- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
- Konu Sahibi nanymchpee
ya bunlar çooookkkk guzel yaaaa içim gidiyor görünce ammaaaa benim evim çok kötüüü bunların yanında:2:
canim az once planlarina baktim, hic merak etme , diledigin gibi bir evin olacak .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bunlar çooookkkk guzel yaaaa içim gidiyor görünce ammaaaa benim evim çok kötüüü bunların yanında:2:
Gerçekten çooookkk güzel bir konu açılmışsınn....
eğer seni yormazsam ben de yorum almak isterim...
kısmetse 1 ay sonra yeni evime taşınacam.. benim için en önemli oda kızımın odası...
rica edersem yorum yapabilirmisin dolap nereye, yatak nereye aksesuar ne olabilir...
kızım oda takımı
Eki Görüntüle 353828
halısı
Eki Görüntüle 353829
kalın perdesi
Eki Görüntüle 353830
tül perdesi (kelebekli olan)
Eki Görüntüle 353831
avizesi (birebir olmasa da buna benzer)
Eki Görüntüle 353832
bu da bugün aldığım duvar stickerı
Eki Görüntüle 353833
Uyku setimiz (hem yatağın içindekinden var hem bu var)
Eki Görüntüle 353835
Saatimiz
Eki Görüntüle 353855
değerli yorumlarını(zı) bekliyor, şimdiden çooookkk teşekkür ediyoruuummmm...
kendi evimiz canım dublex müstakil bir ev açıkcası bütçe ayırmam bu aralar zor ama kısa bir süre tabi..evin borcuyla alakalı ama az kaldı şükür..tavsiye eleştiri ne istersen söyle tam da aradığım şeybütün tavsiyelerine açığım imkanım doğrultusunda bayıla bayıla yaparım ...kansucum firsat buldukca eklicem umarim :)
oncelikle gule gule huzurla kullanin..
salonunuzda genel olarak yeterince renk var, ancak halihazirda varolan renklerinizi patlacak 3. bir renge ihtiyaciniz var.
mobilya dekor ederken, surekli dogadan ilham alabilirsiniz, tanri renklerin uyumunu, ahengini oyle bir sekilde bir araya getirmis ki, bizlere sadece bakip ilham almak dusuyor.. ben bunu cogu arkadasima tavsiye ediyorum eger toprak renklerinde dekor dusunuyorsaniz ,cikip agaclik ,ormanlik alanlarda renklerin ve tonlarin birbiriyle etkilesimini izleyin..
salonunuzda ahsap renge agirlik vermissiniz, bi dusunun o ahsaplar o hale gelmeden neydi? ve uzerlerinde neler vardi? agac ve yaprak degil mi? kisin yapraklari dokuldugunde ciplak kalan agaclar dikkatimizi cekmezken,baharla yesillenen dallar o agaclari nasil gozumuzde patlatir..nasil icimizi costurup ferahlatir..
demek ki salonunuza kullanacaginiz 3. renk yesil olacak. daha canli, fresh bi tarz yakalatacak..
yesil derken cesit cesit yesil var size tavsiyem yakisan tonu bulabilmeniz icin kumascilara gidip bulgunuz yesil tonlarindan avucunuz buyuklugunde kestirip getirip, salonunuzda aksesuar dusundugunuz yere birakmaniz olur..(mumkun oldugunca natural yesil tonlara bakin) bu size ne cesit bir yesil ve ne cesit bir aksesur oldugu konusunda yardimci olur..
vazolar, cicekler, samdanlar,koltukalriniz uzerine atabileceginiz ortuler, tablolar artik sizin hayal gucunuze kalmis..
musadenizle bir kac tavsiyem olucak..salonunuzla alakali.. oncelikle eviniz kirami? satin alinmis bir ev mi? istediginiz degisikleri yapabilecek durumda misiniz? siz cevaplayin bir kac ana madde var konusmak istedigim..
kendi evimiz canım dublex müstakil bir ev açıkcası bütçe ayırmam bu aralar zor ama kısa bir süre tabi..evin borcuyla alakalı ama az kaldı şükür..tavsiye eleştiri ne istersen söyle tam da aradığım şeybütün tavsiyelerine açığım imkanım doğrultusunda bayıla bayıla yaparım ...
yeşil konusuna gelince kaç defa gittim geldim inan ama ben biraz tek başına karar veremeyen bi tipim biri güzel olmuş derse hiç olmayacak bişeye bile sıcak bakabilirim ..yeşil ama hakkaten bayılırım tam adı ne bilmitorum da böyle kına yeşili gibi tonlara bayılıyorum mesela bu soldaki yastıktaki gibi..
merhaba nanymchpee resimlerin coguna hayranlıkla baktım ve fırsatım varken sormak istedim kısada olsa cevpa verebilirsenizcok cok sevinicem.kısmetse yeni evimin tadilatı biter bitmez yeni evime tasınacagım.zamanında esimin aklına uyarak evlenirken salonum icin büyük bir tv ünitesi ve gümüslük aldım koyu zebrano renginde yeni evime salonum icin yeni koltuk takımı alacagım contry tarzına hayranım ve koltuklarım dösemesi vs bu yönde olacak perdelerim falan hepsini bu sekilde degistiricem ama malesef tv ünitesi ve gümüslügü degistirme sansım yok.zaten esimde eskimeden esyaları degistirmeyi asla kabul etmezbu mobilyalarla yani tv ünitesi ve gümüslükle bu renkte o güsel contry tarzını nasıl yakayabilirim koltukları gri istiyorum ama istedigim tonda bulamassam bej tonlarına dönücem.bu mobilyalarla istedigim tarzı yaratsam cok sırıtır diye düsünüyorum ama yeni alacagım koltuklarıda sırf sırıtacak tv ünitem diye degistirmek istemiyorum.bana ne önerebilirsiniz.yazım biraz karısık olduysa kusura bakmayın...
bu arada forumda acelece bu resimleri buldum hemen ekliyim dedim yeni koltuklarımı bu tarz düsünüyorumköse takımı ve halihazırdaki koltuklarımdan ikili olanıda yeni aldıklarımın kumasından kaplatmak istiyorum veya ona uygun degisik renklerde.Eki Görüntüle 354773 Eki Görüntüle 354774
Konuyu ve aciklarimini cok begendigim icin bende bir konuda fikrini sormak isterim. Dilerim bir sure sonra sorularimizdan bikip kacmazsin :) Altta eklemeye calisacagim koltuk takimim mobilyalarim ise ceviz ve lake beyaz, hali ne onerirsin ve perde?? Hangi renklerle canlandirabilecegime dair hicbir fikrim yok, senin tavsiyelerine gore almak istiyorum. Pad den dosya olmadigi icin yukleme yapamadim.