Yeni evlendim ilişkiye giremiyorum

Bende ilk 10 15 gün bu sorunu yaşadım ıslanma olmuyorsa bebek yağı kullanın birazda rahat bırakın kendinizi devamı geliyor zaten siz yine birazda olsa ilişkiye girebilmişsiniz ben vajinama yaklaştıramıyordum titriyordum resmen😊 çok şükür aştım inşallah sizde atlatırsınız

kesinlikle ön sevişmeyi uzun tutun. bi de acele etmeyin yeni pozisyonlar için aceleniz ne tadını çıkarın bi :dondurma:

kendini kasma. ve ufak bi tavsiye, ıslanma olsa da kayganlaştırıcı kullanın ilk başlarda. güzel bi ortam oluşturun şöyle sakin olun.

hey gidi balayı günlerim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce evlendim eşimle birkaç denemeden sonra ilişkiye girdim ve kanama oldu ondan sonraki ilişki denemelerim hep başarısız oldu farklı pozisyonlar deniyoruz ama penis vajinaya girmiyor maalesef sadece misyoner pozisyonunda bir kısmı giriyor bu durum normal mi zamanla düzelir mi daha önce bu sorunu yaşayıp aşan var mi me yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Bence eşin seni hazırlayamıyor.

Aceleci olmayın birincisi bu.
İkincisi bizim milletimiz "namus" kavramını kendinizi çok kasıyor olabilirsiniz. "Bunu yapsam eşimin bana bakış açısı değişir mi" diye bilinçaltınızda düşünüyor dahi olabilirsiniz. Cinsellik hem ihtiyaç hem de keyifli bir şey. O yüzden kendinizi kasmayın.
Baktınız yine olmuyor o zaman önce bir fiziksel muayene olun. Herhangi bir sorun yoksa cinsellik terapistleri var. Destek alabilirsiniz.

Eş çok önemli tabi ki ama siz de kafanızda olayı olumsuz kodlamayin, biraz ana bırakın kendinizi anı yaşayın 🥰

Eşin neden acele ediyomuş bi sorsana derdi neymiş?
Kayganlaştırıcı jel alın ve pozisyon denemeyin alışana kadar ya misyoner ya da siz üstte olun. Öncesinde mutlaka ön sevişme uzun olmalı. Adam hiç mi bişe bilmiyor anlamıyorum ki.

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce evlendim eşimle birkaç denemeden sonra ilişkiye girdim ve kanama oldu ondan sonraki ilişki denemelerim hep başarısız oldu farklı pozisyonlar deniyoruz ama penis vajinaya girmiyor maalesef sadece misyoner pozisyonunda bir kısmı giriyor bu durum normal mi zamanla düzelir mi daha önce bu sorunu yaşayıp aşan var mi me yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Yeteri kadar rahatlayamiyorsunuz demekki
Hangi yontemle korunuyorsunuz
belki prezervatof falan kullaniyorsaniz rahatsiz ediyordur sizi
Bi de kendinizi psikolojik olarak hazirlamaniz lazim esinixin de sizin de

Ön sevişmeyi uzun tutun ve birleşme öncesi eşinizin değil sizin de kıvama gelmenizi bekleyin afedersiniz ıslanma olarak ve yeni evli iseniz mutlaka kayganlaştırıcı jel kullanın ben de çok işe yaramıştı ve arada ki yorumunuz u da okudum o da normal ben de ilk başlarda Bi şey hissetmedim orgazm olmadı Bi kaç hafta sonra oluşacak yavaş yavaş

Ön sevişmeyi uzun tutun ve birleşme öncesi eşinizin değil sizin de kıvama gelmenizi bekleyin afedersiniz ıslanma olarak ve yeni evli iseniz mutlaka kayganlaştırıcı jel kullanın ben de çok işe yaramıştı ve arada ki yorumunuz u da okudum o da normal ben de ilk başlarda Bi şey hissetmedim orgazm olmadı Bi kaç hafta sonra oluşacak yavaş yavaş
Kayganlaştırıcı jeli herkes önermiş gerçekten faydası oluyor mu?

Evet maalesef. Komşumuzun kızı evlendiğinde damat yengesine demiş ki, karım o kadar çekiniyor ki benden yatağa yattığımızda aramıza tır sığar.
Beylerde istiyor ki, kalıplarla büyüyen kadınlarımız bir anda sevişme üstadı olsun ama yok yani. Bilmiyor ki nasıl olsun?
Damat yengesine mı söylemiş:110:

X