Ya nolursunuz arsızlığımı mazur görün. Ciddi manada yardımınıza ihtiyacım var.Kafam allak bullak oldu.DOĞTAŞ - Aragon Antik Meşe Yemek Odası, DOĞTAŞ - Carmen Yemek OdasıBu koltuklara hangisi;

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nolursunuz arsızlığımı mazur görün. Ciddi manada yardımınıza ihtiyacım var.Kafam allak bullak oldu.DOĞTAŞ - Aragon Antik Meşe Yemek Odası, DOĞTAŞ - Carmen Yemek OdasıBu koltuklara hangisi; Eki Görüntüle 398707 Eki Görüntüle 398709 Eki Görüntüle 398711 Eki Görüntüle 398713
Aslında antik meşenin rengi güzel koltuklar açık olduğu için yemek takımı bir ton koyu güzel olurdu ama siyah sandalye kumaşını ve siyah camlı bölmeleri sevmedim ben o yüzden antik meşeyi seçme derim..
Bu ikisi içinden carmen daha mantıklı ama evin çok renksiz kalabilir sen bilirsin.. Carmenin tv ünitesinin yanındaki ahşap rengi güzel mesela o rengin daha yogun olduğu başka takım da bakabilrisin bence..
DOĞTAŞ - Mystic Yemek Odası bence mystic çok güzelmiş ayakları senin seçtğin koltuk takımının ayaklarına benziyor ben çok beğendim..
DOĞTAŞ - Scarlet Yemek Odası Bu da fena değil renk tonları güzel en azından..
canım ya Allah hayırlı, ağız tadıyla huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Verdiğin iki yemek odası takımına da baktım fakat ben pek uyduramadım. Ayrıca koltuk takımı çok şık evgör'de görmüştüm bir de köşelisi var. Tabii yine de karar sana kalmış canım.