yeni evlenecek olanlar gelin sohbete

canım mutluluklar dilerim . bende 5 ay önce evlendim... cok zor bir sürec ,hele benim kaynanam gibi sorumsuzsa karsı taraf.cok yıpranıyosun.herseyımı aılemle hallettım.kına paketlerı,cerezlerımı bıle ben kendım aldım. .ıkı farklı sehırdeyız dedı ve takıyı unuttu.gec kaldı .yıne trıp atan o oldu. benden tavsıye. herseyı allaha bırak ve çok hayal kurma. mutluluklar dılerım

ay canım ya çok üzüldüm umarım eşinle mutlusundr benim kayınvalide herşeyi yaptı ama ilerde küçück birşey olduğunda yüzüme vuracagini biliyorum iyi gecelerkkayinvalide yok hepsi aynı nişanlım herşeyi bana bırak ben halledçm birşey olduğunda diyo benimde evliligimde tek problemim kayinvalide olacağını düşünüyorum huysuz bir kadın bile bile evleniyorm nişanlmı seviyorm çünkü

Reactions: gsx
benım dugune 9 gun kaldı tum hazırlıklar bıttı bol bol yogunluk yasıyorsun sunu al bunu al eksık bıtıremıyorsun ama planlı bı sekılde program yaparsan herseyı vakıtlıce yorulmadan yaparsın bız nısanlımla hep ıkımız yaptık haftasonlarımız vardı oldu cok sukur sende tempolu donemlere gırmıssındır ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

aynen canım bittim valla gelinliği geçen gün aldık eve gider gitmz attım kendimi koltuğa o ne yorgunluk öyle yahu ayaklarmi hissetmedim resmen dediğin gidi planlı yapıyoruz bizde yavaş yavaş oluyor seninde çok az kalmış heyecan nasıl :) güzel dileğin için teşekkürler

kızlar bi ay sonra düğünüm var sizler neler yapiyorsunuz hazirliklar nasıl gidiyor

bir aymı çok az kalmış koşturmaca iyice başlar artık hayırlı olsun allah mutlu etsin inşallah tatlım hazırlık dediğin şey hiç bitmiyoki her ay artık bitti yeter diyorum patt bi eksik çıkıyo oda buda şuda derken zaman geçiyo işte benim herşey tamam sayılır gerçi düşününce üç ay kaldı ama bütün mobilyalar balayı nikah başvurusu gelinlik herşey hazır salı günüde nişanlımın damatlığını aldıkmı tamamdır gerisine allah kerim :)

no heyecan canım dugun gununu beklıyorum:)

Benim kaynanam herseye erken diyo nısanlımda askerde öyle beklıyorum yanı çok mutsuzum heyecanımı bıle yasayamıyorum

:) tatlı telaş bunlar canım ya benimde tamamen bitti hazırlıklarım füğün gününü bekliyorm ama hetyecan çokk ya

Benim kaynanam herseye erken diyo nısanlımda askerde öyle beklıyorum yanı çok mutsuzum heyecanımı bıle yasayamıyorum

ahhh ahhh askerlik neler çektm neler çok zor asker yolu beklemek canım yaa hele nişanlı isen geçmek bilmez o günler nişanlın yanına gelince çarçabuk akıverir zaman yine dönüş üzüntüsü başlar. ama beklediğine bekliyor ben bekledim meyvesini alıyorm o kabus gibi geçen günlerin umarm senin düğünün nişanlın gelince hemen olur bu arada nişanlın ikna eder kaynananı

Nişanlım gelince herseyi birlikte yapıcaz problem yok ama simdi en ufak mevzuda moralımı bozmaları yetiyo mesafe koymaya çalısıyorum nişanlım gelene kadar konusmak bile istemiyorum herseye bahanelerı var ne yaparsan yap havalarındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…