yeni evlenecek olanlar gelin sohbete

7 ay olmuş geçen yıl agustosta nısanlanmıstık
sana birsey diyeyim mi bende 1 yıl okulunun bitmesini 13,5 ay da nişanllımı bekledim 4 ay önce geldi düşün artık sen çok oldu bizim ama ilişkiyi yıpratabiliyor eğer önünüzde bir engel yoksa bence beklemeyin ailen de devreye girebilir aslında

Biz 7 yıldır beraberiz ama hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.nişanlandıgımdan beri hersey problem oluyo.dügün salonu tutuldu istesekte erken tarihe almazlar onlarda tarladan çıkan ürünlerle dügün masraflarını karsılıcaklar yani agustos en erken tarih ...neyse takmıyorum ya şuanda kendi kendıme halledıorum herseyımı siz neler yaptınız peki nişanlılık nasıl geçiyo yada geçti ?

ahhh tatlım uzun bir nişanlılıktı aynı seninki gibi nişan öncesi de vardı brlekteliğimz ama hiç bizi bu nişanlılık gibi yıpratmamıstı askerlik kabus gibiydi nişanlılıktan hiç birsey anlamadım ama su 4 ay gercekten nişanlıymısım gibi hissettim düğün hazırlıkları esyalar yer davetiyeler hepsi çok tatlı telaşlardı sonunda muradımıza eriyorz çok mutlu ve huzurluyum benimde kayınvalide ile problemlerim oldu nişanlım sürekli savunmadaydı umarım sizde problemlerinizi kolayca beraber aşarsınız

Nişanlım genelde beni savunur yanı askere gitmeden bi hafta beraberdık o annesinle konusuyodu hep ortamı konuları açardı sayesınde cok sey halledıldı.Nişanlımın yanında bana daha deger verıyolardı karsılıklı orta yolu buluyoduk. Şimdi umursamıyolar o kadar belli ki annemler bile farkında ama nişanlım bana sahip çıktıgı için şimdilik susuyolar ortamın gerilmesini istemiyolar. artık içimden bişey yapmak gelmiyo onlara gitmek konuşmak istemiyorum zaten çalısıyorum yakında tatile gidicem nısanlım gelene kadar böyle vakıt gecer.nişanlım gelince konuları yıne ben acmıcam ben acınca önemsemiyolar.ne güzel senin adına çok sevindim hep mutlu olursun inş ...

ne güzel nişanlın sana destek oluyor ne mutlu sana el ele olursanız aşamayacağınız problem yok bence tesekkür ederm amin.

:) tatlı telaş bunlar canım ya benimde tamamen bitti hazırlıklarım füğün gününü bekliyorm ama hetyecan çokk ya

valla bende pek heyecan yok ama son günlere gelince belki artar heyecanım tatlı teleş evet ama bolcada stresli canım ya allah yardımcımız olsun

Benimde bu gün itibari ile tam 2 ay var ama ufak tefek bindalli haricinde hersey tamam herseyin en iyisini isteyen kayın validem var kiz annesi gibi tüm ceyizimle ilgilende canım benim annem çalıştığı için bu konularda bana çok yardımcı oldu tam bir organizasyon kadını rahatım o yüzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kaynanam herseye erken diyo nısanlımda askerde öyle beklıyorum yanı çok mutsuzum heyecanımı bıle yasayamıyorum
Hey sıkma kendini ben de nişanlımı bekliyorum. gelince bir buçuk ay içinde düğünümüzü yapıcaz. senin daha var. inan herşey oluyor. sen ön araştırmalarını yap. ben deli gibi internetten baktım herşeye. fikir edindim. 3-5 parça alarak başladım işe çok şükür yarıladım sayılır. herşeyi ama herşeyi onsuz yapmam gerektiğini kabullendim önce. sizin vaktiniz olacak inşallah. bir günde bile neler alınıyor inanamazsın. benim kayınvalidem de ilgilenemiyor şu anda hem uzakta hem de nişanlımın gelişine odakladı kendisini, o gelsin ondan sonra diyor. onu da anlıyorum. eşimin abisi şehit olmuş nişanlıyken. herşeyini hazırlamışlar ama düğününü yapamamışlar. eli hiçbirşeye gitmiyor o yüzden. olsun ben sorun etmiyorum. gelinliğime mobilyalara kendim bakıcam karar vericem, geldiğinde gidip halledicez. Olduğu kadar artık. Sen de azar azar tadını çıkara çıkara birşeyler al koy kenara şimdiden. Eminim başka sıkıntıların da vardır. Zaten asker yolu gözlemek başlı başına bir dert. Ama mutlu olmaya gayret et. Eşini de oralarda üzme. Bugünler bir daha geri gelmeyecek. Allah yardımcın olsun. Sevgiler...

