-
- Konu Sahibi nanymchpee
Esyalarinizda agirlik acik renkler uzerine.. fistik yesili, oranj, kirmizinin bazi tonlari, pudra renkleri kullanabilirsiniz.. benim bu renkler arasindan tercigim koltuk kesimlerinize bakarak , oranjin en acik tonu ve pudra renkleri uzerine olurdu..
bunca acik renk esyanin icine , turkuaz onermiyorum, eger bir sahil kasabasinda yasamiyorsaniz..beyaz, bej ve turkuaz 'in yogun oldugu evler , genellikle akdeniz bolgesinin karakteristigidir.. getirip istanbulun gobeginde bu hissi yasatirsaniz bir kavram karmasasi yaratabilirsiniz..
onun disinda, kahverengi cok seviyorsaniz, yemek odasinda konsolunuzu yerlestirdiginiz duvarinizi , cikolata kahve , damask duvar kagidi ile kaplayabilirsiniz.. uzerine gosterisli bir ayna, icinde oranj barindiran bir boyama , aksesuar asabilirsiniz.. yada konsolun iki yanina , islak kum renklerinde basliklari olan iki aplik asabilirsiniz..
diger duvarlarinizi islak kum boyatabilirsiniz ..
tv unitenizi henuz almadiysaniz, ona harcicaginiz para ile, tv'nizi duvara monte ettirin, altina bej renginde kucuk karelerden olusan, dvd ve cd'lerinizi , aksesurlarinizi yerlestireceginiz , tv'nizden sag'dan ve soldan 10 cm daha uzun olucak, ahsap bir mobilya yaptirin.. ama mobilyanin kapaklari yada sirti olmicak , onden baktigimizda arkayi gormemiz sart.. mobilyanin arka kismina , ince oranj led lambalardan monte ettirin..
aksamalri isiklari kapadiginizda bir goruntu ziyafeti yasabilirsiniz .. gibi...
merhaba bende konuyu tesadüfen buldum ve suaralar yeni ev kuruyoruz sizin gibi birinin fikrine inanılmaz ihtiyacım var yardımcı olursanız beni cok mutlu edersiniz.bikac sorum olucak ama öncelikle suanda gündemimde olan yasam ünitesi sorunu için yardım isteyecegim ekteki koltuklar oturma grubum buna uygun yasam ünitesi hangisini önerirsiniz yada baska öneriniz varmıdır ?
Ay koptumyaşam ünitesimi !! ??hayırdır arkadaşım bitkisel hayatamı giriosunuz yaşam ünitesine oturma odasında ihtiyaç olmaz Tv ünitesi olmasın o?
merhaba bende konuyu tesadüfen buldum ve suaralar yeni ev kuruyoruz sizin gibi birinin fikrine inanılmaz ihtiyacım var yardımcı olursanız beni cok mutlu edersiniz.bikac sorum olucak ama öncelikle suanda gündemimde olan yasam ünitesi sorunu için yardım isteyecegim ekteki koltuklar oturma grubum buna uygun yasam ünitesi hangisini önerirsiniz yada baska öneriniz varmıdır ?
merhabaemeğiniz için teşekkürler,zevkle okudum..
yakında taşınma durumumuz var bazı eşyaları değiştirmeyi düşünüyoruz.yalnız kendi evimiz olmadığı için a'dan z'ye bir dekorasyon olmayacak..
bir kaç yıl sonra tayin durumumuzda var o yüzden çok detaylı bir döşeme yapmayacağım.. renkli bir görünüm çok istiyorum evimde.
kendi tarzım olsun istiyorum aslında,bunu tam anlamıyla sanırım kendi evimde yaşayabilirim,inş ilerleyen yıllarda..
salon ve küçük bir oda için mobilya alacağız.küçük odada kitaplık olucak ve çalışma masası.yani vakit geçirebileceğimiz küçük şirin bi oda olsun
istiyorum..patcwork koltuklara bakıyordum çok güzeller sanırım beni yansıtıyor,seviyorum..küçük oda için nasıl bir dekorasyon tavsiye edersiniz?
halı koltuk ve perde olarak yani,renk ve tarz konusunda fikir verirseniz o yönde alışveriş yapacağım..patcworkların fiyatı nedir bu arada hiçbir
bilgim yok..bir kaç yıl içinde taşınma durumuuz olacağı için fazla
detaylı ve pahalı mobilya almak istemiyorumda açıkçası..eğer bu patcworklar pahalı ise o küçük oda yine renkli olsun istiyorum..
salon içinde öyle klasik,ağır şeylerden hazetmiyorum.renklerinin içimi açması lazım..bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..duvarlar şampanya
rengi..şimdiden teşekkür ederim.
Canım patchwork koltuklardan ziyade tek renk rahat bir koltuk alıp renkli minderlerle ve renkli bir battaniyeyle renklendirmeni
öneririm,, ilerde o tarzdan sıkılırsan para harcamadan kolayca tarz değiştirebilirsin. Halını sade, perdeni desenli seçersin, aksesuarlarla
da canlandırırsın
Canım patchwork koltuklardan ziyade tek renk rahat bir koltuk alıp renkli minderlerle ve renkli bir battaniyeyle renklendirmeni
öneririm,, ilerde o tarzdan sıkılırsan para harcamadan kolayca tarz değiştirebilirsin. Halını sade, perdeni desenli seçersin, aksesuarlarla
da canlandırırsın