Yeni evlendim ilişkiye giremiyorum

Umarım en kısa zamanda sorunu çözersin 🙄
Valla bacım benim kanamam oldu ilkte. Ama çok acıdı. Sonra ben kasmaya başladım ama hani istiyordum da çok da denedi ama hani afedersin sanki benim oram yok gibiydi. Sonra buradan okudum bir şeyler. Önce parmakla kendim denedim. Fazla ilerlemedi ama eşliden iyi oldu. Sonra dilatörle denedim ilk de yine o duvar hissi oldu ama sonra gevşesin hepsini alabildim. Artık aparatla sıkıntı yaşamıyorum ama eşli de henüz o duvarı geçemedik. Ama eşim sağolsun çok anlayışlı

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce evlendim eşimle birkaç denemeden sonra ilişkiye girdim ve kanama oldu ondan sonraki ilişki denemelerim hep başarısız oldu farklı pozisyonlar deniyoruz ama penis vajinaya girmiyor maalesef sadece misyoner pozisyonunda bir kısmı giriyor bu durum normal mi zamanla düzelir mi daha önce bu sorunu yaşayıp aşan var mi me yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Eşinin itmesi gerek penisi senlik bir durum değil bence bende çok kasıyodum yada çok kuruluk var ıslanman lazım

İster sen sür ister eşin canım zaten Bi damla bile yetiyor aşırı Islaklık sağlıyor. Buradan marka vermek yasak sanırım ama eşin eczaneye gidip kayganlaştırıcı jel istiyorum derse alır ya da Google ye kayganlaştırıcı jel yaz markaları görürsün
Teşekkür ederim birde google'da kayganlaştırıcı anal sex için falan diyor, vajinal değil mi?

X