yeni evlenen arkadaşlar yatak odalarınızı ne kadara ve hangi marka aldınız aldınız

Valla canım ne alırsan al mutlaka bence altı sandıklı baza al...
Biz etrafı kalın mobilyalı bir yatak odası seçtik.Kullanışsız çok...çarpıp duruyosun...
Ayrıca yatak örtüsü çok iyi durmuyor......Daha sonra istikbalden baza yatak başı aldık...
Takıma dahil ettik...

esins canım benimde yatağım senin dediğin gibi ama yandaki ahşaplar çıkarılailiyor ayrıca altı baza ben inegölden idol mobilyadan aldım

CLASSı den indirimli 5000tl ye aldık...çok beğenerek aldım ve aşkımla birlikte uyumak için sabırsızlanıyorum :))

Merhaba Arkadaşlar,

Bizde 2 hafta önce aldık mobilyalarımızı.Ev kendimize ait olduğu için yatak odasını istediğimiz boyutlarda yaptırıyoruz, şu an imalata başlandı. Hatta modelini de KK'da bir sayfadan beğendim, sizinle paylaşayım fikir olsun. Dolabı 3,5 metre yaptırdık..Beyaz Lake malzemeside..Bu resimde şifonyer yok ama biz onu da eklettik.Şifonyere monteli bir ayna var, yana doğru çekince boy aynası oluyor. Ayrıca bazalı yaptırdık, yatak fazla yüksek olmasın diye bazanın ayaklarını çıkarttık.Dolap büyük olduğu için baza dahil fiyat 5000 oldu..Herşey çok içime sindi, biran önce evlenip mobilyalarımı kullanmak istiyorum :) Darısı olmayanların başına, daha güzelleri tabi..

bayıldım bayıldım bunaaaaaaa:gitme:
benım tum evım lake sadece yatak odam harıc cok pişmanım degostrcem
ferforge yatak ıstıom benn ve bayezda dolap ama ferforgeye lake gıtmez bu model süpermişş çok sade ya bayıldımmmmm bundan yaptrabılrımmmmkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

5500 tl canım oda çok sıkı bir pazarlıkla beyaz ve abanozlu lake benimki dolabım sade beyaz lake kullanmak için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla

bu arada ben daha önce 6000 yazmıştım hediye verdiler bize daha sonrdan 5500 e geldizemuszemus

Rapsodi Mobilyadan aldım..
Beyaz Lake..
Yatağım bazalı..Baza başlığı ise beyaz deri..
Toplam Fiyat:= 3200 TL
dipnot:) Çok beğenerek aldım

pink kolay gelsın canım.sende ankaralısın siteler enuygun yer biliyorsundurda muhakkak.ıstıkbal bellona ....markaya para tamemen veriliyor.sahsi fikrim.aynı markaların modelini begenip imalathanelerde cok uyguna gelebilir.(donat mobılya) katalogdan begenip yaptırdım.aynı ürün extra(yatak ucu coraplık,kravatlık,uzun ınce dolabım)istedim eklettim.güzel oluyor.1800 fiyatıda.bazayatak bakıyorum şimdide.kıracıyımda cok masrafla yapmak istemedim.işimi görsün göze hitap ediyor kullanıslı daha neolsun.mutluluklar canımopuyorumnanaktan

benimde tamamen beyaz lake bazalı yatak başım yüksek ve deri 4500 e aldık hepimiz güle güle kullanalım

yataş..
elissa modelini aldım...sadece dolap ve şifonyer olarak..
deep model başlık ve artemissa model bazalı yatak aldım...
içine de blue star yatak aldım...
nakit ödedim...
3300e...
şifonyerimin üst duvarını aynalarla süsleyeceğim...al sana tualet masası..hem yer işgaliyeti yok türkan şoraymıyım canım geceliğimi giyip saç tarayım gece vakti oradaohaoldumsmile ..
yatağımın sağına ve soluna da çeşitli ebatlarda 2-3 raf atacağım dekoratif..al sana komidinin yeri doldu daha bile güzel oldu......
bitti gittiiiii....

gercekten iyi fikir,tsk ederim.oZellikle yatak yani raflar

yatak odam bu, modalifetan aldık yatağın altı çift gözlü sandıklı baza, ayakucundan açılıyor. yatak ve baza da dahil takımı 2400 TLye geldi. Ayrıca konsolu ister aynalı ister aynasız kullanabiliyorsun kapaklı.

ben evgörden aldım canım 2140 a..içide bazalı..süprizzzzz

Eklentiler

• $003_armoni_yatak_1_detay.webp
    $003_armoni_yatak_1_detay.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 82
bende 2008 fiyatıyla tepe mobilyadan 2.225 tl ye aldım
içinde ; yatak bası , 5 kapaklı dolap, bi komodin , aynalı şifoniyer

bazasını aşkım tepeden beyenmedigi için (bazalar 4e bolunmustu 2li yoktu)
onuda gidip işbir yataktan aldık baza + yatak = 500 tl verdık

tayıncı oldguumuz ıcın komodinin tekını almadık ve surgulu dolapta bu yuzden almadık..

Bizde yatak odamızı 1 Ağustosta aldık, Evgörden 2500 Tl'ye.. Özellikle bazalı olsun istedim ve bazalı aldık...
Çok kullanışlı oluyor bazalı yataklar özellikle ıvır zıvırı bol olan bayanlar için :) misal; ben :)zemuszemus

benim yatak odam da bu.teleset markası. bazalı aldım bazası krem deri. karyolanın içine koydurmak istedim fakat olmadı. sevmiyorum çünkü bazanın yüksekliğini. mecburen aldık tabi güzel bir şey bütün fazlalıkları topluyor.fiyatı 3600 gibi bişeydi baza ve yatak dahil. şu anda kullanıyorum memnunum takımımdan. kapısından problem oldu fakat düzelttiler

canım ne gusel hayırlı olsun güle güle kullan, ama 3600 beni aşar. Çokmuş fiyatıbilmiyorumkismile

bende baza alıcamherhalde öyle görünüyor, bu çin japon model yataklara bi ara heves sardım ama yok geçici bence o modeller. en guseli yine altına yorgan,nevresim vs konca ortalığı toparlayan bazalar.:dance:

japon karyola acayip eyr kaplıyor bir de sürekli ayağını bacağını çarpyıor insan snra lanet olsund ıyorsun nerden aldım bunu :)

bazalar kendi evinize kurulucaksa ilk yanı yerınden oynamycaksa süper keşke biraz da altı yüksek bazalar olsa elektirk süpürgesi girse altı felaket ötesi toz oluyor.karyola gibi görünen ama baza olan yatak odası takımlarıda var istikbal ve bellonaya bakın kızlar :)

8 kapaklı gömme dolap yaptırttım marangoza.
Yatağıda baza aldık İstikbalden.

Eklentiler

• $MARSILYA-BAZA-BASLIK.webp
    $MARSILYA-BAZA-BASLIK.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $P8090037.webp
    $P8090037.webp
    11 KB · Görüntüleme: 84
Back
X