merhaba
emeğiniz için teşekkürler,zevkle okudum..
yakında taşınma durumumuz var bazı eşyaları değiştirmeyi düşünüyoruz.yalnız kendi evimiz olmadığı için a'dan z'ye bir dekorasyon olmayacak..
bir kaç yıl sonra tayin durumumuzda var o yüzden çok detaylı bir döşeme yapmayacağım.. renkli bir görünüm çok istiyorum evimde.
kendi tarzım olsun istiyorum aslında,bunu tam anlamıyla sanırım kendi evimde yaşayabilirim,inş ilerleyen yıllarda..
salon ve küçük bir oda için mobilya alacağız.küçük odada kitaplık olucak ve çalışma masası.yani vakit geçirebileceğimiz küçük şirin bi oda olsun
istiyorum..patcwork koltuklara bakıyordum çok güzeller sanırım beni yansıtıyor,seviyorum..küçük oda için nasıl bir dekorasyon tavsiye edersiniz?
halı koltuk ve perde olarak yani,renk ve tarz konusunda fikir verirseniz o yönde alışveriş yapacağım..patcworkların fiyatı nedir bu arada hiçbir
bilgim yok..bir kaç yıl içinde taşınma durumuuz olacağı için fazla
detaylı ve pahalı mobilya almak istemiyorumda açıkçası..eğer bu patcworklar pahalı ise o küçük oda yine renkli olsun istiyorum..
salon içinde öyle klasik,ağır şeylerden hazetmiyorum.renklerinin içimi açması lazım..bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..duvarlar şampanya
rengi..şimdiden teşekkür ederim.