• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime dekorasyon fikirleri

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
merhaba arkadaşlar
ben yeni evime taşınacağım yıl sonunda evimizi temelden aldıgımız için içinn herşeyini içime sinerek kendi isteğimle yapıcam.
şimdi sizden yardım istiyorum tecrübelerinize dayanarak ne kullanışlı ne kullanışsız
mesela şuanki evimde parkeler koyu renk çok toz elli edio memnun değilim
fikirleriniz neler olur
mutfak dolaplarını ne yaptırmalıyım temizlemesi kolay olan bebeğim var ve çok yaramz o yüzden çok temizlik yapamıorum
şöyle ferah br ev istiyorm.koltuk takımlarımın kılıflarını değiştiricem onlar hakkındada bi fikr sahibi değilim mürdüm yada kırmızı diorum ama bilemiorum

$100420101004.webp$100420101013.webp

bunlar koltuk takımlarım kenarları beyaz deri ama ben kumaşlarını değiştircem

Öncelikle merhaba ;

Yeni evin hayırlı olsun ...

Parkeleri bence açık renk seç..daha ferah ve geniş gösterir evini...tozu da belli etmez :P :)

merhaba arkadaşlar
ben yeni evime taşınacağım yıl sonunda evimizi temelden aldıgımız için içinn herşeyini içime sinerek kendi isteğimle yapıcam.
şimdi sizden yardım istiyorum tecrübelerinize dayanarak ne kullanışlı ne kullanışsız
mesela şuanki evimde parkeler koyu renk çok toz elli edio memnun değilim
fikirleriniz neler olur
mutfak dolaplarını ne yaptırmalıyım temizlemesi kolay olan bebeğim var ve çok yaramz o yüzden çok temizlik yapamıorum
şöyle ferah br ev istiyorm.koltuk takımlarımın kılıflarını değiştiricem onlar hakkındada bi fikr sahibi değilim mürdüm yada kırmızı diorum ama bilemiorum

parkelerını acık renk yaptır bence evı daha genıs gösterıyorrr ...koltuk kılıfları ıcın koyu renklerı tercıh edebılırsınızz bebegınızden dolayı belkı acık renkler kullanıslı olmayabılır amaa leke tutumayan kumaslar var mesela onları da tavsıye ederımmm beyaz koltuga cay bıle dökulse selpakla sıl bitti yanı

Back
X