :)))

beğendiğim modeller bunlar seçim yapıcam ama sadece birinin fiyatı belli daha gidip görmedim nette buldum bu modelleride.

ama ev gör diye bi site var orda ki mobilyalar uygun fiyat geldi bana .

Eklentiler

• $011_m600_sensitive_yatak_odasi_o.webp
    $011_m600_sensitive_yatak_odasi_o.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $yatak odası.webp
    $yatak odası.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $lerona0035b.webp
    $lerona0035b.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
  • $massmb0123b.webp
    $massmb0123b.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 68
beğendiğim modeller bunlar seçim yapıcam ama sadece birinin fiyatı belli daha gidip görmedim nette buldum bu modelleride.

ama ev gör diye bi site var orda ki mobilyalar uygun fiyat geldi bana .

cnm 1. resimdeki sensitive i evgörde gittim gördüm ama dolabı kapaklı die alamıyorum, odam biraz ufak olucak sürgülü düşünüyorduk ama çok guzeldi yatak odası.

ben en son eklediğin resimdeki beyaz yatak odasını çok beğendim markası ve fiyatı nedir cnm biliyorsan öğrenebilir miyim.

kızlar bende 6 aylık evliyim bunu ankaradan aldım fiyatı 4700 tl

Eklentiler

• $santana[1].webp
    $santana[1].webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Arkadaşlar,

yatak odanızı karyolalı mı aldınız. yoksa ayrıca baza mı aldınız. Biz yeni evlenecek olan arkadaşlara bir yardım eli uzatsanız. Ne kadara aldınız. Eğer resim koymak isterseniz , aldığınız yatak odanızın fiyatını ve markasınıda yazabilir misiniz.
Bazı Yatak odası takımlarına baktıgımda karyola olmuyor .. ve bende bazalı istiyorum aslında altına yorgan vs vs koyabilirim ortadan kalkar. Önerilerinizi bekliyorum lutfen yardım edin.fisfisfisbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

cnm ben sana ıyı bı marangozdan duvardan duvara gardrp yaptırmanı ve baza almanı kesınlıkle tavsıye ederım.ben cok pısman oldum yaptırmadıgıma sıgmıyr hıçbıseyım.eger yakın oturuyrsan sana tavsıye edecegım yerler bıle olabılır

Bende istikbalden yatak ve baza hariç 2 komidin+başlık+gardırop+tuv.masa+tuv.ayna peşin 2.750 tl ye yeni aldım

henuz mobılya almamıs ve arastırma asamasında olan arkadaslar eger ankarada ısenız ıstanbul yolunda sasmaz koprusunun orada soloboss mobılya var oraya ugramanızzı onerırım bende zamannda cok gazdım en son oraya karar verdım dıger yerlere gore fıyatta gayet uygun bı gıdın gorun pısman olmazsınız..

bellonadan suena yatak odasını almıştık biz de kampanyası varmış şu anda. karyola yerine baza aldım baya kullanışlı oluyor yorgan falan ne varsa attım içine. bütün parçalarını almıştık biz yatak odasının, sürgülü aynalı dolabı seçmiştik, visco yatak+baza dahil 4.000 tlydi. ayrıca arçelik elektrik süpürgesi ve çift kişilik yorgan hediye etmişlerdi. odamdan çok memnunm çok şık duruyor.
suena-yatak-odasi-takimi

bende yatağı hariç 6 000 tlye aldım mobilyaalrım beyaz renkli şimdi halı ve perde arayışındayım sizce hangi renk almalıyım benım yatak odama avangard tarzı biraz

ya kızlar biz henüüz mobilyaları almadık ama.acaba yatağınıda dahil ettirmekmi yoksa yatağı ayrımı ayrı almakmı daha mantıklı???hangisi daha iyi olur???mobilyacıların dahil ettiği yataklar kaliteli oluyormu?

modoko keops'tan bembeyaz bir yatak odası takımı aldım.
orjinal fiyatı 6250 tl idi. indirim yaptırarak aldım :)

Back
X