Yeni evimi dekore etmeden benden kurtulamazsınız.....

Nazife2

paşam
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
171
8
118
Balıkesir
Ya nolursunuz arsızlığımı mazur görün. Ciddi manada yardımınıza ihtiyacım var.Kafam allak bullak oldu.DOĞTAŞ - Aragon Antik Meşe Yemek Odası, DOĞTAŞ - Carmen Yemek OdasıBu koltuklara hangisi; $23042012738.webp$23042012739.webp$23042012740.webp$23042012741.webp

bencede carmen yemek odası çok şık mutlu günlerde kullanınn

Aslında antik meşenin rengi güzel koltuklar açık olduğu için yemek takımı bir ton koyu güzel olurdu ama siyah sandalye kumaşını ve siyah camlı bölmeleri sevmedim ben o yüzden antik meşeyi seçme derim..
Bu ikisi içinden carmen daha mantıklı ama evin çok renksiz kalabilir sen bilirsin.. Carmenin tv ünitesinin yanındaki ahşap rengi güzel mesela o rengin daha yogun olduğu başka takım da bakabilrisin bence..

koltuklar gerçekten çok güzelmiş, güle güle kullanın:)

kesinlikle aragon antik meşe, ben iki renk mobilyaları, hele ki bir bölümü beyaz olan mobilyaları hiç şık bulmuyorum, aragonun malzemesi daha doğal görünüyor bence

Canım koltuk takımın çok hoş bence carmen yemek odası takımını al fakat bu takımında sandalyeleri iki çeşit gördüğüm kadarıyla carmen yemek odasını alırsan sandalyelerini ikincisi gibi al derim senin koltuklara çok uyum sağlar hani biraz daha basık bir sandalye modeli varya ondan ben onu beğendim ilk sandalyeler advantage tarzı ikinci sandalye resmi güzel

canım ya Allah hayırlı, ağız tadıyla huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.

Verdiğin iki yemek odası takımına da baktım fakat ben pek uyduramadım. Ayrıca koltuk takımı çok şık evgör'de görmüştüm bir de köşelisi var. Tabii yine de karar sana kalmış canım.

ikisi de değil bence.. ama ikisinden biri olacaksa o zaman carmen.. ve sandalyeleri klasik olan değil de modern olanı secmen lazım..

Aslında antik meşenin rengi güzel koltuklar açık olduğu için yemek takımı bir ton koyu güzel olurdu ama siyah sandalye kumaşını ve siyah camlı bölmeleri sevmedim ben o yüzden antik meşeyi seçme derim..
Bu ikisi içinden carmen daha mantıklı ama evin çok renksiz kalabilir sen bilirsin.. Carmenin tv ünitesinin yanındaki ahşap rengi güzel mesela o rengin daha yogun olduğu başka takım da bakabilrisin bence..

antik meşenin sandalyelerini beğenmedim değiştiricem ama siyah camlar için yağabileceğim bişey yok tabi.Bu takımı alternatif göstermemin nedeni çok beğenmem. rengi tarzı farklı geliyor. Carmen pek bi uyumlu gibi geldi. Objeler tablolar ve belkide bi duvar kağıdıyla hem hareketlenir hem canlanır. İlgine çok teşekkür ederim. Evim hepinizin emeği olcak ve tamamlandığında bunu ben önermiştim diyeceksiniz.

DOĞTAŞ - Mystic Yemek Odası bence mystic çok güzelmiş ayakları senin seçtğin koltuk takımının ayaklarına benziyor ben çok beğendim..

DOĞTAŞ - Scarlet Yemek Odası Bu da fena değil renk tonları güzel en azından..

Mystic yemek odasını bende düşündüm ama koltukların ayakları açık renk ya uyum problemi olmaz dimi? Yoksa çok güzel.Ağır değişik bi takim. Scarleti çok beğeniyorum ama çok büyük salonumu küçültür. Daha büyük salonlar için ideal. Öneriler enfess. Zevkine sağlık:52:

Bence mystic gerçekten daha uygun renk farkı olsun daha iyi artık hiçbirşeyi uyumlu yapmıyorlar ki. Tarzı bence senin koltukların için yeterince uygun zaten :)
Benim salonum krem lake her yer bembeyaz ne kötü yapmışım keşke renk atsaymışım diye üzülüyorum şimdi :(
takımın vitrinini alma salonum küçük demişsin ya sadece konsolu al. sığdırabiliyorsan tv ünitesini al. Sığmazsa konsolun üzerine de tv yi koyabilirsin kötü duracağını düşünmüyorum

canım ya Allah hayırlı, ağız tadıyla huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.

Verdiğin iki yemek odası takımına da baktım fakat ben pek uyduramadım. Ayrıca koltuk takımı çok şık evgör'de görmüştüm bir de köşelisi var. Tabii yine de karar sana kalmış canım.

Amin canım. Allah olmayana da versin. Rabbim herkes ev sahibi olsun inş. ve gönlüne göre dekore etsin. Önerdiklerimi beğenmemişsin ama önerilere son derece açığım:) Sence yemek odası nasıl olmalı?

Koltukların beyaz yastıkların rengarenk olması süper canım çok beğendim :) Antik meşe yemek odası da harika ya :) Yardımcı olamadım sanırım :S

Son düzenleme:
antik meşe çok hoş yaa ama sandalyelerin değişmesi lazım çok çirkin ben siyah cama takılmadım ama bu takıma hastayım zaten..

Back
X