- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
- Konu Sahibi nanymchpee
sorum şu salonumda değişiklik yapmak istiyorum en azından kısa vadede olmayacak bile olsa fikir geliştirmek istiyorum bu konuda. Şimdi salonumdaki koltuklarım beyaz süet kolları deri kahve, yemek odamın mobilyası yine ona uygun koyu kahve tonlarında sandalyeler krem, beyaz değil ancak yemek odası takımımı beğeniyorum severek aldım. Sadece beyaz koltuklarla başım dertte sonradan koltuklarımı değiştirmek istiyorum. Bi de tv ünitesi düşünüyom ama şu beyaz lake olanlara bayılıyorum. Mobilyalarım yeni olduğu için yenisini şu an alamam ama nasıl renk katabilir değişiklik yapabilirim bilmiyorum koltuklarımın üzerine örtü atmak zorundayım bir müddet buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olursanız evimi güzelleştrimiş olacağım sayenizde.Salonmum geniş dikdörtgen.
En yakın zamanda fotoğrafı size atacağım. Kabaca bilgi verirseniz sevinirim. Duvarın rengi kesekağıdı renginde. Çok teşekkür ederim şimdiden..
eviniz tastamam .. zaten sorununuzda koltuklarinizin beyaz kismi anladigim kadariyla.. oturma kisimlari cikiyorsa, aksesuralarinizla kombinlenecek sekilde, bir kumas kaplatabilirsiniz.. yukarida yazdigim tavsiyeleri , sizde uygulayabilirsiniz aksesurlariniz icin..