- 7 Mart 2013
- 6.359
- 19.073
-
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Parkeleri sökecekseniz gelen ustalara sorun. Evde küf sorunu görünüyor mu? Alt kattan da soğuk hava gelmesin diye parke altına yalıtım daha iyi yapılabilir. Kuzey cephenin önü açıksa ve dış cephede yalıtım yoksa o cephedeki duvara dekoratif yalıtım yapabilirsiniz. Eviniz yazın daha serin, kışın da daha sıcak kalır.Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evi beğenerek aldık. Sadece koyu renk olan parkeleri değiştiriyoruz, bir de boya yapılacak. Başka büyük bir sıkıntısı yok. 3+1 geniş ve ferah. Kombili. Böyle yorumlar duyunca adamdan. Şaşırdık. Belliymiş demek ki eski ev sahiplerinin neden konuşmadığı
Benim evimde kuzey ısınma gibi problem yaşamadık hiçÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Evi beğenerek aldık. Sadece koyu renk olan parkeleri değiştiriyoruz, bir de boya yapılacak. Başka büyük bir sıkıntısı yok. 3+1 geniş ve ferah. Kombili. Böyle yorumlar duyunca adamdan. Şaşırdık. Belliymiş demek ki eski ev sahiplerinin neden konuşmadığı
Yok maalesef. Tapuyu aldık.Keşke en baştan deseydi almasaydiniz Gerçekten talihsiz bir ev almışsınız aslında herseyine dikkat etmek lazım ben kiracı olduğum halde kılı kırk yararim evde oturacağım zaman . Üzüldüm yani özellikle 3 kat merdiven yaşlı bir akraba gelse napcak vazgeçme şansınız yok değil mi yerlestiniz mi
Bize satan kişi de kışın kombiyi 35ten yukarıya almayız. Sabit yanar. Ev sıcak oluyor demişti. Kombileri de buderus kombi. Övülen bir kombiymişBenim evimde kuzey ısınma gibi problem yaşamadık hiç
Olsun üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı olan buymuş demek ki nasibiniz buymuş İnşallah dediği kadar kötü değildirYok maalesef. Tapuyu aldık.
Çok ev baktık. Kiminin fiyatı iyiydi, içi kötüydü, kiminin fiyatı çok yüksekti vs vs derken cebimize uygun bu evi bulduk. Yarın boyaya da başlıyoruz.
Merhabalar.
Size canımı sıkan bir konudan bahsedeceğim. Biz yeni ev aldık çok şükür. Allah evi olmayan herkese nasip etsin. Konuya geleyim. Evin içindeki eski ev sahibi çıkınca biz de evin boş halini görmek için eve gittik dün. Karşı komşu teyze kapısını açınca tanıştık. Evi kaça aldığımızı sordu. Eski ev sahibiyle çok anlaşamadıklarını, pek konuşmuşlukları olmadığını söyledi. Az daha konuşup içeri girdim. Sonra kapı çaldı. Karşı komşunun eşiymiş. Hayırlı olsun vs dedi. Sonra "baştan söylemiş olayım. Eviniz kuzey cephe. Soğuk olur. Zaten eski ev sahibi de ısıtamadığı için sattı. Duvarlar hep küf tuttu. Bizim ev güney cephe. Ondan sıcacık hep güneş içinde. Sizinki güneş de görmez. Hadi ısıtırsınız evi de, cebiniz de ısınır hehehe. Evi de çok pahalıya almışsınız. Tüh keşke daha önce haberimiz olsaydı. Burası merdivenli de. Artık merdiven çıkacaksınız 3 kat. Biz zorlanıyoruz. Neyse siz gençsiniz. Keşke bu evi almasaydınız ama almışsınız napalım artık. Yine ev alırsınız gençsiniz daha. Neyse, Bi şeye ihtiyacınız olursa ben inşaatçiyim. Ben de her türlü malzeme var. Yardım istemekten çekinmeyin. Hayırlı olsun tekrar. " dedi gitti. Yani m*l gibi bakakaldık. Bu neydi şimdi dedik. Adama laf da veremedik şok olduğumuzdan. Sadece " buna paramız yetti" diyebildik. Şimdi çok kızıyorum kendime yersiz laflarına neden karşılık veremedik diye. Hayır, evi de 2 defa gezdik. Hiç küf görmedik, kokusunu almadık. Evi yeni boyatmış da değiller ki görmeyelim. Kiralarda oturduktan sonra kredi, aile yardımı, borç harç derken anca alabildik evi. Neyse ne, oturacağız artık ama ev adamın anlattığı gibi değilse bile patavatsız bir komşuya sahip olduğum için üzüldüm. Dünden beri aklımdan çıkmıyor dedikleri. Size de yazmak istedim yorumlarınızı merak ettim. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Güle güle oturun, adam kendisi inşaatçı olduğu için muhtemelen iş koparmaya çalışıyor. Hani vardır ya bazı kuaförler saçini kim boyadı,kim kesti diye sorup şurası şöyle olmuş,burası böyle olmuş diyerek kendi saçınızdan soguturlar ya,adamın ki de o hesap.Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evi beğenerek aldık. Sadece koyu renk olan parkeleri değiştiriyoruz, bir de boya yapılacak. Başka büyük bir sıkıntısı yok. 3+1 geniş ve ferah. Kombili. Böyle yorumlar duyunca adamdan. Şaşırdık. Belliymiş demek ki eski ev sahiplerinin neden konuşmadığı
Ay türk filminden fırlamış karakterlere benziyorlar. İnşallah karı koca çalışıyorsunuzdur da az muhattap olma şansına sahip olursunuz. Ev ne durumdadır yaşamadan bilemezsiniz ama karşınızdakiler bariz geçimsiz ve ukala.Merhabalar.
Size canımı sıkan bir konudan bahsedeceğim. Biz yeni ev aldık çok şükür. Allah evi olmayan herkese nasip etsin. Konuya geleyim. Evin içindeki eski ev sahibi çıkınca biz de evin boş halini görmek için eve gittik dün. Karşı komşu teyze kapısını açınca tanıştık. Evi kaça aldığımızı sordu. Eski ev sahibiyle çok anlaşamadıklarını, pek konuşmuşlukları olmadığını söyledi. Az daha konuşup içeri girdim. Sonra kapı çaldı. Karşı komşunun eşiymiş. Hayırlı olsun vs dedi. Sonra "baştan söylemiş olayım. Eviniz kuzey cephe. Soğuk olur. Zaten eski ev sahibi de ısıtamadığı için sattı. Duvarlar hep küf tuttu. Bizim ev güney cephe. Ondan sıcacık hep güneş içinde. Sizinki güneş de görmez. Hadi ısıtırsınız evi de, cebiniz de ısınır hehehe. Evi de çok pahalıya almışsınız. Tüh keşke daha önce haberimiz olsaydı. Burası merdivenli de. Artık merdiven çıkacaksınız 3 kat. Biz zorlanıyoruz. Neyse siz gençsiniz. Keşke bu evi almasaydınız ama almışsınız napalım artık. Yine ev alırsınız gençsiniz daha. Neyse, Bi şeye ihtiyacınız olursa ben inşaatçiyim. Ben de her türlü malzeme var. Yardım istemekten çekinmeyin. Hayırlı olsun tekrar. " dedi gitti. Yani m*l gibi bakakaldık. Bu neydi şimdi dedik. Adama laf da veremedik şok olduğumuzdan. Sadece " buna paramız yetti" diyebildik. Şimdi çok kızıyorum kendime yersiz laflarına neden karşılık veremedik diye. Hayır, evi de 2 defa gezdik. Hiç küf görmedik, kokusunu almadık. Evi yeni boyatmış da değiller ki görmeyelim. Kiralarda oturduktan sonra kredi, aile yardımı, borç harç derken anca alabildik evi. Neyse ne, oturacağız artık ama ev adamın anlattığı gibi değilse bile patavatsız bir komşuya sahip olduğum için üzüldüm. Dünden beri aklımdan çıkmıyor dedikleri. Size de yazmak istedim yorumlarınızı merak ettim. Teşekkür ediyorum şimdiden.