6 yıldır çeyiz yapıyorum herseyimi aldım eksiklerde evlenınce artık.....
şimdi para biriktiriyorum yatak odası için bende dügüne 1 ay kala alıcam mobilyaları acele etmıyorum o konuda...
kayınvalidem oglunu düşünmüyoki hep kızını düşünüyo....Ben bişey diyorum hayırlısı diyip kestirip atıyo...Dügün salonunu bile agırdan aldılar tutmak için...
Mesela mobılyaları tek bi yerden almamı istedi baska secme hakkım yokmuş...düşünmeden konuşuyo...Benimde hevesim kaçtı yani...
Bugüne kadar saygısızlık yapmadım hep tutuyorum kendımi nisanlımada bişey demiyorum anlıyo ses tonumdan ama geçiştiriyorum...
Yakında tatıle cıkıcam oyle vakıt gecıcek kafamı dinlerim herseyden uzak kalmak istiyorum nişanlım gelene kadar ailesiyle görüşmek istemiyorum...
Ne nişanlıma ne ailesine dügünle ilgili konu acmıyorum...Askerden gelincede demicem bakalım edelım diye...kendileri düşünsün boşverdim artık...sanada mutluluklar dilerim az kalmış asker yolun....

Allah yardımcın olsun canım. Bu konuda söylenebilecek çok şey var ama sen zaten biliyorsundur. Allah yardımcın olsun, sabırlar versin. Bunalınca buraya yaz dertleşiriz.

ya canım ben sana anlatmamıştım. bizim bi de böyle bir durumumuz var. zaman zaman çok yıpratıcı oluyor. Kayınvalidem ara ara fenalaşıyor. telefonda onu sakinleştirmeye çalışıyorum. ama kolay değil. en son 18 mart ta eve ziyarete gelmişler uniformalı askerler. onlara kahve yapayım derken kötü olmuş annem. 2 gün kendine gelemedi.

onlar için ne kadar zor bi durum... Allah yardımcınız olsun. sağ salim gelcel Alahın izniyle askerlerimiz

Allah yardımcın olsun canım. Bu konuda söylenebilecek çok şey var ama sen zaten biliyorsundur. Allah yardımcın olsun, sabırlar versin. Bunalınca buraya yaz dertleşiriz.

Aynen canım sende yaz.Nişanlımın tek derdi askerligini bitirmek tabi zor günler geçiriyo ama sadece askerlikten bahsetmek istiyo bi süre sonrada konuşulcak konu kalmıyo önceden şunu aldım böyle yaparız diye anlatıyodum zamanı gelınce konusuruz diyip moralımı bozuyodu artık anlatmıyorum.Yani kendi kendime yasıyorum nişanlılıgı sonuçta ikimizin evi olcak paylaşmak hayal kurmaktamı yasak.

Canım o orda çok sevimsiz bir ortamda. kendi hayatına dair herşeyden mahrum. saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor. Nişanlımla konuşuyoruz da şu anda hepsi burdan başka bir hayatımız var mıydı diye sorguluyormuş. sağlıklı davranmasını bekleme. Sen asker yolu beklemiş bir eş olacaksın. hem hasrete hem de bu hallerine dayandın. hayal kur tabi, az az bahset ona. bahsedemezsen de yaz. ben acemilikte bir defter doldurmuştum günlük gibi. sonra ona hediye ettim. dönüp arkaya baktığında güzel hatırlanacak zamanların kalsın.azcık kaldı sık dişini. gelince acısını çıkarırsınız. hepimiz öyle yapıcaz

görcek bi gelsin ne acılar çıkartcam ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…