- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- Konu Sahibi bireylulmasali
Ailede bir büyüğü. Yenge dediğimiz o.Damat yengesine mı söylemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailede bir büyüğü. Yenge dediğimiz o.Damat yengesine mı söylemiş
Heee. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki apandisit ameliyatına girmişler gibi.acı falan yok yalan yanii koca karıların uydurması sadece onlar sevişsin diye
dünyanın en güzel zevki duygusu hazzı o zevkle gerçekleşiyor,
Heee. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki apandisit ameliyatına girmişler gibi.
Merhaba bu kayganlaştırıcıya benimde ihtiyacım var sanırım ama nasıl birşey ben mi kullanacağım o mu? Birde marka önerebilir misiniz?Ultrason jeli değil canım eczane ye sor verir
İster sen sür ister eşin canım zaten Bi damla bile yetiyor aşırı Islaklık sağlıyor. Buradan marka vermek yasak sanırım ama eşin eczaneye gidip kayganlaştırıcı jel istiyorum derse alır ya da Google ye kayganlaştırıcı jel yaz markaları görürsünMerhaba bu kayganlaştırıcıya benimde ihtiyacım var sanırım ama nasıl birşey ben mi kullanacağım o mu? Birde marka önerebilir misiniz?
Neler anlatıyorlar neler. Gözleri dönmüş, dünya başlarına yıkılmış, ölcem sanmışlar. Domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar. '' Benden kan gelmedi, öyle acı da çekmedim '' deyince bir bakışları vardı. Esnekti dedim, esnek olunca daha çok kan geliyor dediler. Öyle. Bunun normal olduğuna inanıyorlar, öyle de inanmak istiyorlar çünkü küçük dünyaları yıkılır. Annem dürttü orda bi. Öyle bakışları vardı ki böyle nasıl anlatayım. Ay nasıl cinlendim. Acıyarak baktım. Daha ses de etmedim, anneme patladım biraz evde.Belkide onlarin kocası öyledir suan bile erkekler cahil o zamanlar kimbilir nasillardi
Neler anlatıyorlar neler. Gözleri dönmüş, dünya başlarına yıkılmış, ölcem sanmışlar. Domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar. '' Benden kan gelmedi, öyle acı da çekmedim '' deyince bir bakışları vardı. Esnekti dedim, esnek olunca daha çok kan geliyor dediler. Öyle. Bunun normal olduğuna inanıyorlar, öyle de inanmak istiyorlar çünkü küçük dünyaları yıkılır. Annem dürttü orda bi. Öyle bakışları vardı ki böyle nasıl anlatayım. Ay nasıl cinlendim. Acıyarak baktım. Daha ses de etmedim, anneme patladım biraz evde.
Nasıl başarıyorsunuz bu kadar yara almayı ben anlamıyorum hani başıma gelmedi ya o yüzden. Çok mu kasıyorsunuz? Adam kamyoncu usulü pat dalıyor mu? Daha önce bir paylaşımız yok muydu? Birbirinize çekim hissetmiyor muydunuz evlenmeden önce? Çok özel olduysa kusura bakmayın. Anlamaya çalıştım.Bizde sabaha kadar uğraştık sabah zar zor yapmıştık bendende cok asiri kan gelmisti hatta durmayacak sandim cok korkmustum hani baslarindan boyle birsey gecmis olabilirde bunu niye anlatirlar niye insanlari korkuturlar bilmiyorum sonra ne kadar zevk almislar onuda anlatsinlar yaa
Vazelin petrol türevi bir madde ve vajinada işi olmamali. Su bazli kayganlaştırıcılar var bu is icin. Lutfen kendu sağlığınızı baskalarininn sagligini tehlikeye atmayin.5 gram vazelin bu sorunu kökünden çözer
Ultrason jelimiPeki bu marketlerde satılan jel mi durex gibi? Yoksa ultrason jeli gibi mi?
Bazi yorelerde Dugun gecesi evde yenge bekler. Bir sey sormak isterler diye. Igrenc otesi bir gelenek bence. Belki o yengeden bahsetmistir.Damat yengesine mı söylemiş
Ultrason jeli ile kayganlaştırıcı jel ayni sey diye biliyorum. Kisitli imkanlara sahip bolgelerde hastalara jelden veren doktorlar vardi.Ultrason jelimi
Bilmiyorum olabilir. ama benim kulandigim su gibi. Bu daha cok kivamli ondan sasirdimUltrason jeli ile kayganlaştırıcı jel ayni sey diye biliyorum. Kisitli imkanlara sahip bolgelerde hastalara jelden veren doktorlar vardi.
Ultrason jeli alıp kullananlar varmış evet.Ultrason jelimi
Ben evleneli neredeyse 20 gün olacak. Ben hala giremiyorum. Dediğin gibi bir kısmı giriyor gerisi yok.Merhaba arkadaşlar iki hafta önce evlendim eşimle birkaç denemeden sonra ilişkiye girdim ve kanama oldu ondan sonraki ilişki denemelerim hep başarısız oldu farklı pozisyonlar deniyoruz ama penis vajinaya girmiyor maalesef sadece misyoner pozisyonunda bir kısmı giriyor bu durum normal mi zamanla düzelir mi daha önce bu sorunu yaşayıp aşan var mi me yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Umarım en kısa zamanda sorunu çözersinBen evleneli neredeyse 20 gün olacak. Ben hala giremiyorum. Dediğin gibi bir kısmı giriyor gerisi yok.