Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler yeni evim ve ankastre sorunum lütfen bakıp geçmeyin çok bunaldımm

canım ilk koyduğum resim b.mak.nin yeri ama ocak yeride aynı büsbütün yapmışlar altları boş yani.Ben de büyük fırınlı ocağımı yeni almıştım 3 ay olmuştu daha.Dediğin gibi gömme ocak alıp fırinida alta sığarsa koycam sığmazsada alta dolabın rengine yakın iki kapak yaptırcam inşallah çok sırıtmaz

Canım zaten gömme fırın yaptırsan da oraya aynı renk kapaklar olması gerekecek. Yani yeni gömme fırınların altında çekmece filan oluyor zaten.
Herhalukarda kapak sorunun olacak. İnşallah istediğin renk kapak bulursun.
Ayrıca gömme ocak pahalı değil midir? Fırına yaklaşmıyacak mı fiyatı?

Yerli marka internetten 260 liraya buldum canım.Tezgahı solo fırına göre iki tarafından kestirirsek ilerde ankastre yapmak istediğimizde kocaman tezgah masrafı çıkar başımıza .Onu düşününce gömme ocağı mecbur gördüm .

Benim de ocaklı fırınım boşa çıkacak seninki gibi.
Birşeylerin boşa gitmesini hiç sevmem ama yapacak bişey yok.
Seninki hele çok yeniydi.nasip..
Neyse sen de kullaırsın biraz daha.

Son durum tezgahı ankastre ocağa göre oymasını yaptırdık ve bugün profilonun ankastre beyaz ocağını aldık.Kafam rahatladı çok şükür.Alttaki boşluğuda halledicez artık

nasıl kaçırmışımbunu. sonuç ne oldu sığdımı fırın alta .bende ankastreocak istiyodum fırın öyle olmaz demişlerdi vazgeçmiştim son halinin fotosunu koyarmıdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…