Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni evlenecek ,ev yenileyeceklere (renkler ve desenler uzerine )

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yatak odam

salonum

oturma odam

Rica etsem bana da yardımcı olur musunuz? objeler, perdeler, halılar konusunda...
Yatak odam bu takımın tamamı beyaz olanı, yatak örtümü daha önceden mor almıştım, buna göre halı perde seçimim nasıl olmalı? Yalnız şöyle bir durum var; günlük yatak örtüm, örgü battaniye takımım farklı renklerde.
Salon koltuklarım resimdekinin bir ton koyusu. Salon penceresi köşeli, buna göre perdeyi nasıl seçmeliyim?
Oturma odamda kullanacağım halı ve perde konusunda da yardımlarınızı bekliyorum.

tekrardan mrh benim için warsa bi kaç tane örnek foto ekleyebilirmisiniz?

öncelikle merhaba.çok faydalı bilgiler veriyosun teşekkürler.böyle bilgili bi arkadaşımızı bulmuşken ende sormadan geçemedim.
oturma odam ve mutfağım bir.amerikan mutfak yani.kırmızı koltuk siyah deri yastıklarım var.kırmızı halım siyah krem gri çicekler var.tv ünitem ceviz.duvarlarıma boya yaptırıcam sizden renk önerisi bekliyorum.bu arada odam çok küçük değil ve güneş alıyo aydınlık yani.öneriler için şimdiden teşekkürler..bide tv ünitesini iptal etmek düşüncesi güzel gelmeye başladı.duvara assam plamazmayı.hem yerden tasarruf ederim gözü yormaz diye düşünüyorum.ama uydu alıcısı ,dvd falan duruyor onları nereye koyucam falan filan.son olarak perdelerimide değiştirmek istiyorum.fikirlerinizi paylaşırsanız çook sevinicem.

merhaba bende konuyu tesadüfen buldum ve suaralar yeni ev kuruyoruz sizin gibi birinin fikrine inanılmaz ihtiyacım var yardımcı olursanız beni cok mutlu edersiniz.bikac sorum olucak ama öncelikle suanda gündemimde olan yasam ünitesi sorunu için yardım isteyecegim ekteki koltuklar oturma grubum buna uygun yasam ünitesi hangisini önerirsiniz yada baska öneriniz varmıdır ?

Eklentiler

• $7735894.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 170
  • $2012-04-09 19.06.46.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 177
  • $artekm0071b.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:

yaşam ünitesimi !! ?? hayırdır arkadaşım bitkisel hayatamı giriosunuz yaşam ünitesine oturma odasında ihtiyaç olmaz Tv ünitesi olmasın o?

merhaba emeğiniz için teşekkürler,zevkle okudum..

yakında taşınma durumumuz var bazı eşyaları değiştirmeyi düşünüyoruz.yalnız kendi evimiz olmadığı için a'dan z'ye bir dekorasyon olmayacak..

bir kaç yıl sonra tayin durumumuzda var o yüzden çok detaylı bir döşeme yapmayacağım.. renkli bir görünüm çok istiyorum evimde.

kendi tarzım olsun istiyorum aslında,bunu tam anlamıyla sanırım kendi evimde yaşayabilirim,inş ilerleyen yıllarda..

salon ve küçük bir oda için mobilya alacağız.küçük odada kitaplık olucak ve çalışma masası.yani vakit geçirebileceğimiz küçük şirin bi oda olsun

istiyorum..patcwork koltuklara bakıyordum çok güzeller sanırım beni yansıtıyor,seviyorum..küçük oda için nasıl bir dekorasyon tavsiye edersiniz?

halı koltuk ve perde olarak yani,renk ve tarz konusunda fikir verirseniz o yönde alışveriş yapacağım..patcworkların fiyatı nedir bu arada hiçbir

bilgim yok..bir kaç yıl içinde taşınma durumuuz olacağı için fazla

detaylı ve pahalı mobilya almak istemiyorumda açıkçası..eğer bu patcworklar pahalı ise o küçük oda yine renkli olsun istiyorum..

salon içinde öyle klasik,ağır şeylerden hazetmiyorum.renklerinin içimi açması lazım..bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..duvarlar şampanya

rengi..şimdiden teşekkür ederim.

Ne tarz/renk orta sehpa ve yemek masası kullanacağını bilseydik daha kolay yorum yapabilirdik.
Şunlar hoşuna gider belki:

Canım patchwork koltuklardan ziyade tek renk rahat bir koltuk alıp renkli minderlerle ve renkli bir battaniyeyle renklendirmeni
öneririm,, ilerde o tarzdan sıkılırsan para harcamadan kolayca tarz değiştirebilirsin. Halını sade, perdeni desenli seçersin, aksesuarlarla
da canlandırırsın

teşekkür ederim fikirlerin için sanırım istediğim renkliliği bu şekildede yakalayabilirim..yarın bakacağız bakalım.inşallah düşündüğüm gibi birşeyler bulabilirim..

cnm bu baslikla ilgilenmiyor musun artik, bi kac gün önce msj atip fikir vermeni rica etmistim, hic dönüs yapmadin

Patchworkleri ben de çok begeniorum hatta yaptırdım evime :)
eger ilgilenirsen yaptırdıgım yerin adını da verebilirim. hatta istersen surdan bak Name Design Studio - Patchwork Koltuk
benim benchim de su;