Yeni evlendim ilişkiye giremiyorum

Merhaba bu kayganlaştırıcıya benimde ihtiyacım var sanırım ama nasıl birşey ben mi kullanacağım o mu? Birde marka önerebilir misiniz?
İster sen sür ister eşin canım zaten Bi damla bile yetiyor aşırı Islaklık sağlıyor. Buradan marka vermek yasak sanırım ama eşin eczaneye gidip kayganlaştırıcı jel istiyorum derse alır ya da Google ye kayganlaştırıcı jel yaz markaları görürsün

Belkide onlarin kocası öyledir suan bile erkekler cahil o zamanlar kimbilir nasillardi
Neler anlatıyorlar neler. Gözleri dönmüş, dünya başlarına yıkılmış, ölcem sanmışlar. Domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar. '' Benden kan gelmedi, öyle acı da çekmedim '' deyince bir bakışları vardı. Esnekti dedim, esnek olunca daha çok kan geliyor dediler. 🤦🏻‍♀️ Öyle. Bunun normal olduğuna inanıyorlar, öyle de inanmak istiyorlar çünkü küçük dünyaları yıkılır. Annem dürttü orda bi. Öyle bakışları vardı ki böyle nasıl anlatayım. Ay nasıl cinlendim. Acıyarak baktım. Daha ses de etmedim, anneme patladım biraz evde.

Neler anlatıyorlar neler. Gözleri dönmüş, dünya başlarına yıkılmış, ölcem sanmışlar. Domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar. '' Benden kan gelmedi, öyle acı da çekmedim '' deyince bir bakışları vardı. Esnekti dedim, esnek olunca daha çok kan geliyor dediler. 🤦🏻‍♀️ Öyle. Bunun normal olduğuna inanıyorlar, öyle de inanmak istiyorlar çünkü küçük dünyaları yıkılır. Annem dürttü orda bi. Öyle bakışları vardı ki böyle nasıl anlatayım. Ay nasıl cinlendim. Acıyarak baktım. Daha ses de etmedim, anneme patladım biraz evde.

Bizde sabaha kadar uğraştık sabah zar zor yapmıştık bendende cok asiri kan gelmisti hatta durmayacak sandim cok korkmustum hani baslarindan boyle birsey gecmis olabilirde bunu niye anlatirlar niye insanlari korkuturlar bilmiyorum sonra ne kadar zevk almislar onuda anlatsinlar yaa

Bizde sabaha kadar uğraştık sabah zar zor yapmıştık bendende cok asiri kan gelmisti hatta durmayacak sandim cok korkmustum hani baslarindan boyle birsey gecmis olabilirde bunu niye anlatirlar niye insanlari korkuturlar bilmiyorum sonra ne kadar zevk almislar onuda anlatsinlar yaa
Nasıl başarıyorsunuz bu kadar yara almayı ben anlamıyorum hani başıma gelmedi ya o yüzden. Çok mu kasıyorsunuz? Adam kamyoncu usulü pat dalıyor mu? Daha önce bir paylaşımız yok muydu? Birbirinize çekim hissetmiyor muydunuz evlenmeden önce? Çok özel olduysa kusura bakmayın. Anlamaya çalıştım.

Eski vajinismus hastasi olarak yardim etmek isterim sana. Kendime eski vajinismus hastasi demek ne güzelmiş 😊

Öncelikle bana ilk gece korkusu gibi gelmedi. Misyonerde bir kisminin olmasi demek vajina kasına geldiğinde acı oldugu icin durmasi demek. Bu yüzden hafif dereceli vajinismus gibi.

Öneri olarak şunlari söyleyebilirim. Eşin önce parmaklariyla denesin. 1 parmak 1 boğum 2 bogum 3 bogum, 2 parmak 1 2 3 boğum diye yavas yavas soksun. Sana zaman tanısın.

Parmak egzersizi yaparken sen derin nefes al. Burnundan al agzindan ver. sen uzunca nefes verirken esin parmağını ilerletsin.

Poponu olabildigince rahat birak. Ust bacaklarini sakma sıkma. Parmak egzersizi sırasında ıkın. O zaman kasların açılacak.

Bütün parmaklari o gece deneyip iliskiyi sorunsuz o gece halledecek degilsiniz. Bu bir süreç. Ilk gece tek parmak calisirsiniz o bir basaridir. Her basarinda kendini takdir et.

Esinden anlayis ve sabir iste. O anlayis gosterirse mutluluk onun olur. Yoksa her gece kardes gibi uyursunuz ki bunu da istemez diye düşünüyorum.

Islanma sorunu varsa mutlaka kayganlastirici edinin. Zeytinyagi bebe yagi kullanan var ben vajina icin uygun bulmuyorum.

Her gece parmak egzersizi yapmaya calisin. Sen de gun icinde tekrarla. Sonuçta penisin bir kismi girmis girilebilir bir alan oldugunu biliyorsun ve hissediyorsun. Parmak egzersizinde huzursuz olursan Dilatör setleri var internetten satin alabilirsin.

Tam birlesmeye hazir olmak belki 2 gun surer belki birkaç hafta belki de 1 ay... ama sonucunda mutlaka iyilesiyorsun. %100 tedavisi olan bir sey bu.
Ve çözümü engelleyen tek şey ertelemek.

Unutma ki bu çiftin sorunu. Sadece senin degil. O sebeple kendini yipratma uzulme. Esin de acele ediyormuş belki sadece bu yuzden oldu. Onunla acikca konus. Anlat okuyun birlikte. Dilersen ozelden yazabilirsin. Daha ozel seyleri burada soramiyorsan yardimci olurum.

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce evlendim eşimle birkaç denemeden sonra ilişkiye girdim ve kanama oldu ondan sonraki ilişki denemelerim hep başarısız oldu farklı pozisyonlar deniyoruz ama penis vajinaya girmiyor maalesef sadece misyoner pozisyonunda bir kısmı giriyor bu durum normal mi zamanla düzelir mi daha önce bu sorunu yaşayıp aşan var mi me yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Ben evleneli neredeyse 20 gün olacak. Ben hala giremiyorum. Dediğin gibi bir kısmı giriyor gerisi yok.

X